- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi sezenpanpisiniz
yolculuk nasıl geçti çok uzun 9 saat, birde phuket tam olarak balayı yapılcak bir yer mi? turla gitmesek kendimiz gezebilir miyiz? çok az ingilizcemiz var. ayyy giden birini bulduğuma çok sevindim.
Ben uçmaya bayıldım. Tayland'a daha sonra bir daha gittik (Pattaya-Bangkok şeklinde) o zaman da keyifliydi. Hiç sevmeyenler var ama pek çok uçakta koltukların arkasında ekranlar var ve izlenecek onlarca film. İki kere de yemek veriyorlar. Ben çok seviyorum uzun uçuşları şahsen.
Balayı için söyle söyliyim ben keşke Maldivelere gitseydim diyorum. Çünkü Maldivler bana yatış tatili gibi geliyor ve hayatımda bir kez gitmek istiyorum sular altında kalmadan ama Tayland sayesinde yatış tatili değil de gezme tatiline alıştım. Balayında yatsaydık da sonrakilerde gezseydik modundayım şu an. Taylanda da aşık oldum açıkçası ve bir daha gitmek istiyorum. Bangkok'ta zamanımızın yetmediği bir tapınak kalmıştı ve ordan Kamboçya tarafına turlar var (Türkiyeden daha ucuza düşünürseniz link yollarım) böyle bir gezi daha yapmak istiyoruz. O yüzden bir daha gideceğiz ve inanılmaz keyif alıyorum. Biz bu sefer kendimiz gitmeyi düşünüyoruz. İngilizce biraz biliyorsanız yeterli olur. İnanın hiç ingilizce bilmeyen turdaşlarımız bile iletişim kurmayı becermişti. Medeni cesaret biraz da. Bir de onların ingilizcesi de çok kötü.