Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Işığa tutunca çizgi var. Sente lady markası normaldede varmı bu çizgi nolur bi cevap

Eklentiler

• IMG_9590.JPG
    IMG_9590.JPG
    37,7 KB · Görüntüleme: 92
kizlar benim bat 22 eyluldu. 5gun once dayanamadim erken testlerden ve normal testlerden birer tane yaptim. tabi negatifti. 2 gun sonra testleri cope atacakken erken testte ince bi cizgi daha gordum. sasirdim. elimde kalan son testi yaptim. yine ince cizgi. aksam bikac test daha aldim yine ayni cizgiler. bata 3 gun kala yaptiklarim silikti. bu kadar erken belli olur mu ?
Erken testler de 5 gün önceden çıkıyo sonuç ama en güzeli kan var istersen o kesin için rahat eder

Kızlar günaydın çok acil bakarmısınız. Şimdi test yaptım gecikmemin 3. Günü. Işığa tutmayınca çizgi yok gibi duruyor ama alttan ışığa bi tuttum çok net bi çizgi gördüm. Normalde böyle olmazdı sizce nedir bu
Canım bişey yok gibi sanki bu durumdan test yapmaya korkar olduk artık ama belki erkendir daha

kizlar benim bat 22 eyluldu. 5gun once dayanamadim erken testlerden ve normal testlerden birer tane yaptim. tabi negatifti. 2 gun sonra testleri cope atacakken erken testte ince bi cizgi daha gordum. sasirdim. elimde kalan son testi yaptim. yine ince cizgi. aksam bikac test daha aldim yine ayni cizgiler. bata 3 gun kala yaptiklarim silikti. bu kadar erken belli olur mu ?
Testlerde kullanma klavuzunda yazdigi gibi kullandiysaniz hamile olabilirsiniz. Ama yok 2-3 saat sonra bakiyorsaniz hatali sonuc verir.

Ama olumlu oldugununu dusunuyorum. Simdi sizide hic vakit kaybetmeden bugun eczaneye yollayalim. Folik asit aliyorsunuz 3 ay onceden baslamaniz gerekiyordu. Bu hafta bebeginizin omiriliginin saglikli kapanmasini saglayan vitamindir. (folik asit plus markasi diger Anne adaylarinin tercihiymis).

Testlerde kullanma klavuzunda yazdigi gibi kullandiysaniz hamile olabilirsiniz. Ama yok 2-3 saat sonra bakiyorsaniz hatali sonuc verir.

Ama olumlu oldugununu dusunuyorum. Simdi sizide hic vakit kaybetmeden bugun eczaneye yollayalim. Folik asit aliyorsunuz 3 ay onceden baslamaniz gerekiyordu. Bu hafta bebeginizin omiriliginin saglikli kapanmasini saglayan vitamindir. (folik asit plus markasi diger Anne adaylarinin tercihiymis).
2 dakika icinde aldim o sonuclari canim. esim nerdeyse emin. ben yine de sorcm dedim. folik asit icin daha once ilac almistim. dun itibariyle kullanmaya basladim

Bndé de sabah 5 gibi leke geldi ama su an da bisy yok anlamadm belim cok ağrıyo peceteyle de sildim bisy gelmedi simdi

Back