- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
-
- Konu Sahibi braindamage
ben başlıyorum kuzuu dün bir bugün ikiii:)Hoşgeldin canımm var çay buyur gel, bana eşlik eden olmayınca ben de unutmuşum konuyu
Hoşbuldumhoşgeldiiin
Hoşgeldin canım, hedefin kaç puan almak? Nasıl çalışıyorsunnhu hu bende geldim
Ben de başladım çoktan ama sureklilik sağlayamıyorumben başlıyorum kuzuu dün bir bugün ikiii:)
ben sağlatcam artık sanaHoşgeldin canım, hedefin kaç puan almak? Nasıl çalışıyorsunn
Ben de başladım çoktan ama sureklilik sağlayamıyorum
Hoşbuldumçalışmaya başlamadan biraz daha dolanayım demiştim şansıma bu topik çıktı karşıma
Hoşbuldum, gözüm yükseklerde ama olur mu bilmiyorum en az 80 istiyorum ama 65 te işimi görüyor : ) grammar çalıştım çoğu bitti ama prepositions ve conjuctions sıkıntım var neyi nereye koyacağımı bulammıyorum bi türlüHoşgeldin canım, hedefin kaç puan almak? Nasıl çalışıyorsunn
Ben de başladım çoktan ama sureklilik sağlayamıyorum
evet öyle oldu sizinle daha çok hırslanacağım inşallah :)süpper olmuş
Aynen aynen ben de o prepositions larda çok sıkıntılıyım. Kelime konularında falan da ne kadar bilirsem bileyim guvenemiyorum kendime. Bol bol test çözmek lazım şu kalan zamandaHoşbuldum, gözüm yükseklerde ama olur mu bilmiyorum en az 80 istiyorum ama 65 te işimi görüyor : ) grammar çalıştım çoğu bitti ama prepositions ve conjuctions sıkıntım var neyi nereye koyacağımı bulammıyorum bi türlü
evet bence deAynen aynen ben de o prepositions larda çok sıkıntılıyım. Kelime konularında falan da ne kadar bilirsem bileyim guvenemiyorum kendime. Bol bol test çözmek lazım şu kalan zamanda
İrem yayıncılık güzel sanırım bunları geneldeevet bence de
alıntılamadan sordum az önce bildiğin güzel bi soru bankası var mı çözümlü olan
ya sanki şu dörtlü bi set var irem yayıncılıkta onlar iyiydi meselaevet bence de
alıntılamadan sordum az önce bildiğin güzel bi soru bankası var mı çözümlü olan
Bende çözmüyorum soru ama başlamam lazım bu hafta netten sipariş etsem anca gelir 2 güne, bende tekrar ederim çalıştıklarımı diye düşünüyorum. Ben 6 günde bitirdim belli başlı şeyleri sende bitirirsin hemencecikİrem yayıncılık güzel sanırım bunları geneldeAkarGider daha iyi bilir ben henüz soru çözümlerine başlayamadım
sağol canım net bitmeden onlara da bakayım ben en iyisi bugün zaman zarf cümleciklerini tekrar edecem onlardaki zaman uyumunda ezberim şaşıyor hepya sanki şu dörtlü bi set var irem yayıncılıkta onlar iyiydi mesela
ama aslında akın dilin yayınları da iyi gibi
ben genelde hep irem çözdüm ondan akını pek bilmiyorum
ondan da çok memnun olan arkadaşlarım var doğrusu