Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar oğlum şuan 49 aylık. Eylül'de devlet anaokuluna alınabilir mi. Ufak bi fikir sahibi olayim diye açtım konuyu şimdiden teşekkür ederim
Alınır bence, 4 yaş 4 aylık olucak. Ben oğlumu tam 4,5 yaşında göndermiştim.
Çok teşekkür ederim kızlarAlınıyor. Benim oğlum iki yıl gitti devlet Anaokuluna
Bitmedi şu aylık saçmalı yaKızlar oğlum şuan 49 aylık. Eylül'de devlet anaokuluna alınabilir mi. Ufak bi fikir sahibi olayim diye açtım konuyu şimdiden teşekkür ederim
Neden? Bu yaş civarını okullara aylara göre almıyorlar mı? Ben mi yanlış biliyorum. Net anlaşılması için öyle yazdım.Bitmedi şu aylık saçmalı ya
Dogru biliyorsunuzNeden? Bu yaş civarını okullara aylara göre almıyorlar mı? Ben mi yanlış biliyorum. Net anlaşılması için öyle yazdım.
Saçmalıktan kastınız nedir?Bitmedi şu aylık saçmalı ya
Her anaokulu 3 yas grubu kaydi almiyor..Gelen talep sayisi ya da fiziksel donanimin yetersizligi gibi nedenlerle oncelik 4 ve 5 yasa vererek sinif açıyorlar..4 yas 3 aylik oldugunda tuvalet egitimini tamamladiysa kaydederiz demislerdi gecen sene.
Ben de 4 yas yazdimHer anaokulu 3 yas grubu kaydi almiyor..Gelen talep sayisi ya da fiziksel donanimin yetersizligi gibi nedenlerle oncelik 4 ve 5 yasa vererek sinif açıyorlar..
Wc egitimi en onemli hususlardan biridir..
Gozler bu saatte yanlis görmüş benim eyvahBen de 4 yas yazdim
Anladım çok teşekkür ederimAylara gore yas gruplari olusturulmakta.. Eylul itibari ile 36 ay 3 yas grubu , 48 ay 4 yas, 60 ay 5yas gruplari olarak kayit alinmaya baslanir..1 Temmuz kayitlarin baslama tarihi olur genelde
Rica ederimAnladım çok teşekkür ederim
Kontejyan varsa evet. Arkadaşın çocuğu 54 aylık 5-6 yaş yoğunluklu kayıt olduğu için 4 yasa kontejyan kalmamıştı.Kızlar oğlum şuan 49 aylık. Eylül'de devlet anaokuluna alınabilir mi. Ufak bi fikir sahibi olayim diye açtım konuyu şimdiden teşekkür ederim