EYLÜL YDS Hazırlık günlüğü ( Düzenli çalışacak arkadaşlar buyrun, çay kahve benden ;))

Bende çözmüyorum soru ama başlamam lazım bu hafta netten sipariş etsem anca gelir 2 güne, bende tekrar ederim çalıştıklarımı diye düşünüyorum. Ben 6 günde bitirdim belli başlı şeyleri sende bitirirsin hemencecik
Evet biter çok fazla konu yok ama surekliliği sağlayamıyorum nedense, soru çözmek için çok fazla zaman var inşallah alırız istediğimiz puanları ya :KK43:

Evet biter çok fazla konu yok ama surekliliği sağlayamıyorum nedense, soru çözmek için çok fazla zaman var inşallah alırız istediğimiz puanları ya :KK43:
inşallah canım ya..
Bende öyleydim ama zorlayınca oluyor, çalışmadıkça daha çok huzursuz oluyorum çünkü içim rahat olarak sınava girmek istiyorum

Merhaba. Ben uzun süre önce girmiştim bu sınava. Sınav sistemi son sınavda değişmiş, sorular zorlaşmış sanırım. Çıkmış soruları artık vermiyorlar zaten. Yeni sınav sistemine yönelik kitap var mı. Ben de 70 almak istiyorum.

Selam kızlar, ben bugün itibariyle ümidimi yitirdim. 2013 ü çözmeye çalıştım ama yok yani çözemiyorum:KK43: ağlayasım geldi resmen

ya bu gerund & infinitive nasıl çözüyoruz ya çalıştığım kitapta ınfinitive şu anla ilgilidir diyor ona göre yapıyorum hepsi yanlış çıkıyor çıldıracam

ya bu gerund & infinitive nasıl çözüyoruz ya çalıştığım kitapta ınfinitive şu anla ilgilidir diyor ona göre yapıyorum hepsi yanlış çıkıyor çıldıracam
Ben henüz başlamadım o konuya, daha yeni bağlaçların ortasındayım. Youtube da falan yazınca çok fazla teknik çıkıyor baktın mı onlara? Ben genelde videolu anlatımlardan çalışıyorum çok rahat oluyor.

Ben henüz başlamadım o konuya, daha yeni bağlaçların ortasındayım. Youtube da falan yazınca çok fazla teknik çıkıyor baktın mı onlara? Ben genelde videolu anlatımlardan çalışıyorum çok rahat oluyor.
netim kotalı benim ve bitmek üzere izleyemiyorum :KK43:

ay gerund&infinitive e bi girdim çıkamadım bi türlü :KK70: neyseki gerund&infinitive 1 tane çıkıyomuş kendimi kastığıma değmedi

Bu arada kızlarr Akın Dil Eğitimin genel yds sınavı var ücretsiz, internetten başvuru yapıyorsunuz ücretsiz, bu haftasonu bilginiz olsun girmek isterseniz. Ben giriyorum :)
Ha bir de bulunduğunuz şehirde var mı diye de kontrol edin..

Bu arada kızlarr Akın Dil Eğitimin genel yds sınavı var ücretsiz, internetten başvuru yapıyorsunuz ücretsiz, bu haftasonu bilginiz olsun girmek isterseniz. Ben giriyorum :)
Ha bir de bulunduğunuz şehirde var mı diye de kontrol edin..
şimdi kötü bi sonuç çıkarsa benim tüm konsantrasyon çöpe gider ben girmeyecem :)

Gir gir deneyim olur, ben bir kere girdim ilkine hiç çalışmadan 43 aldım. Şimdi 50yi geçmeyi istiyorum artık :KK70:
dur düşüneyim bakayım belkide girerim : D sen ne için istiyorsun yds yi ben en az 65 almalıyım öyp de ingilizce kursa gitmek istemiyorum

X