- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
-
- Konu Sahibi braindamage
Gayet iyi bence düşünsene 5 paragraf sorusundan 3 er doğru yaptığını. Oooo müthiş :) evet kızlar dışardan geldim ben bi kahve alırım, sonra doğru masayaaaa kelime çalışacağım biraz bu gece...
Selam canım ben de grameri bıraktım artık kelime sardın iyiceNasıl gidiyor kızlar?
Ben bugün bir deneme çözdüm ve yine kelime çalıştım.
Çıldırıyorum ya şu kelimeler beni sinir ediyor. Denemelerde uzun uzun paragrafları,cümle tamamlamaları yapıyorum, kelime bilmediğim yerler kaçıyor. Kelimeye boğuldum artık vallahi
Siz ne için yds düşünüyorsunuz kızlar benim gibi sınavlara girip kararsız olan var mı acabayüksek lisansla başlayım akademisyenlikle devam edeyim diyorum bir yandan da öyp ye mi başvursam bir an önce bir maaşım olsa diyorum. Ben ne diyorum ben de bilmiyorum öneriniz var mı bana ? :)
Selam canım ben de grameri bıraktım artık kelime sardın iyice
Ben hen oyp hem de yüksek lisans için istiyorum 65 almam lazım. Zor görünüyor ama
Ben de çook kararsızım nerde kullancam diyorum bazen ama araştırma görevlisi falan olacaksan kesinlikle bir yds puanın olmalı 65 falan olsa süper olur. Yani minimum
Ben de hep dikkatsizlikten kaybediyorum ya(( deneme çozeyim bugun gece bir tane. Bir de kelime falan çalışıcam..
Sağol canımm, phrasel verb başlayalım yazayım her gün belli bir miktar. Ben başlamadım ezberlemeye sınav yaklaşınca ezberlerim diye onlar çok karışık çünküAllah yardımcımız olsun ya öyp den zorunlu görev olduğu için korkuyorum, hayat ne getirir bilinmez, her durumu göz önünde bulundurmaya çalışıyorum. En iyisi ben önce bir yüksek lisansa gireyim of şu yds den 75 alsam, benim bölüm aşağısını almıyor genelde
Dikkat çok önemli evet. Ben denemelerde falan çok sıkılıyorum ya öyle böyle değil. O paragraf soruları geliyor ya kopuyorum orada :) bu aşamada bol bol deneme-kelime devam edelim bakalım canım başarılar
Inşallah canım :)Sağol canımm, phrasel verb başlayalım yazayım her gün belli bir miktar. Ben başlamadım ezberlemeye sınav yaklaşınca ezberlerim diye onlar çok karışık çünküşu taktiklerden de edinebiliriz..
Ben tam oyp düşünmüyorum 65 alıp yüksek lisansa başlayabileyim bana yeteroyp kalsın
Bugün diyetin içine etmişiz resmenBen sadece iki lahmacun ve bir de kalorili tatlı yedim(diyet topiği mi la bura)
Kızlar ben bu hafta akın dil eğitimin kampına gidiyorum inşallah, yarın başlıyor orda öğrendiğim taktikleri sizinle paylaşacağım eğer unutursam bana ısrarla hatırlatın
Unutkanlık problemim var
Ben de haftaya Ankara kampına gidiyorum o zaman bu hafta sen haftaya ben sonrası artık göreceğizBen sadece iki lahmacun ve bir de kalorili tatlı yedim(diyet topiği mi la bura)
Kızlar ben bu hafta akın dil eğitimin kampına gidiyorum inşallah, yarın başlıyor orda öğrendiğim taktikleri sizinle paylaşacağım eğer unutursam bana ısrarla hatırlatın
Unutkanlık problemim var
Ben diyet yapmıyorum kız, sadece akşam 6dan sonra yemiyorumBugün diyetin içine etmişiz resmen
Paylaş,paylaş, paylaş!! Allah zihin açıklığı versin sana : ))
Sağol canım diyet değil de akşamları yemiyorum hiçbirşeyBen de haftaya Ankara kampına gidiyorum o zaman bu hafta sen haftaya ben sonrası artık göreceğiz
Kolay gelsin canım. Ah bir de diyette misiniz siz de. Ben de diyetteyim. İngilizce çalışırken atıştırmamak için zor tutuyorumbugün bir denemeye girdim ben zordu Bayağı sinirlerim bozuldu. Kelimelerle devam...