- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.461
test yapmışsınızz sanırım 6 haftalık görünüyor hayırlı olsunn[\QUOTE]
Yok ben haftamı takip amaçlı yaptım onu ama geç yumurtladım zaten ve yumurtlamama göre 3 gün geciktim ne yapacağımı bilemiyorum kaset testlerde negatif çıkıyor kan versemmi bilemiyorum sabırsızlandım
grupta aktif olan arkadaş varmı
1 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum. Göğüslerimde çok hafif bi hassasiyet var ve yeşil damarlanma var 5 gündür. Bugünde kasık ağrılarım hafif hafif arada giriyor ama hala hastalanmadımBenim de yıllardır 1 günden fazla gecikme olmazdi, ama bebek istiyorum diye vücudum bana oyun oynamaya başladı sanırım.kanda çıkma ihtimali daha yüksek, ama sabredebilirsen 1 hafta gecikmiş olmasını bekle bence. Daha kesin sonuç alırsın. Çünkü acaba test mi yanlış ya da değerler çok mu düşük testte çıkmıyor diye düşünmek insanı daha çok yoruyor
Baska test yaptiniz mi durumunuz nasil? Biraz fazla idrar kullamis olabilirsiniz bu testteBAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..
6gun onceden cikmaz. En erken 2 gun once cikar. Cikinca kopkoyu cikiyor hayalet cizgili degil. Biraz sabir.Kızlar adetme 6 gün var dayanamyp predcktör erken gebelk testi yaptm resimde belki gözükmyo ama elimde daha net belli oluyo sizce varmı bsey yorum yaon lütfen
Adet günüm geçeli 4-5 gün oluyor..kahverengi lekelenmeler var ancak daha adet olmadım..tekrar test de yapmadım..o hilal şeklinde çıkan testte de her zamanki gibi 4 damla damlattım..test bozuktu diyeceğim ama son 10-15 gün içersinde 7-8 test yaptım hepsi de acayip çıktı..iki farklı markanın hepsi de mi bozuktu anlamadım..Baska test yaptiniz mi durumunuz nasil? Biraz fazla idrar kullamis olabilirsiniz bu testte
Elmila sen baya deneyimli gibisin canım ben anlamadım bana yardım edermisin ben gecen ayın 17adet oldum ayın 8gittim catlaman olmus ilişki yap bugun yarın dedı tm şimdi kan verdım dun bişey cıkmadı ama goguslerım kasıklarım cok agrıyor anlam veremiyorumBu ay olmazsa önümüzdeki ay çörek otu bal tarçın kürüne başlıyorum kızlar daha önce de yapmıştım sonuç olumlu olmuştu:) Yapan var mı şu an?
Geciktiniz mi? Kac gunde bir adet oluyorsunuz, hesaplayinca 40a yakin ciktiElmila sen baya deneyimli gibisin canım ben anlamadım bana yardım edermisin ben gecen ayın 17adet oldum ayın 8gittim catlaman olmus ilişki yap bugun yarın dedı tm şimdi kan verdım dun bişey cıkmadı ama goguslerım kasıklarım cok agrıyor anlam veremiyorum
Canım sanki ikinci çizgi var gibi inşallah hamişsindirKızlar adetme 6 gün var dayanamyp predcktör erken gebelk testi yaptm resimde belki gözükmyo ama elimde daha net belli oluyo sizce varmı bsey yorum yaon lütfen
Test yptm canm kan testi 8.22 çktı hamilym sanrmCanım sanki ikinci çizgi var gibi inşallah hamişsindir
Süper canım daha çok yeni demek ki hadi inşallah hayırlısı olsun çok sevindimTest yptm canm kan testi 8.22 çktı hamilym sanrm
Gozunaydin cnm.darısı başıma inşallah bugündu benim bat ama olmadım idrar testim negatif inşallah hamileyimdirTest yptm canm kan testi 8.22 çktı hamilym sanrm
Maşallah.. hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Belirti falan varmı?Test yptm canm kan testi 8.22 çktı hamilym sanrm
Canım polistikover olduğun için adetlerin düzensiz olabilir. Normalde adet olduğun günden itibaren adet döngüsünem göre yumurta olgunlaşıp çatlıyor ki bu adetin örneğin 28 günse tahminen 14.güne geliyor ama kişiye görede değişebilir tabigeç olgunlaşma çatlama gibi bu çatlama oluştuğunda ilişki olursa hamile kalma olasılığın yükseliyor. Kanda bişey çıkmadı demişsin kaç gün geçti adetinElmila sen baya deneyimli gibisin canım ben anlamadım bana yardım edermisin ben gecen ayın 17adet oldum ayın 8gittim catlaman olmus ilişki yap bugun yarın dedı tm şimdi kan verdım dun bişey cıkmadı ama goguslerım kasıklarım cok agrıyor anlam veremiyorum
TebriklerTest yptm canm kan testi 8.22 çktı hamilym sanrm
Uc gun gectı adet tarıhım gecen ayın 17si catlama tarihim bu ayın 8i arka arkaya bı adetım olmadıgı için her ay bilemiyorumCanım polistikover olduğun için adetlerin düzensiz olabilir. Normalde adet olduğun günden itibaren adet döngüsünem göre yumurta olgunlaşıp çatlıyor ki bu adetin örneğin 28 günse tahminen 14.güne geliyor ama kişiye görede değişebilir tabigeç olgunlaşma çatlama gibi bu çatlama oluştuğunda ilişki olursa hamile kalma olasılığın yükseliyor. Kanda bişey çıkmadı demişsin kaç gün geçti adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?