- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.481
Sanırım var şuan kan tahlili versen belli olurIşığa tutunca çizgi var. Sente lady markası normaldede varmı bu çizgi nolur bi cevap
Erken testler de 5 gün önceden çıkıyo sonuç ama en güzeli kan var istersen o kesin için rahat ederkizlar benim bat 22 eyluldu. 5gun once dayanamadim erken testlerden ve normal testlerden birer tane yaptim. tabi negatifti. 2 gun sonra testleri cope atacakken erken testte ince bi cizgi daha gordum. sasirdim. elimde kalan son testi yaptim. yine ince cizgi. aksam bikac test daha aldim yine ayni cizgiler. bata 3 gun kala yaptiklarim silikti. bu kadar erken belli olur mu ?
Of allahım inşallah. Hemen hastaneye gidiyorum dayanamadımSanırım var şuan kan tahlili versen belli olur
Canım bişey yok gibi sanki bu durumdan test yapmaya korkar olduk artık ama belki erkendir dahaKızlar günaydın çok acil bakarmısınız. Şimdi test yaptım gecikmemin 3. Günü. Işığa tutmayınca çizgi yok gibi duruyor ama alttan ışığa bi tuttum çok net bi çizgi gördüm. Normalde böyle olmazdı sizce nedir bu
Testlerde kullanma klavuzunda yazdigi gibi kullandiysaniz hamile olabilirsiniz. Ama yok 2-3 saat sonra bakiyorsaniz hatali sonuc verir.kizlar benim bat 22 eyluldu. 5gun once dayanamadim erken testlerden ve normal testlerden birer tane yaptim. tabi negatifti. 2 gun sonra testleri cope atacakken erken testte ince bi cizgi daha gordum. sasirdim. elimde kalan son testi yaptim. yine ince cizgi. aksam bikac test daha aldim yine ayni cizgiler. bata 3 gun kala yaptiklarim silikti. bu kadar erken belli olur mu ?
Burda daha net çıktı ya çizgi olmasa hiç görünmüyor kaç kere yaptım bi heycan oldu içimde bunu görünceCanım bişey yok gibi sanki bu durumdan test yapmaya korkar olduk artık ama belki erkendir daha
İkilemde kalma bence gidip kan verBurda daha net çıktı ya çizgi olmasa hiç görünmüyor kaç kere yaptım bi heycan oldu içimde bunu görünce
bugun kan testi yaptirmaya gidicm. teste gore var dimi. heyecan yaptim simdiErken testler de 5 gün önceden çıkıyo sonuç ama en güzeli kan var istersen o kesin için rahat eder
2 dakika icinde aldim o sonuclari canim. esim nerdeyse emin. ben yine de sorcm dedim. folik asit icin daha once ilac almistim. dun itibariyle kullanmaya basladimTestlerde kullanma klavuzunda yazdigi gibi kullandiysaniz hamile olabilirsiniz. Ama yok 2-3 saat sonra bakiyorsaniz hatali sonuc verir.
Ama olumlu oldugununu dusunuyorum. Simdi sizide hic vakit kaybetmeden bugun eczaneye yollayalim. Folik asit aliyorsunuz 3 ay onceden baslamaniz gerekiyordu. Bu hafta bebeginizin omiriliginin saglikli kapanmasini saglayan vitamindir. (folik asit plus markasi diger Anne adaylarinin tercihiymis).
İkinci çizgi görünüyor kan ver benceBurda daha net çıktı ya çizgi olmasa hiç görünmüyor kaç kere yaptım bi heycan oldu içimde bunu görünce
3 gün geçti gidiyorum şimdiİkinci çizgi görünüyor kan ver bence
Reglin geçtimi
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırsın bize de haber ver mutlaka3 gün geçti gidiyorum şimdi
ÇıkarSimdi kan testinde cikar mi. benim bata henuz 2 gun var. gunu mu beklemeliyim. yoksa simdi cikar mi
evet testim bikac sayfa geride sende bi bak istersen yorumunu merak ediyorumÇıkar
Peki evde test yaptınmı
Evt var gibibugun kan testi yaptirmaya gidicm. teste gore var dimi. heyecan yaptim simdi
blueees bulabildin mi canimevet testim bikac sayfa geride sende bi bak istersen yorumunu merak ediyorum
ayy insallah. birazdan teste gidecegim.Evt var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?