Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asit bir vitamindir vucudumuz uretmez disardan almamiz getekir. Bebegin omurilik gelisimi icin vucutta depolanmasi o yuzden de gebelik dusundugunuzden en az 3 ay oncesi folik asit almasini doktorlar tavsiye eder. Hamilelige etkisi yoktur olsa ben kalirdim en az 9 ay folik asit ictim 15 aydir da bebis istiyoruz :/
evet canım biliyorum omurilik gelişimi için önceden alındıgını ama sadece folik asit içinde folik asit yok iyot b12 d vitamini bence bütün vitaminlerin vucuda ve hamılelige etkısı var canım her vucut aynı değil ki ben bu vitaminin yardımcı oldugunu düsünüyorum ve nitekim internette de çogu sitede aynı sey yazıyor ve de rahme tutunma asamasında rahmı genslettıgını de duydum artık ne yapacagımızı sasırdık işte folio mu kullandım canım sen onu da denedin mi yani

Kızlar yardım edin dayanamadım gittim ovulasyon testi aldım dün geceden beri kasık ağrım vardı. Hala var. Şimdi bu durumda çatlamışmı oluyor ne oluyor ben bu testi ilk kez yapıyorum.
20170828_161654.jpg

Kızlar yardım edin dayanamadım gittim ovulasyon testi aldım dün geceden beri kasık ağrım vardı. Hala var. Şimdi bu durumda çatlamışmı oluyor ne oluyor ben bu testi ilk kez yapıyorum.Eki Görüntüle 2038612

Canim bu testi yaparken en az 3 saat sıvı almayıp idrar tutuyorlar, dikkat ettin mi

Kızlar yardım edin dayanamadım gittim ovulasyon testi aldım dün geceden beri kasık ağrım vardı. Hala var. Şimdi bu durumda çatlamışmı oluyor ne oluyor ben bu testi ilk kez yapıyorum.Eki Görüntüle 2038612
Canım yumurtlama gününü biliyormusun hiç? yani öncesinde ve sonrasında böyle siliklik olur hani adetin bittiği günden beri başlasaydın daha net görebilirdik.

Canım yumurtlama gününü biliyormusun hiç? yani öncesinde ve sonrasında böyle siliklik olur hani adetin bittiği günden beri başlasaydın daha net görebilirdik.
Dedigim gibi hic kullanmadim arkadaslar ovulasyon testi diyince bir de agrim olunca dayanamadim gittim aldim. Ovulasyon günümü programla takip ediyorum. Programa göre yarın ovulasyon günüm.

Dedigim gibi hic kullanmadim arkadaslar ovulasyon testi diyince bir de agrim olunca dayanamadim gittim aldim. Ovulasyon günümü programla takip ediyorum. Programa göre yarın ovulasyon günüm.
Yarınsa o zaman yavaş yavaş yükselmeye başlamış yarın tam kırmızı olur. Evet ikinci çizgi birinci kadar koyu olacak. Sonraki günler daha önemliymiş. Koyulaşıp silikleşmeye başladığı zaman çatlıyor oluyormuş. Yarında yap bakalım 4 saat idrara sıkışık ol ve hiç sıvı alma

Bu ovulasyon testinin çok mu net kırmızı olması lazım. Olmazsa yarın tekrar yapayım. Aldığım ovulasyon testi 2 liymiş.
Keşke eczaneden almasaydın canım 2 teste çok para almışlardır. Bende ilk bilmeden 5 li paket 25 liraya almıştım eczaneden sonra burdan araştırdım herkes netten alıyor bende aldım aynı fiyata 30 tane aldım. Hemde 1-2 gün içerisinde geliyor

Back