- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 18
- 33
- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #1.821
Hahahah ay bende her karın hareketinde kesin bebek hareket etti diyorum varmıs gibi iyice gitt benimde psikoloji olsa bile hareket etmez ama ben işteYok kız benim hüsnü kuruntularım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah ay bende her karın hareketinde kesin bebek hareket etti diyorum varmıs gibi iyice gitt benimde psikoloji olsa bile hareket etmez ama ben işteYok kız benim hüsnü kuruntularım![]()
Çok sevindim canım inşallah sağlıklı gebelik olur. Şimdi için rahatlamıştır biraz mutluluğunu yaşa. Bizede dua edin hamiş kızlar.Benim sonuclarim belli oldu 1 1melegimolsun 37den 2 gün icinde 170e yükseldi. Hayırlısı olsun doktor gebesin dedi. Hayirlisi insallah darısı bekleyen herkese olsun dualarim sizinle
Çok yeni gebelik oluyor değil mi canım bu değer? İnşallah artar sağlıklı gebeliğin olur.Kızlar kan sonucu 18.1 :)
Gözün aydın canım :) hayırlı olsun.. Sağlıkla gelsin.. darısı herkesin başına olsun..Kızlar kan sonucu 18.1 :)
Canım pozitif düşün güzel şeyler olsun. Zamanı gelince olacak zaten en hayırlısı.. Nette ne yazıyor?Çok sevindim canım inşallah sağlıklı gebelik olur. Şimdi için rahatlamıştır biraz mutluluğunu yaşa. Bizede dua edin hamiş kızlar.
Benim bu ay vücudum farklı sinyaller veriyor ama ben anlamıyorum. Her ay yumurtlama kanamam olurdu bu ayda oldu ama bitmedi bir türlü ve kırmızı damla şeklinde kanda geldi. Geçen ay doktor kist Yok demişti. Nette bir sürü şey yazıyor moralim bozuldubu yumurtlama kanamasınıda yaşayan çok az kişi var galiba. bu hayattada herşey beni mi buluyor diyorum bazen. Evlendim vajinismus olduğumu öğrendim onu yendim bebek için uğraştık baktım olmadı doktora gittik eşimde sorun çıktı. O ilaç kullandı şimdi bende kanama... bazen çok bunalıyorum üzülüyorum ama Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş elbet bizimde yüzümüzü güldürecektir.
Amin canım inşallah ama insan yoruluyor bazen umutsuzluğa kapılıyor. Burasıda olmasa anlatıp rahatlayabileceğimiz bir yer olmayacak galiba. Çevreye aileme mutluluk pozları vermekten yoruldum herkese bebek düşünmüyorum diye gülücük dağıtıyorum sonra eve gelip ağlıyorum...Canım pozitif düşün güzel şeyler olsun. Zamanı gelince olacak zaten en hayırlısı.. Nette ne yazıyor?
Evet canım zaten Bata 5 gün var daha,iki gün sonra bakalım artış olacak mı, hayırlısıyla herkesin olsun insallahÇok yeni gebelik oluyor değil mi canım bu değer? İnşallah artar sağlıklı gebeliğin olur.
aminnn canım darısı isteyen herkese en kısa zamanda inşallah :)Gözün aydın canım :) hayırlı olsun.. Sağlıkla gelsin.. darısı herkesin başına olsun..
Başka bi doktora mı gitsen acaba canım? En azından kafana takmazsin.. Psikoloji de çok önemli.. Diğer insanları boşver.. Sen kendini üzme.. Elbet herşey düzelecek.. Moralini yüksek tut.. İnşallah güzel haberleri alınca boşa üzülmüşüm diyeceksin.. :)Amin canım inşallah ama insan yoruluyor bazen umutsuzluğa kapılıyor. Burasıda olmasa anlatıp rahatlayabileceğimiz bir yer olmayacak galiba. Çevreye aileme mutluluk pozları vermekten yoruldum herkese bebek düşünmüyorum diye gülücük dağıtıyorum sonra eve gelip ağlıyorum...
