- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi sezenpanpisiniz
-
yolculuk nasıl geçti çok uzun 9 saat, birde phuket tam olarak balayı yapılcak bir yer mi? turla gitmesek kendimiz gezebilir miyiz? çok az ingilizcemiz var. ayyy giden birini bulduğuma çok sevindim.
Merhabalar,
Bizde 12 Eylül'de evleneceğiz. Balayı için bizde Phuket'i düşünüyoruz ancak Eylül ayı Muson mevsimi olduğu için bende çok karasız kaldım canımSürekli yağışlı ve fırtınalı oluyormus. Siz Eylül'ün kaçında gitmeyi planlıyorsunuz?
Phuket için uçak biletleri çok pahalı aktarmalı ucuşlarla 20 saat bile sürebiliyor.Ancak bende booking'den baktığım otellerde cok güzel ve uygunlar.
Eylül ayında balayı için Phuket'ten farklı fikirleri olanlar var mı kızlar ?
haha yazıyı acaba ben mi yazdım diye düşündüm. Çünkü bende 12 eylülde evleneceğim. Hemen balayına gideceğim. muson yağmurları azıcık ve güzel oluyormuş dert etme. uçaklar pahalı katılıyorum nasıl yapsakta gitsek bilemedim.Merhabalar,
Bizde 12 Eylül'de evleneceğiz. Balayı için bizde Phuket'i düşünüyoruz ancak Eylül ayı Muson mevsimi olduğu için bende çok karasız kaldım canımSürekli yağışlı ve fırtınalı oluyormus. Siz Eylül'ün kaçında gitmeyi planlıyorsunuz?
Phuket için uçak biletleri çok pahalı aktarmalı ucuşlarla 20 saat bile sürebiliyor.Ancak bende booking'den baktığım otellerde cok güzel ve uygunlar.
Eylül ayında balayı için Phuket'ten farklı fikirleri olanlar var mı kızlar ?
haha yazıyı acaba ben mi yazdım diye düşündüm. Çünkü bende 12 eylülde evleneceğim. Hemen balayına gideceğim. muson yağmurları azıcık ve güzel oluyormuş dert etme. uçaklar pahalı katılıyorum nasıl yapsakta gitsek bilemedim.
turlara bakıyor musun? erken rezervasyon yaptırmak istiyorum. Hemen yapmalıyız hem daha uyguna gelir hemde nişanlımın ailesi bodruma falan gidin yorgun olursunuz deyip duruyor. aklını çelmeden bu işi bitirelim istiyorum hihi :)Aynı gün evleneceğiz :) belki phukette karşılaşabiliriz bile :) çok güzel :) :)
turlara bakıyor musun? erken rezervasyon yaptırmak istiyorum. Hemen yapmalıyız hem daha uyguna gelir hemde nişanlımın ailesi bodruma falan gidin yorgun olursunuz deyip duruyor. aklını çelmeden bu işi bitirelim istiyorum hihi :)
turlara bakıyor musun? erken rezervasyon yaptırmak istiyorum. Hemen yapmalıyız hem daha uyguna gelir hemde nişanlımın ailesi bodruma falan gidin yorgun olursunuz deyip duruyor. aklını çelmeden bu işi bitirelim istiyorum hihi :)
aslında bizimde kafamız karışıyor dinlenmeli tatil mi yoksa avrupa gezisi mi yoksa amerika mı yoksa phuket mıiyice kafamız karıştı Phuket için turlara bakıyorum ancak turlar cok daha pahalıya geliyor hem de Eylül ayı için hiç tur açılmamış henüz Phuket'e
phuketten vazgeçtik biz, çünkü uçakla sadece gidiş 15 saat sürecek arkadaşım, 15 saat yolculuk yapmak bize saçma geldi. Dubrovnik rixos otele bakın beş yıldızlı hem dubrovnikte güzelmiş öyle duydum.aslında bizimde kafamız karışıyor dinlenmeli tatil mi yoksa avrupa gezisi mi yoksa amerika mı yoksa phuket mıiyice kafamız karıştı Phuket için turlara bakıyorum ancak turlar cok daha pahalıya geliyor hem de Eylül ayı için hiç tur açılmamış henüz Phuket'e
bizimde fikrimizi kuzenım değiştirdi:) bizde italya kıyılarında dinlenip sonra kendi başımıza avrupa turu yapmaya karara verdik, şimdilik tabi. ama senin önerinide dikkate alacağım. :) teşekkürler.phuketten vazgeçtik biz, çünkü uçakla sadece gidiş 15 saat sürecek arkadaşım, 15 saat yolculuk yapmak bize saçma geldi. Dubrovnik rixos otele bakın beş yıldızlı hem dubrovnikte güzelmiş öyle duydum.
phuketten vazgeçtik biz, çünkü uçakla sadece gidiş 15 saat sürecek arkadaşım, 15 saat yolculuk yapmak bize saçma geldi. Dubrovnik rixos otele bakın beş yıldızlı hem dubrovnikte güzelmiş öyle duydum.
Ben gitmedim ama araştırdığım kadarıyla gidince pişman olmayacağınız cinsten :) dubrovnik gezi yazıları yazın google birkaç yazı çıkıyor. Gidenler yazmış :)ben dubrownik istiyorum.hakknda bir şeyler biliyor musunuz biraz detay verir misinizzz ::)
phuketten vazgeçtik biz, çünkü uçakla sadece gidiş 15 saat sürecek arkadaşım, 15 saat yolculuk yapmak bize saçma geldi. Dubrovnik rixos otele bakın beş yıldızlı hem dubrovnikte güzelmiş öyle duydum.
bizimde fikrimizi kuzenım değiştirdi:) bizde italya kıyılarında dinlenip sonra kendi başımıza avrupa turu yapmaya karara verdik, şimdilik tabi. ama senin önerinide dikkate alacağım. :) teşekkürler.
Netleştirebildiniz mi balayı olayını?
ben şimdi netleştirdim :) Döndüm dolaştım phuket olsun dedim. Patong sahilde balayı odası bulunan bi otel rezerve ettik ve uçak biletlerimizi de aldık. İptal seçeneği yok :)
Canım netleştirdik aldık biletlerimizi :) roma, floransa venedik, paris ve amsterdama gitmeye karar verdik :) ama düğünden hemen sonra yorucu olabileceği için düğünden 15 gün sonra gitmeye karar verdik :) düğünden sonrada 3 4 günlüğüne cundaya ya da bozcaadaya kaçarız dedik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?