- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
-
- Konu Sahibi braindamage
Canım ben de aynı durumdayım, 65 istiyordum ama alamayacağımO kadar çabaladım, sanırım yine olmayacak. Denemelerde amacıma ulaşmıştım, her şey iyi gidiyordu. En az 75 almam gerekiyordu. Şimdi 70 zor gelecek galiba... Çok moralim bozuldu kızlar. Ama kaldığım yerden devam etmek zorundayım. Sınavı orta halli buldum ben çeldirici soru fazlaydı ve ben her zamanki gibi değiştirdiğim soruları yanlış Yaptım :) kalın kafam... Sizlerin nasıl geçti sınavı? Hayallerimi bir adım daha ötelemek zorunda mı kalacağım şimdi ben. Of of. Bitsin artık bu Sınavlar....
Katılıyorum canımCanım ben de aynı durumdayım, 65 istiyordum ama alamayacağımKısmet artık olursa olur olmazsa olmaz. Elimizden gelen buydu belki de daha fazla çalışmalıydık bilemiyorum.
Sorular aslında zor değildi yani paragraflar kolaydı ama cümle tamamlama falan kısımlar zordu biraz.
Yaparsın al eline küçük kelime kitaplarından otobüste yolda sağda solda oku tekrar et ben öyle çalıştım hep çok şükür epey iyi oldu..başaramıyorum bu sınavı bir türlü
En büyük sıkıntım o zaten bir türlü kelime öğrenemiyorum. Kelime çalışamıyorum. Kelime testleri de çözemiyorum çünkü kelime bilmiyorum. Okuduğum, çözdüğüm testlerden kelimeleri çıkarıyorum ama yeterli gelmiyor YDS için.Yaparsın al eline küçük kelime kitaplarından otobüste yolda sağda solda oku tekrar et ben öyle çalıştım hep çok şükür epey iyi oldu..