EYLÜL YDS Hazırlık günlüğü ( Düzenli çalışacak arkadaşlar buyrun, çay kahve benden ;))

Kızlar kampa gitmemiş olan veya gitmeyecek olanlar varsa bana mail adreslerini özelden yazarlarsa kitapçıkları paylaşayım foto çekip

O kadar çabaladım, sanırım yine olmayacak. Denemelerde amacıma ulaşmıştım, her şey iyi gidiyordu. En az 75 almam gerekiyordu. Şimdi 70 zor gelecek galiba... Çok moralim bozuldu kızlar. Ama kaldığım yerden devam etmek zorundayım. Sınavı orta halli buldum ben çeldirici soru fazlaydı ve ben her zamanki gibi değiştirdiğim soruları yanlış Yaptım :) kalın kafam... Sizlerin nasıl geçti sınavı? Hayallerimi bir adım daha ötelemek zorunda mı kalacağım şimdi ben. Of of. Bitsin artık bu Sınavlar....

Canım ben de aynı durumdayım, 65 istiyordum ama alamayacağım Kısmet artık olursa olur olmazsa olmaz. Elimizden gelen buydu belki de daha fazla çalışmalıydık bilemiyorum.
Sorular aslında zor değildi yani paragraflar kolaydı ama cümle tamamlama falan kısımlar zordu biraz.

Katılıyorum canım benim de çok Kafamı karıştırdı cümle tamamlamalar. Korktuğum kelimelerdi oralar çok basit geldi. Ama paragraflarla beraber konsantrasyonum dağıldı. Nasip. Umarım bir an önce istediğimiz gibi olur her şey...

Yaparsın al eline küçük kelime kitaplarından otobüste yolda sağda solda oku tekrar et ben öyle çalıştım hep çok şükür epey iyi oldu..
En büyük sıkıntım o zaten bir türlü kelime öğrenemiyorum. Kelime çalışamıyorum. Kelime testleri de çözemiyorum çünkü kelime bilmiyorum. Okuduğum, çözdüğüm testlerden kelimeleri çıkarıyorum ama yeterli gelmiyor YDS için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…