Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile arkadas var aramızda aslında o deneyebilir herkes kopkoyu cıkıyo diyo hamileysen diyolar

Hakikaten çok koyu cıktı şaşkınım. Sabahın ilk ışıklarına hallettim. Sırayla iki günlük gebelik testleri en üst en eski şeklinde. En Alttaki ovulasyon testi.

Eklentiler

• tmp_6995-IMG_20170829_0714273777756323103919590354.jpg
    tmp_6995-IMG_20170829_0714273777756323103919590354.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 61
Hakikaten çok koyu cıktı şaşkınım. Sabahın ilk ışıklarına hallettim. Sırayla iki günlük gebelik testleri en üst en eski şeklinde. En Alttaki ovulasyon testi.

Ooo sıvı alımına dikkat ettin mi peki. Su anda hayretler icindeyim

Ikisinin de ayni koyulukta olmasi lazim ya da ikinci cizginin birinci cizgiden daha koyu olmasi lazim oyle olunca 3 gun degerlendiriyorsun diyorlar. Ben cokckullandim cok da yakaladim ama kalamadim cunku yumurtam kalitesizmis
Bunu doktor ultrasonla mi anladi yoksa hormon testleriylemi

Ben adet oldum bugun artık diğer aya inşallah :) sen dua et bizede

Kızlar ya afedersiniz ama benim vajinamda ağrı var neden bilmiyorum bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi reglime 5 gün kaldı

yaaaa hemen o zaman:halay: teşekkür ederim canım inşallah bu ay gelecek bebişimiz hem dogumgunumde geliyor hediye olur inşallah bugun tüm topikteki kızlara dua ettim valla :dua:
Yaaaa bana da hep dua et lutfen cok istiyorum cok cok cok Allahim nolirrrrr duy sesimiziiiiii aminnnn:dua::dua: İNSAALLAH bebeklerimize kavusuruz canimmm bnm

Back