- 25 Mart 2014
- 1.395
- 1.781
-
- Konu Sahibi braindamage
merhaba.. çok zor 50 alabilmen ama yine de şansın yaver gidebilirmerhaba kızlar hepimize kolay gelsin bende yds ye hazırlanıyorum biraz fazla geç kaldım geçen sınavdan 38 aldım hiç çalışmadan girmiştim bundan 50 alabilir miyim acaba ? sadece tenseleri ve modalları bitirdim
peki bu 2 hafta içerisinde hangi konulara baksam şansım yaver gidebilirmerhaba.. çok zor 50 alabilmen ama yine de şansın yaver gidebilir
Tensleri halletiysen grammarden conjuctions ve prepositionsa bakmanı öneririm. Kelime çalışmasınıda elinden geldiğince yapman lazım. Phrasal verbs ve paragraflara ağırlık vermen lazım özellikle paragrafları okuyup soru köklerine aşina olmak çok önemli onun içinde kelime bilgin iyi olmalı.. Hepimiz çok zorlanıyoruz ben 3 gündür çalışamıyorum meselapeki bu 2 hafta içerisinde hangi konulara baksam şansım yaver gidebilir
bilmiyorumki canım dene istersen.. beni umutsuzluk kapladı 3 gündürde bakmıyorum sinirde oluyorum kendimeİki gündür kamptayım kızlar, kitapçık dağıtılıyor ama onları nasıl atayım size buraya foto yükleyebilir miyim buyuk buyutta acaba
bu sene çok yoğun bir dönemdi benim için içimden hiç çalışmak gelmiyor belki de yeterince dinlenemediğim için ama bir bakımdan da 50 almam gerekiyor aslında alt yapım var ama kelime eksiğim de var söylediğin konuları çalışmaya çalışacağım çeviri kısmım ve zamanlarım iyi paragraflarda da fena değilim ama gerisi yok çok teşekkür ederim emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallahTensleri halletiysen grammarden conjuctions ve prepositionsa bakmanı öneririm. Kelime çalışmasınıda elinden geldiğince yapman lazım. Phrasal verbs ve paragraflara ağırlık vermen lazım özellikle paragrafları okuyup soru köklerine aşina olmak çok önemli onun içinde kelime bilgin iyi olmalı.. Hepimiz çok zorlanıyoruz ben 3 gündür çalışamıyorum mesela
İki gündür kamptayım kızlar, kitapçık dağıtılıyor ama onları nasıl atayım size buraya foto yükleyebilir miyim buyuk buyutta acaba
Rica ederim inşallah hepimi alırız.. YÜksek lisans için mi istiyorsun yds yi bölüm nebu sene çok yoğun bir dönemdi benim için içimden hiç çalışmak gelmiyor belki de yeterince dinlenemediğim için ama bir bakımdan da 50 almam gerekiyor aslında alt yapım var ama kelime eksiğim de var söylediğin konuları çalışmaya çalışacağım çeviri kısmım ve zamanlarım iyi paragraflarda da fena değilim ama gerisi yok çok teşekkür ederim emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah
bahar dönemine kalırsa biraz geç kalmış olacağım geleceğime bir adım atmak için ama bilemiyorum yine de bu sınavda elimden geleni yapacağım olmazsa zaten bahara kalacak o zaman daha rahat hazırlanabilirim önümde çok vakit var
Cok iyi gidiyor canim, hic bu kadar verimli olacagini dusunmemistim. Her konuya deginiyor eglenceli de geciyor :))Canım nasıl gidiyor kamp? Haftaya gideceğim değer mi sence, verimli mi?
Deneyecegim canim olmazsa eger maille de atabilirim. Umutsuzluk kaplamasin ya kelimelere devam. Bunalinca da gramer coz..bilmiyorumki canım dene istersen.. beni umutsuzluk kapladı 3 gündürde bakmıyorum sinirde oluyorum kendime
Tamam canım yarın erkenden kalkıp başlayacam inşallah.. Senin nasıl gidiyorDeneyecegim canim olmazsa eger maille de atabilirim. Umutsuzluk kaplamasin ya kelimelere devam. Bunalinca da gramer coz..
Benim de iyi iste canim ama evde pek calisamiyorum, az once geldim misal ama simdi uyusam mi calissam mi karar veremiyorum. Kelimelere yoneldimTamam canım yarın erkenden kalkıp başlayacam inşallah.. Senin nasıl gidiyor
Çok sevindim tatlım. BaşarılarCok iyi gidiyor canim, hic bu kadar verimli olacagini dusunmemistim. Her konuya deginiyor eglenceli de geciyor :))
ziraat mühendisiyim yüksek lisans için 50 şartını bütün üniversiteler istemiyor ama ben araştırma görevlisi olmak için istiyorum aslında bu dönem gerekli puanları alırsam ocak ayında başvuru yapacağım yoksa temmuza kalacakRica ederim inşallah hepimi alırız.. YÜksek lisans için mi istiyorsun yds yi bölüm ne
inşallah alabilirsin.. Aslında istemeyen üniversitelerden birine yüksek lisansa girip o sırada yds puanınıda alabilirsinziraat mühendisiyim yüksek lisans için 50 şartını bütün üniversiteler istemiyor ama ben araştırma görevlisi olmak için istiyorum aslında bu dönem gerekli puanları alırsam ocak ayında başvuru yapacağım yoksa temmuza kalacak
aslında ben de öyle düşünüyorum bir yere başvuruda bulundum ama onlar da yazılı sınav yapıyorlar kafalarına göre almak istediklerini almazlarsa o şekilde daha rahat olur benim içininşallah alabilirsin.. Aslında istemeyen üniversitelerden birine yüksek lisansa girip o sırada yds puanınıda alabilirsin
İnşallah alınırsın, ben de bu sene tezimi yazıp mezun olacam inşallah şu sınavı bi atlatayımdaaslında ben de öyle düşünüyorum bir yere başvuruda bulundum ama onlar da yazılı sınav yapıyorlar kafalarına göre almak istediklerini almazlarsa o şekilde daha rahat olur benim için
inşallah teşekkür ederim tez yazmak da zahmetli sana da kolay gelsin inşallah güzel bir puan alırsınİnşallah alınırsın, ben de bu sene tezimi yazıp mezun olacam inşallah şu sınavı bi atlatayımda
amin teşekkür ederim inşallahinşallah teşekkür ederim tez yazmak da zahmetli sana da kolay gelsin inşallah güzel bir puan alırsın