Eylülce'nin Diyet Günlüğü

eylxuxlce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
323
0
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim 90 lı (97) kilolara gelişimde 2 doğum ve sonrasında artık çalışmamamla bağlantılı olarak gelişti yüzlerce kez diyete başladım ama bir türlü 80 in altına inemedim.Aldım verdim çok tükendim. Şimdi eşimle birlikte diyetisyene gitmeye başladık bu sefer kesin zayıflamam lazım çünkü bu durumdan çok sıkıldım insanların yine mi diyettesin dmesinden bıktım gerçi onlarda haklı diyetteyim ama bir değişiklik yok neden; çünkü 1 hafta diyet 10 gün kaçamak artık ne yediysem buraya yazıcam desteğinizi bekliyorum 14 ocak ta diyete 88,4 le başladım ilk hafta 600 gr verdim bunun 500 gramı yağdan bu hafta 3 günlük şok diyet verdi sonra klasik diyet menüme dönücem

bugün kü menüm
sabah
1 dilim çavdarlı ekmek
1 dilim peynir
roka maydanoz

ara 3 kuru kayısı

ögle
bol salata 1 büyük kutu ton balığı

ara 1 elma

akşam
öğlenin aynısı

bozma morolını nede olsa bizler dogumlardan dolayı boyleyız bende kendınm yapıyom dıyet 3doğm yapınca kılolar hedıye kalıyo bızde vermeye uğrasıyoz sana bana ve tüm zayıflamak isteynlerin allah yardım etsın kılo sorunu yasamadan yasamayıda tüm arkadaslara dılıyorum

herkese günaydın

1 dilim çavdarlı ekmek 2 dilim peynirle kahvaltımı yaptım şimdi 1 fincan yeşil çay içicem günde en az 3 fincan yeşil çay içiyorum 2 lt. de su...
hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inş.

bugün biraz zor geçti şok diyetin son günüydü
öğlen:ızgara tavuk ve salata
ara: 4 kuru kayısı 2 ceviz
Akşam:öğlenin aynısı birazda yoğurt yedim 2 fincan yeşil çay içtim yatana kadar bir fincan daha içerim 1 tanede elma yerim kaçamaksız biter bu gün umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…