Nette ara kanama diye birşey yazıyor ama bende tam bir adet gibi kan gelmedi birkaç damla kırmızı geldi sonrası kahverengi leke yine. kist myom polip rahim iltihaplanması kanseri falan Allah korusun işte bir sürü şey yazıyor canım. O yüzden moralim bozuldu. Hiç böyle uzun sürmemişti.
İNşallah değerlerin artar canım böyle güzel haberler çoğalsın sağlıkla doğsun büyüsün inşallahEvet canım zaten Bata 5 gün var daha,iki gün sonra bakalım artış olacak mı, hayırlısıyla herkesin olsun insallah
aminnn canım darısı isteyen herkese en kısa zamanda inşallah :)
Bende tiroit hastalığıda var canım geçen ay değerlerim biraz yükselmişti doktor ilacımı artırdı. bilmiyorum ki doktor iyi gibi ama tabi Allah korusun devam ederse başka doktorlara da giderim. Sağol canım konuşmak iyi geldi bana inşallah birgün geçecek bunlarda bizde bebeklerimizi konuşacağızBaşka bi doktora mı gitsen acaba canım? En azından kafana takmazsin.. Psikoloji de çok önemli.. Diğer insanları boşver.. Sen kendini üzme.. Elbet herşey düzelecek.. Moralini yüksek tut.. İnşallah güzel haberleri alınca boşa üzülmüşüm diyeceksin.. :)
Bence test yap canım ben regle 1 gün kala test yapmıştım çıktı ama ben regl olcakmışım gibi şiddetli kasık ağrım vardı o gün sen yinede test yap varsa çıkar canımBugün regl günüm ama hala olmadım, normalde 1 gün önceden başlardı adet sancıları kendini hissettirirdi ama hiçbişey yok, ara ara sol kasığıma ağrı giriyor ve akıntım var sadece. 3 gün önce test yaptım birşey yoktu acaba bi test yapsam mı bugün de
Bende tiroit hastalığıda var canım geçen ay değerlerim biraz yükselmişti doktor ilacımı artırdı. bilmiyorum ki doktor iyi gibi ama tabi Allah korusun devam ederse başka doktorlara da giderim. Sağol canım konuşmak iyi geldi bana inşallah birgün geçecek bunlarda bizde bebeklerimizi konuşacağız
İnsallah canim :) aslında seni takip eden doktor daha iyi ama baktın sıkıntı var yine başka doktora gitmekte fayda olabilir. Elbet geçecek o zaman asıl konusucaz :) cinsiyet falan oo.. :) inşallah elbet onun da zamanı gelecek..Bende tiroit hastalığıda var canım geçen ay değerlerim biraz yükselmişti doktor ilacımı artırdı. bilmiyorum ki doktor iyi gibi ama tabi Allah korusun devam ederse başka doktorlara da giderim. Sağol canım konuşmak iyi geldi bana inşallah birgün geçecek bunlarda bizde bebeklerimizi konuşacağız
Canım bugün doktora gittim kendi doktorum yoktu başka bir doktora muayene olmak zorunda kaldım yumurtlama kanamasıdır dedi ultrasonla baktı 14 mm yumurta var dedi ama işin garibi bende erken yumurtlama var yani birkaç gün önce yumurtam çatlamış olması gerekli bu yumurtada çatlarmı diye sordum doktor eğer yumurtan çatladıysa ondan sonrakiler söner çatlamaz dedi. Eve gelince aklıma takıldı ayda 1 tane mi yumurta çatlıyor yani benim şimdi 14 mm olan yumurtam çatlamaz mı? O zaman ikiz gebelik nasıl oluyor :)İnsallah canim :) aslında seni takip eden doktor daha iyi ama baktın sıkıntı var yine başka doktora gitmekte fayda olabilir. Elbet geçecek o zaman asıl konusucaz :) cinsiyet falan oo.. :) inşallah elbet onun da zamanı gelecek..
İdrarda o kadar erken çıkmayabilir canım benşm bata 1 gün kala idrar ve kan ve tahlilinde çıkmıştıKizlar bata 5 gunum var ben bugun idrar testi yaptim ama sonuc negatif.insallah guzel veririz burada.ama simdilik bende negatif![]()