Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar benim bat 22 eyluldu. 5gun once dayanamadim erken testlerden ve normal testlerden birer tane yaptim. tabi negatifti. 2 gun sonra testleri cope atacakken erken testte ince bi cizgi daha gordum. sasirdim. elimde kalan son testi yaptim. yine ince cizgi. aksam bikac test daha aldim yine ayni cizgiler. bata 3 gun kala yaptiklarim silikti. bu kadar erken belli olur mu ?
Canım hayırlı olsun vücuduna bağlı olarak belli olabiliyor kesin hamilesin darısı bana inşallah benim bat 23'ü dün test yaptım negatifti artık adetin geçmesini bekleyecem.

Canım hayırlı olsun vücuduna bağlı olarak belli olabiliyor kesin hamilesin darısı bana inşallah benim bat 23'ü dün test yaptım negatifti artık adetin geçmesini bekleyecem.
su an inanilmaz heyecan yaptimmmm. insallah canimm darisi tum isteyenlere nasip olsun. ben cikacagina ihtimal bile vermiyodum. nasil oldu anlamadim

Ay kızlar şansıma tüküreyim :sinirli: hastaneye geldim kan verdim tam bekliyorum çıkmasını tuvalete gidiyim dedim yine kasık ağrım var. Hastalanıyorum sanırım açık kahve bi akıntı geldi yanlış alarm galiba. Sonucu almadan çıkıp gidesim var

Ay kızlar şansıma tüküreyim :sinirli: hastaneye geldim kan verdim tam bekliyorum çıkmasını tuvalete gidiyim dedim yine kasık ağrım var. Hastalanıyorum sanırım açık kahve bi akıntı geldi yanlış alarm galiba. Sonucu almadan çıkıp gidesim var
Bekle cnm Allah buyuk inşallah adet olmazsn dualarım seninle

Sonucu aldım 0.4 negatif. Normalde hep 0.1 çıkıyordu 4 neyin nesi anlamadım ama. Zaten hastalanıyorum 1 saat önce kahverengi başladı şuan tam gelmedi ama ağrım arttı geliyor :110: bu ayda olmadı kısmet değilmiş

Sonucu aldım 0.4 negatif. Normalde hep 0.1 çıkıyordu 4 neyin nesi anlamadım ama. Zaten hastalanıyorum 1 saat önce kahverengi başladı şuan tam gelmedi ama ağrım arttı geliyor :110: bu ayda olmadı kısmet değilmiş
uzuldum canimm hakkinda hayirlisi. sen testi nasil bu kadar cabuk aldin. nerde yaptirdin. bana yarin dediler de bugun ciksin diye baya dil doktum

Test yptm canm kan testi 8.22 çktı hamilym sanrm
tebrik ederimm hayırlı olsun.

kizlar benim bat 22 eyluldu. 5gun once dayanamadim erken testlerden ve normal testlerden birer tane yaptim. tabi negatifti. 2 gun sonra testleri cope atacakken erken testte ince bi cizgi daha gordum. sasirdim. elimde kalan son testi yaptim. yine ince cizgi. aksam bikac test daha aldim yine ayni cizgiler. bata 3 gun kala yaptiklarim silikti. bu kadar erken belli olur mu ?
çok güzel maşallahh hayırlı olsun diyelim.

Kızlar günaydın çok acil bakarmısınız. Şimdi test yaptım gecikmemin 3. Günü. Işığa tutmayınca çizgi yok gibi duruyor ama alttan ışığa bi tuttum çok net bi çizgi gördüm. Normalde böyle olmazdı sizce nedir bu
0,4 olma ihtimali var gibi snaki biraz bekle regl gelmezse tekrar yaptır geç döllenme falan olaiblir.

kan verdim de geldim. ogleden sonra sonucu almaya gidecegim
hayırlı haberler olsun inş.

Kizlar mrb bende bu ay hamile kalmak istiyorum insallah.gecen ay hamileydim fakat 2 eylulde kanamam oldu ve 6 haftalik düşük yaptim.kese hic gelismemis dedi doktor.bi sıkıntı gormuyorum tekrar hemen hamile kalabilirsin dedi.bizde kanamam bittikten sonra tekrar calısmalara basladik suan yumurtlamam yeni bitti.bat 2 ekim.benimle ayni durumda olan var mi.insallah hepimiz saglikli hamilelikler yasariz.

Back