- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Canım sağlık ocağına gidip kan esti yaptırabilirsin folik asit yeterli değere ulaşınca doktor azaltıyor bizimki gibi belki 3 günde 1 al der sanada.bende diyordum 3 aydan fazla kullanırsam bi zararı olur mu demekki devam içmeye
Çifte bayram senin için canım bu bayram inşallah senden sonra sıradaki herkes mutlu haberi verir. Dualarında eksik etme bizi.Inşallah hepimiz icin. Ben bu ay beklemiyordum. Gerçekten çok saskinim. Allah size de versin bu topic hepimize uğurlu gelsin.
Doktorum geçen ay çok moralimi bozmuştu ben de eşimi azalıyordum, kaçmak yok eylul de o üç gün çalışma yapacağız diye. Hala da kan testini görmeden inanabilecegimi sanmıyorum. Ben daha kendime konduramiyordum. Ama madem listeye ilk siradan gitmişim hadi bayanlar hepimiz için dua ediyorum. Sıkıntı yapmayın bu ay, bol balık, ceviz, yumurta yiyin inşallah bu ay sizinde tutacak.
Darısı bizim başımıza inşallah ya hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına böyle güzel haberler duyunca seviniyo insan sen yumurtlamaya falan dikkat etmişmiydinDun evde yapılan testte çift çizgiyi gördüm. Hiç beklemiyordum direk Eylül ayındaki denemelerden medet umuyordum, goguslerim çok ağrıyor diye aklima geldi test yaptım.Sonuca şaşırdım bir test daha yaptım. O da çift çizgi. Bugün de çift çizgi. Yurtdışındayim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Daha erken olduğu için doktordan randevu alamadım, cuma günü hemşire ile görüşeceğim. Sanırım o gebelik kan testini yazacak.
tamam canım daha 3 ay içtimCanım sağlık ocağına gidip kan esti yaptırabilirsin folik asit yeterli değere ulaşınca doktor azaltıyor bizimki gibi belki 3 günde 1 al der sanada.
canım belirtilerini anlat yumurtlama gununu degerlendırmısmıydınız bıraz bılgı ver bize =)))))Dun evde yapılan testte çift çizgiyi gördüm. Hiç beklemiyordum direk Eylül ayındaki denemelerden medet umuyordum, goguslerim çok ağrıyor diye aklima geldi test yaptım.Sonuca şaşırdım bir test daha yaptım. O da çift çizgi. Bugün de çift çizgi. Yurtdışındayim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Daha erken olduğu için doktordan randevu alamadım, cuma günü hemşire ile görüşeceğim. Sanırım o gebelik kan testini yazacak.
Bence test yapcıkar eğer cok ağrıyosa dokundugunda falan yüksek ihtimal hamilesinKızlar benim yumurtlama donemkmmden beri göğüslerim agrıyor adete 10 gün. Var ve dokunamıyacak hale geldi acaba var mı bı şeyler :))
Kaç gün oldu yumurtlama dan sonra? Benim adete üç dort gün kala başlamıştı gogus ağrım. Bence çok var adetinize test yakalayamaz sonucu boşuna moralinizi bozar. Biraz sabredin. Siz iyi beslenin folik asit ve hamilelik öncesi vitamini alın mutlaka. Bebis varsa inşallah, sağlıklı olsun.Kızlar benim yumurtlama donemkmmden beri göğüslerim agrıyor adete 10 gün. Var ve dokunamıyacak hale geldi acaba var mı bı şeyler :))
Goguslerim son adetinize 3-4 gün kala ağrımaya başladı ve çok ağrıyordu, bir cup büyük sutyene gectim. Uyumakta zorluk çektim agridan, hiç bir şey yapmazlar bile ağrıyorlar.canım belirtilerini anlat yumurtlama gununu degerlendırmısmıydınız bıraz bılgı ver bize =)))))
Hamile arkadas var aramızda aslında o deneyebilir herkes kopkoyu cıkıyo diyo hamileysen diyolar
Kizlar su ovulasyon testiyle gebelik öğrenme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Yarın sabah sizin için test yaparım merak ediliyorsa. Elimde ikisinden de var.Evet öyle diyorlar. Bugün gezerken o diyenlere rastladım da :)
Olur valla bi dene bakalım ne olcak benim adete 7 gün kala dayanamadım yaptım ikinci çizgi silik cıktı ama bi anlam ifadr etmiyo heralde. Bugün adet olmam lazım bakalım herşey belli olcakYarın sabah sizin için test yaparım merak ediliyorsa. Elimde ikisinden de var.
Hamileyim, hamilesin, hamileyizamin canım benim inşallah bizimde 7.ayımız bu herşeyde bi hayır vardır içini ferah tut ve kendini hamile gibi hisset evrene ben hamileyimmmmmmmm de her gün
Hayırlı olsun sendemi hamilesinHamileyim, hamilesin, hamileyiz
Yok yok degilim daha arkadas evrene olumlu mesaj gonder hamileyim de surekli dedi ben de oyle yazdim ah keske olsam :)Hayırlı olsun sendemi hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?