Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah hepimiz icin. Ben bu ay beklemiyordum. Gerçekten çok saskinim. Allah size de versin bu topic hepimize uğurlu gelsin.

Doktorum geçen ay çok moralimi bozmuştu ben de eşimi azalıyordum, kaçmak yok eylul de o üç gün çalışma yapacağız diye. Hala da kan testini görmeden inanabilecegimi sanmıyorum. Ben daha kendime konduramiyordum. Ama madem listeye ilk siradan gitmişim hadi bayanlar hepimiz için dua ediyorum. Sıkıntı yapmayın bu ay, bol balık, ceviz, yumurta yiyin inşallah bu ay sizinde tutacak.
Çifte bayram senin için canım bu bayram inşallah senden sonra sıradaki herkes mutlu haberi verir. Dualarında eksik etme bizi.

Dun evde yapılan testte çift çizgiyi gördüm. Hiç beklemiyordum direk Eylül ayındaki denemelerden medet umuyordum, goguslerim çok ağrıyor diye aklima geldi test yaptım. :KK31: Sonuca şaşırdım bir test daha yaptım. O da çift çizgi. Bugün de çift çizgi. Yurtdışındayim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Daha erken olduğu için doktordan randevu alamadım, cuma günü hemşire ile görüşeceğim. Sanırım o gebelik kan testini yazacak.
Darısı bizim başımıza inşallah ya hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına böyle güzel haberler duyunca seviniyo insan sen yumurtlamaya falan dikkat etmişmiydin

Dun evde yapılan testte çift çizgiyi gördüm. Hiç beklemiyordum direk Eylül ayındaki denemelerden medet umuyordum, goguslerim çok ağrıyor diye aklima geldi test yaptım. :KK31: Sonuca şaşırdım bir test daha yaptım. O da çift çizgi. Bugün de çift çizgi. Yurtdışındayim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Daha erken olduğu için doktordan randevu alamadım, cuma günü hemşire ile görüşeceğim. Sanırım o gebelik kan testini yazacak.
canım belirtilerini anlat yumurtlama gununu degerlendırmısmıydınız bıraz bılgı ver bize =)))))

Kızlar benim yumurtlama donemkmmden beri göğüslerim agrıyor adete 10 gün. Var ve dokunamıyacak hale geldi acaba var mı bı şeyler :))

Kızlar benim yumurtlama donemkmmden beri göğüslerim agrıyor adete 10 gün. Var ve dokunamıyacak hale geldi acaba var mı bı şeyler :))
Kaç gün oldu yumurtlama dan sonra? Benim adete üç dort gün kala başlamıştı gogus ağrım. Bence çok var adetinize test yakalayamaz sonucu boşuna moralinizi bozar. Biraz sabredin. Siz iyi beslenin folik asit ve hamilelik öncesi vitamini alın mutlaka. Bebis varsa inşallah, sağlıklı olsun.

Kizlar su ovulasyon testiyle gebelik öğrenme konusunda ne düşünüyorsunuz?

Hamile arkadas var aramızda aslında o deneyebilir herkes kopkoyu cıkıyo diyo hamileysen diyolar

canım belirtilerini anlat yumurtlama gununu degerlendırmısmıydınız bıraz bılgı ver bize =)))))
Goguslerim son adetinize 3-4 gün kala ağrımaya başladı ve çok ağrıyordu, bir cup büyük sutyene gectim. Uyumakta zorluk çektim agridan, hiç bir şey yapmazlar bile ağrıyorlar.

Bir de öğle uykusu uyumam, çalışıyorum, son günler çok yorgundum hatta işten öğlen çıkıp eve gidip uyudum (bata 2 gün kala). Bat öncesi gün ve bat günü baş ağrısı başladı o baş ağrısı Hala da gitmedi.:kahve:

Son bir haftadır hipotiroid için tiroid hormonu almaya başladım. O biraz etkiledi sanmıştım, sürekli usume geliyor. çok sık idrara çıkıyorum çok susuyorum.

Implantasyon (rahime oturma) kanamasi olmadı. Başka Ağrı sızı olmadı.

Yumurtlama takibini nasıl yaptığım sorulmus :hamarat:, bir android uygulama kullanıyorum, yumurtlamayı 13.uncu gün de gösteriyor. Oncesi şans çok, 13 ünde en o çok, 14u ve sonrasinda az diyor. Biz de hep 9-11-13 yapmaya çalışıyorduk. Doktorum 11-13-15 bu sefer ilk kez 15 de yaptık. Daha önce idrarla yumurtlama testi yapmayı denedim ama düzenli yapamadım. Onu Öğlen bir gibi test etmek gerekiyor , ben de işte oluyorum, toplantı filan oluyor yapamiyorum diye yapamamistim.

Bu arada ben tutmadığına öyle emindim ki, hamilelik hiç aklımda yoktu, o yüzden çok rahattım 4 gün önce soguk havuzlarda yuzdum, kaynar sıcak jakuzilerde oturdum. Maalesef bolca alkol kullandim:eğlence: . Eylül topigine de Eylül de gerçekten denemenizi lazım diye gelmiştim.

Kizlar su ovulasyon testiyle gebelik öğrenme konusunda ne düşünüyorsunuz?

Olmaz
Ovulasyon testi lh değerini ölçer lh düşüyor sonradan. Sadece bir iki gün ovulasyon sırasında oluyor o hormon. Siz HCG ölçmek istiyorsunuz hamileyken o artıyor. Yani Size eczanenin yolları düşmüş :)

Yarın sabah sizin için test yaparım merak ediliyorsa. Elimde ikisinden de var.
Olur valla bi dene bakalım ne olcak benim adete 7 gün kala dayanamadım yaptım ikinci çizgi silik cıktı ama bi anlam ifadr etmiyo heralde. Bugün adet olmam lazım bakalım herşey belli olcak

Back