- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 133
- 33
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
15 ayNe kadar oldu senin olmayalı
Düşük falan da olmadi hic olmadi 2 yillik evliyim 15 aydir istiyoruz ama olmadiHiçmi olöadı yoksa düşük falan varmı
Bu zamana kadar gittigimiz doktorlar hic bi problem olmadigini soyledi. Rahim filmim de temiz cikmisti. Son gittigim doktor yumurtamin kalitesiz oldugunu soyledi. Bu ay da normal deneyin adet olursan 3. Gun gel yumurta gelistirici igne ile tedaviye baslayalim dedi yani adet olmayi bekliyorum. Sen ne kadar suredir istiyorsun ve düşük filan oldu muTedavi falan görüyomusun peki doktorlar ne diyo inşallah olur bian önce hayırlısıyla
Yarın sabah sizin için test yaparım merak ediliyorsa. Elimde ikisinden de var.
Olmaz
Ovulasyon testi lh değerini ölçer lh düşüyor sonradan. Sadece bir iki gün ovulasyon sırasında oluyor o hormon. Siz HCG ölçmek istiyorsunuz hamileyken o artıyor. Yani Size eczanenin yolları düşmüş :)[/
Olmaz
Ovulasyon testi lh değerini ölçer lh düşüyor sonradan. Sadece bir iki gün ovulasyon sırasında oluyor o hormon. Siz HCG ölçmek istiyorsunuz hamileyken o artıyor. Yani Size eczanenin yolları düşmüş :)
yazdım bir ara ama gördünüz mü bilemedim.Darısı bizim başımıza inşallah ya hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına böyle güzel haberler duyunca seviniyo insan sen yumurtlamaya falan dikkat etmişmiydin
yazdım bir ara ama gördünüz mü bilemedim.
Yumurtlamaya tam dikkat edememistim, esımım infertilite tedavisi ( morfoloji, sayı, motilite hepsi kötü) olması gerekiyordu önümüzdeki ay başlayacak tedavi. ben de boşuna bitirmeyim testleri modundaydım. Bir de öğle saatlerinde yapmak gerekiyormuş iş saatleri olduğu için fırsatım olmuyordu.
Takvim uygulaması kullanıyorum, 26 günlük döngüm. Takvim 13u yumurtlama günü diyor. Biz normalde 9-11-13 calişması yapıyorduk takvime göre doktor 11-13-15 dedi bu ay ilk kez 15inde çalışma yaptık.
Siz bana da hala dua edin, korkuyorum kötü morfoloji den düşecek diye.
Dört beş gün oldu ama bilmiyorum ki inşaallah vardır:)) test yapmıcam zaten Kız bide uçları değil göğüslerini kendisi agrıyorKaç gün oldu yumurtlama dan sonra? Benim adete üç dort gün kala başlamıştı gogus ağrım. Bence çok var adetinize test yakalayamaz sonucu boşuna moralinizi bozar. Biraz sabredin. Siz iyi beslenin folik asit ve hamilelik öncesi vitamini alın mutlaka. Bebis varsa inşallah, sağlıklı olsun.
Ben o kürü 5 gün yapabildim. İgrenc bir tadı var.Regliden sonra yapın 15 gün deniyor ama o ayki gebelige de engel.Kizlat bu soğan kürü çok kötü kokuyor ya nasıl ictiniz
Bak gordunmu guzel mesajlar geliyor mesela bi dizi aciyorum tam o sahne test yapio hamileyim haberi verio dizi bitio veya folik asit yararlari anlatilio bi programda surekli bole seylere denk geliorum olacak olacakYok yok degilim daha arkadas evrene olumlu mesaj gonder hamileyim de surekli dedi ben de oyle yazdim ah keske olsam :)
Icemedik zaten cnm en fazla 3 gun sonra biraktim malesefKizlat bu soğan kürü çok kötü kokuyor ya nasıl ictiniz
Benim de 14 Eylül İnşaAllah Hz.Allah isteyen herkesin meleklerini bbu ay gönderir birbirimize dua edelim.Dinn kardeşinin gıyabında yaptığın dua red olunmazmışKızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz
F fcevriye --> 27 Ağustos
@Cnsssss35 --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@Kartanesi_92 --> 1 Eylül
@2miracles --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
mavitosbik07 --> 2 Eylül
@myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@ilkbahar_ --> 3 Eylül
@Hakay3201 ---> 4 Eylül
@Sarayhelvasi --> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
@Arel13 --> 5 Eylül
@sadeceMelek --> 5 Eylül
@Mina_1414 --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
@pelinimben --> 6 Eylül
@yelsem --> 7 Eylül
@Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül
fnd_50 --> 7-8 Eylül
safari_go --> 8 Eylül
@khaleesi41 --> 8 Eylül
G gunes2018 --> 8 Eylül
@Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
@Nehirr6 --> 12 Eylül
@gzmdncr33 --> 12 Eylül
@Eda3883 --> 12 Eylül
@Pudra16 --> 13 Eylül
@Shopareekiz --> 13 Eylül
aallmmiirraa --> 13 Eylül
@Sanderling --> 14 Eylül
@RanaZ33 --> 14 Eylül
arkeolog0635 --> 15 Eylül
@asymkrdg --> 15 Eylül
@Mein-Leben13 --> 16 Eylül
@Esmaa_91 --> 18 Eylül
@denizkizi_esra --> 19 Eylül
@Elonee --> 19 Eylül
@aysalk61 --> 19 Eylül
@annecikk-16 --> 20 Eylül
@fatos_sam --> 20 Eylül
@karyaa48 --> 21 Eylül
@Nisanali18 --> 21 Eylül
@Hsbgrhn --> 23 Eylül
@Nurcell2014 --> 24 Eylül
@esrakdnz --> 25 Eylül
@November 22 --> 26 Eylül
@aysesi --> 27 Eylül
@Pinarkemal75 --> 27 Eylül
Cogu arkadas soğan kürünü yaptigi ay hamile kalmış öyle yazıyorlar diğer topiklerdeBen o kürü 5 gün yapabildim. İgrenc bir tadı var.Regliden sonra yapın 15 gün deniyor ama o ayki gebelige de engel.
Tatlım bende kullandm ama fayda etmedi üstelik o ayda hamile kalamadm 11 gün ıctmCogu arkadas soğan kürünü yaptigi ay hamile kalmış öyle yazıyorlar diğer topiklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?