- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
-
- Konu Sahibi braindamage
Evet biter çok fazla konu yok ama surekliliği sağlayamıyorum nedense, soru çözmek için çok fazla zaman var inşallah alırız istediğimiz puanları yaBende çözmüyorum soru ama başlamam lazım bu hafta netten sipariş etsem anca gelir 2 güne, bende tekrar ederim çalıştıklarımı diye düşünüyorum. Ben 6 günde bitirdim belli başlı şeyleri sende bitirirsin hemencecik
inşallah canım ya..Evet biter çok fazla konu yok ama surekliliği sağlayamıyorum nedense, soru çözmek için çok fazla zaman var inşallah alırız istediğimiz puanları ya
YA DEME ÖYLE : ((Selam kızlar, ben bugün itibariyle ümidimi yitirdim. 2013 ü çözmeye çalıştım ama yok yani çözemiyorumağlayasım geldi resmen
Sorma ya 2013 u çözmeye çalıştım ama çok zor geldi bıraktım. Sonra başka bir kitaptan paragraf sorularını çözmeye başladım %90 doğru yaptım. Şaşırdım neye inanacağımıYA DEME ÖYLE : ((
Ben henüz başlamadım o konuya, daha yeni bağlaçların ortasındayım. Youtube da falan yazınca çok fazla teknik çıkıyor baktın mı onlara? Ben genelde videolu anlatımlardan çalışıyorum çok rahat oluyor.ya bu gerund & infinitive nasıl çözüyoruz ya çalıştığım kitapta ınfinitive şu anla ilgilidir diyor ona göre yapıyorum hepsi yanlış çıkıyor çıldıracam
paragraflara inanSorma ya 2013 u çözmeye çalıştım ama çok zor geldi bıraktım. Sonra başka bir kitaptan paragraf sorularını çözmeye başladım %90 doğru yaptım. Şaşırdım neye inanacağımı
netim kotalı benim ve bitmek üzere izleyemiyorumBen henüz başlamadım o konuya, daha yeni bağlaçların ortasındayım. Youtube da falan yazınca çok fazla teknik çıkıyor baktın mı onlara? Ben genelde videolu anlatımlardan çalışıyorum çok rahat oluyor.
aslında en çok korktuklarım onlardı amaparagraflara inan
peki ne zaman gelecek yeni paketinn?netim kotalı benim ve bitmek üzere izleyemiyorum
Ayın 16 sında uzatmaları oynuyorum şu an her an kopabilirim : Daslında en çok korktuklarım onlardı ama
peki ne zaman gelecek yeni paketinn?
şimdi kötü bi sonuç çıkarsa benim tüm konsantrasyon çöpe gider ben girmeyecem :)Bu arada kızlarr Akın Dil Eğitimin genel yds sınavı var ücretsiz, internetten başvuru yapıyorsunuz ücretsiz, bu haftasonu bilginiz olsun girmek isterseniz. Ben giriyorum :)
Ha bir de bulunduğunuz şehirde var mı diye de kontrol edin..
Gir gir deneyim olur, ben bir kere girdim ilkine hiç çalışmadan 43 aldım. Şimdi 50yi geçmeyi istiyorum artıkşimdi kötü bi sonuç çıkarsa benim tüm konsantrasyon çöpe gider ben girmeyecem :)
dur düşüneyim bakayım belkide girerim : D sen ne için istiyorsun yds yi ben en az 65 almalıyım öyp de ingilizce kursa gitmek istemiyorumGir gir deneyim olur, ben bir kere girdim ilkine hiç çalışmadan 43 aldım. Şimdi 50yi geçmeyi istiyorum artık
bende aynen 65 alsam iyi olur ama 75 80 de alabilirim yani problem değildur düşüneyim bakayım belkide girerim : D sen ne için istiyorsun yds yi ben en az 65 almalıyım öyp de ingilizce kursa gitmek istemiyorum
biz düşünüyoruz da o bizi düşünecek mi orası soru işaretibende aynen 65 alsam iyi olur ama 75 80 de alabilirim yani problem değilBen de öyp düşünüyorumm