Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
test yapmışsınızz sanırım 6 haftalık görünüyor hayırlı olsunn[\QUOTE]

Yok ben haftamı takip amaçlı yaptım onu ama geç yumurtladım zaten ve yumurtlamama göre 3 gün geciktim ne yapacağımı bilemiyorum kaset testlerde negatif çıkıyor kan versemmi bilemiyorum sabırsızlandım

grupta aktif olan arkadaş varmı
Benim de yıllardır 1 günden fazla gecikme olmazdi, ama bebek istiyorum diye vücudum bana oyun oynamaya başladı sanırım. :KK43: kanda çıkma ihtimali daha yüksek, ama sabredebilirsen 1 hafta gecikmiş olmasını bekle bence. Daha kesin sonuç alırsın. Çünkü acaba test mi yanlış ya da değerler çok mu düşük testte çıkmıyor diye düşünmek insanı daha çok yoruyor
1 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum. Göğüslerimde çok hafif bi hassasiyet var ve yeşil damarlanma var 5 gündür. Bugünde kasık ağrılarım hafif hafif arada giriyor ama hala hastalanmadım

BAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..
Baska test yaptiniz mi durumunuz nasil? Biraz fazla idrar kullamis olabilirsiniz bu testte

Baska test yaptiniz mi durumunuz nasil? Biraz fazla idrar kullamis olabilirsiniz bu testte
Adet günüm geçeli 4-5 gün oluyor..kahverengi lekelenmeler var ancak daha adet olmadım..tekrar test de yapmadım..o hilal şeklinde çıkan testte de her zamanki gibi 4 damla damlattım..test bozuktu diyeceğim ama son 10-15 gün içersinde 7-8 test yaptım hepsi de acayip çıktı..iki farklı markanın hepsi de mi bozuktu anlamadım..
Cumaya kadar adet olmazsam gidip jan vereceğim ancak pek umudum yok..başarısız tüp bebek denemeleri sonrası adet düzenim şaştı sanırım:KK43:

Bu ay olmazsa önümüzdeki ay çörek otu bal tarçın kürüne başlıyorum kızlar daha önce de yapmıştım sonuç olumlu olmuştu:) Yapan var mı şu an?
Elmila sen baya deneyimli gibisin canım ben anlamadım bana yardım edermisin ben gecen ayın 17adet oldum ayın 8gittim catlaman olmus ilişki yap bugun yarın dedı tm şimdi kan verdım dun bişey cıkmadı ama goguslerım kasıklarım cok agrıyor anlam veremiyorum

Elmila sen baya deneyimli gibisin canım ben anlamadım bana yardım edermisin ben gecen ayın 17adet oldum ayın 8gittim catlaman olmus ilişki yap bugun yarın dedı tm şimdi kan verdım dun bişey cıkmadı ama goguslerım kasıklarım cok agrıyor anlam veremiyorum
Geciktiniz mi? Kac gunde bir adet oluyorsunuz, hesaplayinca 40a yakin cikti :110:

Canım polistikover olduğun için adetlerin düzensiz olabilir. Normalde adet olduğun günden itibaren adet döngüsünem göre yumurta olgunlaşıp çatlıyor ki bu adetin örneğin 28 günse tahminen 14.güne geliyor ama kişiye görede değişebilir tabigeç olgunlaşma çatlama gibi bu çatlama oluştuğunda ilişki olursa hamile kalma olasılığın yükseliyor. Kanda bişey çıkmadı demişsin kaç gün geçti adetin

kizlar benim bat 22 eyluldu. 5gun once dayanamadim erken testlerden ve normal testlerden birer tane yaptim. tabi negatifti. 2 gun sonra testleri cope atacakken erken testte ince bi cizgi daha gordum. sasirdim. elimde kalan son testi yaptim. yine ince cizgi. aksam bikac test daha aldim yine ayni cizgiler. bata 3 gun kala yaptiklarim silikti. bu kadar erken belli olur mu ?

Eklentiler

• IMG-20170919-WA0018.jpg
    IMG-20170919-WA0018.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 113
Canım polistikover olduğun için adetlerin düzensiz olabilir. Normalde adet olduğun günden itibaren adet döngüsünem göre yumurta olgunlaşıp çatlıyor ki bu adetin örneğin 28 günse tahminen 14.güne geliyor ama kişiye görede değişebilir tabigeç olgunlaşma çatlama gibi bu çatlama oluştuğunda ilişki olursa hamile kalma olasılığın yükseliyor. Kanda bişey çıkmadı demişsin kaç gün geçti adetin
Uc gun gectı adet tarıhım gecen ayın 17si catlama tarihim bu ayın 8i arka arkaya bı adetım olmadıgı için her ay bilemiyorum

Kızlar günaydın çok acil bakarmısınız. Şimdi test yaptım gecikmemin 3. Günü. Işığa tutmayınca çizgi yok gibi duruyor ama alttan ışığa bi tuttum çok net bi çizgi gördüm. Normalde böyle olmazdı sizce nedir bu

Eklentiler

• IMG_9588.JPG
    IMG_9588.JPG
    26,4 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_9589.JPG
    IMG_9589.JPG
    25,6 KB · Görüntüleme: 102
Back