EYLÜL YDS Hazırlık günlüğü ( Düzenli çalışacak arkadaşlar buyrun, çay kahve benden ;))

Ben bugun ilk basta fiil ezberlemeye baslayacagim, kisa zamanda cok fazla ezberleyebiliyorum :KK70: daha sonra konu anlatimi calisip test cozucem, ayni zamanda bir rekor yapip 3 okuma parcasi cevirmeyi dusunuyorum :KK70:

Ben bugun ilk basta fiil ezberlemeye baslayacagim, kisa zamanda cok fazla ezberleyebiliyorum :KK70: daha sonra konu anlatimi calisip test cozucem, ayni zamanda bir rekor yapip 3 okuma parcasi cevirmeyi dusunuyorum :KK70:
ben 2 tane okuma parçası çevirdim ama nevrim dönüyor ya beni çok yoruyor okuma parçaları doğrusu :KK45:

:KK43:( çalışmalar nasıl gidiyorre
grammar kitabı bitti notlar aldım onları sindirmeye çalışıyorum çözemediğim prepositions, phrasal verb falan kitap istemiştim çözümlü o hala gelmedi umarım hafta içi gelir şimdi kelime çalışmaya ve paragraf çalışmaya çalışacağım netim de geldi rahatladım senin nasıl

grammar kitabı bitti notlar aldım onları sindirmeye çalışıyorum çözemediğim prepositions, phrasal verb falan kitap istemiştim çözümlü o hala gelmedi umarım hafta içi gelir şimdi kelime çalışmaya ve paragraf çalışmaya çalışacağım netim de geldi rahatladım senin nasıl
Ben de kelime çalışmaya çalışıyorum, gramer falan test çözüyorum ama yok yani olmuyor istikrarlı bir şekilde çalışamıyorum :/

nasıl yani alırken adres falan yazmadınız mı hiç? bence arayıp söyleyin elbet vardır kaydı
adres yazdımda siteye üye olmadım üyelere yönelik bi özellikmiş kargo takibi yapabilmek
numarası var arasammı ki ayy bende çekiniyorum böyle tanımadığım kişilerle konuşmaktan eşim gelsede ona aratsam:KK53:

adres yazdımda siteye üye olmadım üyelere yönelik bi özellikmiş kargo takibi yapabilmek
numarası var arasammı ki ayy bende çekiniyorum böyle tanımadığım kişilerle konuşmaktan eşim gelsede ona aratsam:KK53:
ay bende de vardı o bir zamanlar :KK70: iş için bir aramı arayacaktım günlerce arayamadım :KK53: arayın bence birşey olmaz ya peki şimdi üye olun o zaman görünür bence siparişlerinizden

ay bende de vardı o bir zamanlar :KK70: iş için bir aramı arayacaktım günlerce arayamadım :KK53: arayın bence birşey olmaz ya peki şimdi üye olun o zaman görünür bence siparişlerinizden
ben tez hocamı bile aramaya çekiniyorum zor bela 2 sene sonra aradım adamı geçen ay :KK70: dün üye oldum ama göremedim, 2 saat kaldı işten çıkmasına onu bekleyecem sanırım:KK70:

Son düzenleme:
ben tez hocamı bile ramaya çekiniyorum zor bela 2 sene sonra aradım adamı geçen ay :KK70: dün üye oldum ama göremedim, 2 saat kaldı işten çıkmasına onu bekleyecem sanırım:KK70:
hangi site yav bu :KK70: ay çok garip valla alışveriş sepeti falan yok mu geçmişe ait, akın dil eğitimde vardı üye olduktan sonra da görebiliyordu

X