EYLÜL YDS Hazırlık günlüğü ( Düzenli çalışacak arkadaşlar buyrun, çay kahve benden ;))

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.195
14.947

13 Eylül'deki YDS sınavına hazırlanan, hazırlanmaya çalışan, hazırlanmakta benim gibi zorluk çeken tüm herkesi bekliyorum ve gün gün neler yaptığımı, ne çalıştığımı sistematik bir şekilde yazacağım.

Öncelikle GRAMER KONULARI, CEVIRILER, KELIMELER üzerine yoğunlaşıp daha sonra test tekniklerine geçeceğim.

GRAMER KONULARI

Tense (çalışıldı)
Modality (çalışıldı)
Passive&Causative (çalışıldı)
Gerund&Infinitive
Adjective Clause (çalışıldı)
Noun Clause (çalışıldı)
If Clause
Adverbial Clause
Quantifiers
Prepositions-Phrasel Verbs
Adjectives
Conjunctions

Her gün 2 adet ceviri yapmayı planlıyorum, Reader At Work kitabını kullanacağım, kelime de öğrenmiş olacağım inşaallah..

Şuanki tek sorunum kelimeler gibi geliyor, onların da çaresine bakacağım artık. Haydi Bismillah

Son düzenleme:
Aşkolsun kimsecikler yazmamış
Ben yazayım o zaman, Modality ve Tense konuları bitti. Bu dönem içerisinde de 4 tane paragraf çevirip sorularını cevapladım.
Aynı zamanda youtube dan birçok strateji ogrenmeye çalışıyorum.
vee birçok kitap siparişi verdim inşallah gelirlerse soru çözümlerine başlayacağım...

Hoşgeldin canım, hedefin kaç puan almak? Nasıl çalışıyorsunn

Ben de başladım çoktan ama sureklilik sağlayamıyorum
Hoşbuldum, gözüm yükseklerde ama olur mu bilmiyorum en az 80 istiyorum ama 65 te işimi görüyor : ) grammar çalıştım çoğu bitti ama prepositions ve conjuctions sıkıntım var neyi nereye koyacağımı bulammıyorum bi türlü

hanımlar netim az kaldı eğer biterse bi 5 gün haber veremeyecem size ama çalışacağım önereceğiniz çözümlü bir soru bankası ve reading kitabı var mı?

Aynen aynen ben de o prepositions larda çok sıkıntılıyım. Kelime konularında falan da ne kadar bilirsem bileyim guvenemiyorum kendime. Bol bol test çözmek lazım şu kalan zamanda

Aynen aynen ben de o prepositions larda çok sıkıntılıyım. Kelime konularında falan da ne kadar bilirsem bileyim guvenemiyorum kendime. Bol bol test çözmek lazım şu kalan zamanda
evet bence de
alıntılamadan sordum az önce bildiğin güzel bi soru bankası var mı çözümlü olan

evet bence de
alıntılamadan sordum az önce bildiğin güzel bi soru bankası var mı çözümlü olan
ya sanki şu dörtlü bi set var irem yayıncılıkta onlar iyiydi mesela
ama aslında akın dilin yayınları da iyi gibi
ben genelde hep irem çözdüm ondan akını pek bilmiyorum
ondan da çok memnun olan arkadaşlarım var doğrusu

İrem yayıncılık güzel sanırım bunları genelde AkarGider daha iyi bilir ben henüz soru çözümlerine başlayamadım
Bende çözmüyorum soru ama başlamam lazım bu hafta netten sipariş etsem anca gelir 2 güne, bende tekrar ederim çalıştıklarımı diye düşünüyorum. Ben 6 günde bitirdim belli başlı şeyleri sende bitirirsin hemencecik

sağol canım net bitmeden onlara da bakayım ben en iyisi bugün zaman zarf cümleciklerini tekrar edecem onlardaki zaman uyumunda ezberim şaşıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…