Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 saat falan gecdikden sonra olmasida idrar kacmasi anlamina geliyor
Ben bu testten en az 5-6 adet uyguladım..hepsinde aynı hacimde sıvı ekledim..diğerlerinde böyle bir reaksiyon vermemişti..sonuncunun böyle çıkması garibime gitti..olumsuz olduğunun farkındayım ben de ancak yine de paylaşayım dedim daha önce böyle birşey tecrübe eden var mı diye..

Evet bende olmusdu

bence aslında çokta dikkat etmemek gerekiyor. Sakınan göze çöp batar , arkadaşım o kadar rahat geçiriyor ki anlatamam 2 ayı kaldı sanki hamile değil gibi hareket ediyor maşallah bende öyle olmayı düşünüyorum ama tabii yapabilirsem

Merhaba canm bnde zayifim acaba folik asit eczanede recetesiz alabiliyormuyuz?:/

Reactions: Eva
Makattan demişsin ama o şekilde yapamam. Evde alnından ölçen aletlerden var, onunla normal ölçsem olurmu acaba?
Oluyor makat yerine doktorlar dil alti ölcümü öneriyorlar makata göre daha hijyenik ayrıca herkesin 37.1 olcak diye bisey yok her vucudun ısısı farklıdır hamile kalınsada farklılık gösterir

Merhaba kızlar. Listede batım 13 üydü ama geç yumurtladığım için 17 sinde olmam lazımdı. Benim tam regl anımda kasıktan sıcak bir ağrı girer bi anda ve tuvalete koşarım peçeteye gelmeye başlar hiç değişmez ve sökülene kadar bikaç saat öyle ağrır ve sonra ağrım hafiflerdi. Bu ay Bata 3 gün kala aynı o ağrı girdi brden ve hah dedim hastalandım tuvalete koştum ama gelen giden yok. O esnasa beyaz kremsi akıntım yoğundu. Şuan 2 gün geciktim ama hala gün içinde bikaç kez aynı ağrı griyor tuvalete koşuyorum ama yok. Beyaz akıntının yerini ıslaklık aldı su gibi akıntı mevcut. Busabah kaset test yaptım ama negatifti. 1 haftadır inanılmaz yorgunum hiç bişşey yapmak istemiyorum ve ayak üşümem var. Umutlansam mı bilmiyorum

Hayırlısı olsun inşallah ama gecikme olduktan sonra, gebelik olsa mutlaka çıkardı testte (

Kızlar adetme 6 gün var dayanamyp predcktör erken gebelk testi yaptm resimde belki gözükmyo ama elimde daha net belli oluyo sizce varmı bsey yorum yaon lütfen

Eklentiler

• IMG_2132.PNG
    199 KB · Görüntüleme: 103
Sayfanın hamilelik danışmanı oldun
Turkiyede ki gibi degil burada. Saglik sistemi beni hic kan olcumu, ultrason, muayene filan yapmadan 9uncu hafta sonuna kadar bekletiyor. Iki haftam kaldi ama bebek iyimi saglikli mi derken kafayi yiyecegim. O yuzden diger Anne adaylarinin vitaminlerine filan sardim. Hcg tablolarini filan bakiyorum... :) Ayrica sperm testletini ve adetin 3 un gunu alinan hormonlari degerlendiriyorum. Ucundan ucundan tibbi makaleleri okumaya basladim. Uzmanlik yelpazem gelisiyor

Kan ver cnm en iyisi onda çıkıyo inşallah vardır

Kızlar adetme 6 gün var dayanamyp predcktör erken gebelk testi yaptm resimde belki gözükmyo ama elimde daha net belli oluyo sizce varmı bsey yorum yaon lütfen
Cnm çok ince silik görünüyo daha erken ya belkide ondn dir 6 gün diyosn az bi zman değil çünkü inşallah bebis vardır annesi

Kızlar benim de bugun bat bekliyorum gelmesini belim ağrıyor bide hafif baş dönmesi var o kadr ama umutlu degilm adet olcam sanki.Rüyamda 3 haftalik hamileydım değerim 16 ydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…