- 17 Eylül 2017
- 212
- 288
- 18
- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #1.501
yerlesme kanamasi olabilir belki. test yaptin mi hicBndé de sabah 5 gibi leke geldi ama su an da bisy yok anlamadm belim cok ağrıyo peceteyle de sildim bisy gelmedi simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerlesme kanamasi olabilir belki. test yaptin mi hicBndé de sabah 5 gibi leke geldi ama su an da bisy yok anlamadm belim cok ağrıyo peceteyle de sildim bisy gelmedi simdi
Hayırlı sonuçlar olsn inşallahayy insallah. birazdan teste gidecegim.
Evt 3 gün önce yapmıştım negatif ti pek umudum yok ama anlamadm bu ay bana ne olduyerlesme kanamasi olabilir belki. test yaptin mi hic
Canım hayırlı olsun vücuduna bağlı olarak belli olabiliyor kesin hamilesin darısı bana inşallah benim bat 23'ü dün test yaptım negatifti artık adetin geçmesini bekleyecem.kizlar benim bat 22 eyluldu. 5gun once dayanamadim erken testlerden ve normal testlerden birer tane yaptim. tabi negatifti. 2 gun sonra testleri cope atacakken erken testte ince bi cizgi daha gordum. sasirdim. elimde kalan son testi yaptim. yine ince cizgi. aksam bikac test daha aldim yine ayni cizgiler. bata 3 gun kala yaptiklarim silikti. bu kadar erken belli olur mu ?
bazen bebislerimiz kendini gostermeyebiliyo canim. bi tane daha mi yapsan bugun ?Evt 3 gün önce yapmıştım negatif ti pek umudum yok ama anlamadm bu ay bana ne oldu
su an inanilmaz heyecan yaptimmmm. insallah canimm darisi tum isteyenlere nasip olsun. ben cikacagina ihtimal bile vermiyodum. nasil oldu anlamadimCanım hayırlı olsun vücuduna bağlı olarak belli olabiliyor kesin hamilesin darısı bana inşallah benim bat 23'ü dün test yaptım negatifti artık adetin geçmesini bekleyecem.
Buldumyerlesme kanamasi olabilir belki. test yaptin mi hic
Canım bat ne zaman seninEvt 3 gün önce yapmıştım negatif ti pek umudum yok ama anlamadm bu ay bana ne oldu
evet canim. hazirlandim gidiyorum. diger testteki cok silik zaten. resimde gorunmuyo. erkendeki tam cikmis. insallah kanda da cikarBuldum
İkinci çizgi görünüyor erken testte hayırlı olsun
Şimdi kan vermeye mi gidiyorsun
Bence bir kac gun daha bekleyin. Daha belli olmuyor.Burda daha net çıktı ya çizgi olmasa hiç görünmüyor kaç kere yaptım bi heycan oldu içimde bunu görünce
O zaman tebrikler.2 dakika icinde aldim o sonuclari canim. esim nerdeyse emin. ben yine de sorcm dedim. folik asit icin daha once ilac almistim. dun itibariyle kullanmaya basladim
Bekle cnm Allah buyuk inşallah adet olmazsn dualarım seninleAy kızlar şansıma tüküreyimhastaneye geldim kan verdim tam bekliyorum çıkmasını tuvalete gidiyim dedim yine kasık ağrım var. Hastalanıyorum sanırım açık kahve bi akıntı geldi yanlış alarm galiba. Sonucu almadan çıkıp gidesim var
uzuldum canimm hakkinda hayirlisi. sen testi nasil bu kadar cabuk aldin. nerde yaptirdin. bana yarin dediler de bugun ciksin diye baya dil doktumSonucu aldım 0.4 negatif. Normalde hep 0.1 çıkıyordu 4 neyin nesi anlamadım ama. Zaten hastalanıyorum 1 saat önce kahverengi başladı şuan tam gelmedi ama ağrım arttı geliyorbu ayda olmadı kısmet değilmiş
tebrik ederimm hayırlı olsun.Test yptm canm kan testi 8.22 çktı hamilym sanrm
çok güzel maşallahh hayırlı olsun diyelim.kizlar benim bat 22 eyluldu. 5gun once dayanamadim erken testlerden ve normal testlerden birer tane yaptim. tabi negatifti. 2 gun sonra testleri cope atacakken erken testte ince bi cizgi daha gordum. sasirdim. elimde kalan son testi yaptim. yine ince cizgi. aksam bikac test daha aldim yine ayni cizgiler. bata 3 gun kala yaptiklarim silikti. bu kadar erken belli olur mu ?
0,4 olma ihtimali var gibi snaki biraz bekle regl gelmezse tekrar yaptır geç döllenme falan olaiblir.Kızlar günaydın çok acil bakarmısınız. Şimdi test yaptım gecikmemin 3. Günü. Işığa tutmayınca çizgi yok gibi duruyor ama alttan ışığa bi tuttum çok net bi çizgi gördüm. Normalde böyle olmazdı sizce nedir bu
hayırlı haberler olsun inş.kan verdim de geldim. ogleden sonra sonucu almaya gidecegim
Özelde yaptırdım canım 2 saatte çıkıyor orda bekledim git gel yapmıyım diyeuzuldum canimm hakkinda hayirlisi. sen testi nasil bu kadar cabuk aldin. nerde yaptirdin. bana yarin dediler de bugun ciksin diye baya dil doktum