Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavi falan görüyomusun peki doktorlar ne diyo inşallah olur bian önce hayırlısıyla

Tedavi falan görüyomusun peki doktorlar ne diyo inşallah olur bian önce hayırlısıyla
Bu zamana kadar gittigimiz doktorlar hic bi problem olmadigini soyledi. Rahim filmim de temiz cikmisti. Son gittigim doktor yumurtamin kalitesiz oldugunu soyledi. Bu ay da normal deneyin adet olursan 3. Gun gel yumurta gelistirici igne ile tedaviye baslayalim dedi yani adet olmayi bekliyorum. Sen ne kadar suredir istiyorsun ve düşük filan oldu mu

İyi ya hemen hamile kal inşallah. Beim 2 düşük oldu 2 sene olcak nerdeyse isteyeli bekliyoz her ay bi umut işte allah hayırlısını versin eğer bu ayda olmassa doktora randevu alıp gitcem tekrardan yaşım 25 diye bişe yapmıyolar ama bem tekrr gitcem bakalım ne dicekler sıkıldım böyle

Yarın sabah sizin için test yaparım merak ediliyorsa. Elimde ikisinden de var.

Ayy hamile misin canim maşallah :) Ben forum forum gezmekten sasırdım artık. Algida seçicilik oldu, sadece istediğim kelimeye odaklanmışım, kusura bakma Sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin rabbim. Çok sevinirim yaparsan.

İşin realite kısmını biliyorum da o eczane yolları kapalı bana :) bat+1 e kadar :)

Darısı bizim başımıza inşallah ya hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına böyle güzel haberler duyunca seviniyo insan sen yumurtlamaya falan dikkat etmişmiydin
yazdım bir ara ama gördünüz mü bilemedim.
Yumurtlamaya tam dikkat edememistim, esımım infertilite tedavisi ( morfoloji, sayı, motilite hepsi kötü) olması gerekiyordu önümüzdeki ay başlayacak tedavi. ben de boşuna bitirmeyim testleri modundaydım. Bir de öğle saatlerinde yapmak gerekiyormuş iş saatleri olduğu için fırsatım olmuyordu.

Takvim uygulaması kullanıyorum, 26 günlük döngüm. Takvim 13u yumurtlama günü diyor. Biz normalde 9-11-13 calişması yapıyorduk takvime göre doktor 11-13-15 dedi bu ay ilk kez 15inde çalışma yaptık.

Siz bana da hala dua edin, korkuyorum kötü morfoloji den düşecek diye.

Allahım kalp atışlarını da duymayı nasip etsin insallah. sağlıcakla büyür karnında da hissedersin hepsini inşallah. sonrada sağlıcakla kucağına alırsın. Allahım korusun.

Dört beş gün oldu ama bilmiyorum ki inşaallah vardır:)) test yapmıcam zaten Kız bide uçları değil göğüslerini kendisi agrıyor

Yok yok degilim daha arkadas evrene olumlu mesaj gonder hamileyim de surekli dedi ben de oyle yazdim ah keske olsam :)
Bak gordunmu guzel mesajlar geliyor mesela bi dizi aciyorum tam o sahne test yapio hamileyim haberi verio dizi bitio veya folik asit yararlari anlatilio bi programda surekli bole seylere denk geliorum olacak olacak

Benim de 14 Eylül İnşaAllah Hz.Allah isteyen herkesin meleklerini bbu ay gönderir birbirimize dua edelim.Dinn kardeşinin gıyabında yaptığın dua red olunmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…