- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
- Konu Sahibi 1melegimolsun
Selam kızlar kimse umudunu kaybetmesin Allah var umutsuzluk yok inşallah mini mini bebişler kucağınızıdoldursun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile arkadas var aramızda aslında o deneyebilir herkes kopkoyu cıkıyo diyo hamileysen diyolar
Amin inşaAllah ☺Selam kızlar kimse umudunu kaybetmesin Allah var umutsuzluk yok inşallah mini mini bebişler kucağınızıdoldursun :)
:) inşallah cnm..Kaç kere baktım hiç dikkat etmemiştim Terliklerimi . İnşallahhh hepimiz inşallah![]()
Hakikaten çok koyu cıktı şaşkınım. Sabahın ilk ışıklarına hallettim. Sırayla iki günlük gebelik testleri en üst en eski şeklinde. En Alttaki ovulasyon testi.
Yok canım sabah uyandığımda yaptımOoo sıvı alımına dikkat ettin mi peki. Su anda hayretler icindeyim
Bunu doktor ultrasonla mi anladi yoksa hormon testleriylemiIkisinin de ayni koyulukta olmasi lazim ya da ikinci cizginin birinci cizgiden daha koyu olmasi lazim oyle olunca 3 gun degerlendiriyorsun diyorlar. Ben cokckullandim cok da yakaladim ama kalamadim cunku yumurtam kalitesizmis
Sağol canım uğraştın. Ya zaten koyu cıkıyo diyolardı test etmiş oldukYok canım sabah uyandığımda yaptım
Sorun değil ama ben yazdım bunu kenaraSağol canım uğraştın. Ya zaten koyu cıkıyo diyolardı test etmiş olduk
Neyi canim yunurtamin kalitesiz oldugunu mu?Alttan Ultrasonla bakti. 13. Gün gitmistim ben oyle soyledi. Yunurtalar ya küçük kaliyor ya yetersiz ya kalitesiz tarzinda seyler soylediBunu doktor ultrasonla mi anladi yoksa hormon testleriylemi
Yumurtlaman yakin demek tatlim degerlendirmeye basla :)kızlar iyi akşamlar yumurtlama günüme iki gün var akıntım gelio yapışkan tarzda ne anlama geliyor bu =)))
yaaaa hemen o zamanYumurtlaman yakin demek tatlim degerlendirmeye basla :)
Yaaaa bana da hep dua et lutfen cok istiyorum cok cok cok Allahim nolirrrrr duy sesimiziiiiii aminnnnyaaaa hemen o zamanteşekkür ederim canım inşallah bu ay gelecek bebişimiz hem dogumgunumde geliyor hediye olur inşallah bugun tüm topikteki kızlara dua ettim valla
![]()
ederim canım sende et inşallah kavusacagız =))))adımızla dua etsek daha iyi sanırım fundamı cnm adınYaaaa bana da hep dua et lutfen cok istiyorum cok cok cok Allahim nolirrrrr duy sesimiziiiiii aminnnnİNSAALLAH bebeklerimize kavusuruz canimmm bnm
canım vajina da agrı adet donemın yaklastıgı içinde olabilir eger idrar yaparken yanma varsa sistit olabılır cnm bı kac gun kontrol et bakalım gecmıs olsun cnmKızlar ya afedersiniz ama benim vajinamda ağrı var neden bilmiyorum bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi reglime 5 gün kaldı
Evet funda canim senin adin ne ben de sana isimcek dua edeyimmmmederim canım sende et inşallah kavusacagız =))))adımızla dua etsek daha iyi sanırım fundamı cnm adın