Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün ovulasyon testimi atmıştım. Bugün ki ovulasyon testimin sonucu bu. Telde ki programlarda ovulasyon bugün diyor.Sizce nasıl kullananlar ?
20170829_143758.jpg

Dün ovulasyon testimi atmıştım. Bugün ki ovulasyon testimin sonucu bu. Telde ki programlarda ovulasyon bugün diyor.Sizce nasıl kullananlar ?Eki Görüntüle 2038914
Iki cizgi birbirine esit olunca yumurtlamis oluyosun diye biliyorum ama seninkide yakin sanirim 1 gun aralikli calismalara basla istersen.bence yumurtladigin anda icerde spermin olmasi daha onemli gibime geliyo oyuzden basla istersen

Iki cizgi birbirine esit olunca yumurtlamis oluyosun diye biliyorum ama seninkide yakin sanirim 1 gun aralikli calismalara basla istersen.bence yumurtladigin anda icerde spermin olmasi daha onemli gibime geliyo oyuzden basla istersen
Çalışmalara son sürat devam :halay:Bu ay çok azimliyiz.

Bende araştırmıştım yumurtlamadan ikii gün önceki ilişkilerde çocuk ihtimali daha yüksekmiş bir günn öncekinde de yüksek oluyomuş yumurtlama gününnde yapmmak için beklemeyin ondann önce başlayın şansınnız daha çok artar yazıyordu

Bende araştırmıştım yumurtlamadan ikii gün önceki ilişkilerde çocuk ihtimali daha yüksekmiş bir günn öncekinde de yüksek oluyomuş yumurtlama gününnde yapmmak için beklemeyin ondann önce başlayın şansınnız daha çok artar yazıyordu
Aynen bende bu ay oyle yaptim catlatma ignesini vurdurmadanda iliski oldu vurulduktan 36 saat sonrada bakalim nasip bat 4 eylul

Ben de gebelik düşünüyorum. 30 günde bir adet oluyorum. Bat : 13 eylül. Beni de eklerseniz sevinirim.OVULASYON kiti ile pozitif yakaladım. 2 gün öncesinde, görmeden o günün sabahında ve akşamında çalıştık bakalım. Ertesi gün yapamadık rahatsız olduğum için. İnşallah tutmuştur . İlk resim sabah 10.30, 2. Si akşam 22.00 gibi. Normal hesaplamalarda 16. Gün yumurtlama yazıyor ama OVULASYON testi ile 14. Gün pozitifliği yakaladım.

Eklentiler

• IMG_7076.JPG
    IMG_7076.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7091.JPG
    IMG_7091.JPG
    21,2 KB · Görüntüleme: 46
Ben de gebelik düşünüyorum. 30 günde bir adet oluyorum. Bat : 13 eylül. Beni de eklerseniz sevinirim.OVULASYON kiti ile pozitif yakaladım. 2 gün öncesinde, görmeden o günün sabahında ve akşamında çalıştık bakalım. Ertesi gün yapamadık rahatsız olduğum için. İnşallah tutmuştur . İlk resim sabah 10.30, 2. Si akşam 22.00 gibi.
Cannnım zaten spermin kalitesi için iki gün de bbir denemek daha iyiymiş

Ben de gebelik düşünüyorum. 30 günde bir adet oluyorum. Bat : 13 eylül. Beni de eklerseniz sevinirim.OVULASYON kiti ile pozitif yakaladım. 2 gün öncesinde, görmeden o günün sabahında ve akşamında çalıştık bakalım. Ertesi gün yapamadık rahatsız olduğum için. İnşallah tutmuştur . İlk resim sabah 10.30, 2. Si akşam 22.00 gibi. Normal hesaplamalarda 16. Gün yumurtlama yazıyor ama OVULASYON testi ile 14. Gün pozitifliği yakaladım.

Kız terliklerinı gördüm :D :D

Insallah gebelik testındede yakalarsın bu çift cızgıyı;)

İyi ya hemen hamile kal inşallah. Beim 2 düşük oldu 2 sene olcak nerdeyse isteyeli bekliyoz her ay bi umut işte allah hayırlısını versin eğer bu ayda olmassa doktora randevu alıp gitcem tekrardan yaşım 25 diye bişe yapmıyolar ama bem tekrr gitcem bakalım ne dicekler sıkıldım böyle
Aynen ya Rabbim İNSAALLAH en hayirli zamanda bize de verir benim de yas 27 iste

Dün ovulasyon testimi atmıştım. Bugün ki ovulasyon testimin sonucu bu. Telde ki programlarda ovulasyon bugün diyor.Sizce nasıl kullananlar ?Eki Görüntüle 2038914
Ikisinin de ayni koyulukta olmasi lazim ya da ikinci cizginin birinci cizgiden daha koyu olmasi lazim oyle olunca 3 gun degerlendiriyorsun diyorlar. Ben cokckullandim cok da yakaladim ama kalamadim cunku yumurtam kalitesizmis

Back