Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canım bizimde kesin olmadığı için bende pek sevinemiyorum
benim sevdiğim askerden geldi
ama iş para biriktirme derken 9 ay geçti ve dahada geçecek
aralık diye konuşuyoruz kendi aramızda da bakalım allah nasip ederse tabiki
burdaki kızlar gibi kesin bişey sölemek bende isterdim ama inşallah o da olur canım
bizimde aileler biliyor benim babam hariç
bakalım inşallah tez vakitte daha da kesinleşir canım
sen kaç yaşındasın çalışıyomusun tatlım

ohhh ne güzel canım şu askerden geldi kavuştum lafını bnde bi diyebilsem
canım ben çalışmıyorum daha doğrusu iş arıyorum ama bulamıyorum bursada oturuyorum 23 yaşındayım
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum gb bşi oldu
sen çalışıyrmusn peki tatlım
bu birikim işleri çok zor canım ya inşallah askerm gelnce hemen bi iş bulurda bizde çok zorlanmayız

canım bende öle diyodum acaba diyebilecekmiyim diye ama 9 ay geçti aradan inanamıyorum hala öle yada böle geçio günler canım şafak kaç bakalım
ama sana bişey diyimmi askerdeyken daha rahattım geldiğinden beri ne zaman iş bulcak ne kadar maaş alcak bu maaş birikime yetecekmi ne zaman nişan takcaz diye birbirimizi yiyoruz özellikle ben
asıl askerlik gelince başlıyo oyüzden askerliğinin tadını çıkar bence...
bizim birikimin bitmesine az kaldı işte aralıkda bitiyo inşallah bitincede gelicekler allahın izniyle
ben çalışmıyorum canım ev kızıyım

canım saç modeli güzelmiş ama ben tesettürlüyüm yani yakın zmanda olacağım:87:
işte hep kafama takılan sorunlar bunlar maaş iş nasıl yetceğiz flan şimdi daha kafamda ama özlem bitiriyo hepsini 80 günüz kaldı canım

canımm yaaa inanki bende 3 hafta önce kapandım ama kınamda öle düşünüyorum bilmiyorum tercih meselesi..
az kalmış şafağın canım
merak etme hepsi halloluyor zamanda olsa yinede sabretmen lazım

ben sozluyum cnm sozlum agustosta askere gıttı gıtmeden once temmuz sonu sozlendık 10 aydır sozluyum 4 ay once askerden geldı o gelınce salonumuzu tuttuk nısan ıcın eylul gıbı ıstemıstık ama malesef aralık 17de yer bulabıldık.yavas yavasta hazırlıklarımızı yapıyoruz alınacak seylerı uygun gordukce aklımıza geldıkce alıyoruz. bakalım hepımızın gonlunce olur ınsallah cnm

Son düzenleme:

senınde hayırlı olsun cnm sımdıden. bızde o tarıhı ıstemıstık ama bayramdan 2 gun sonraya denk gelıyo dıye vazgectık telase olmasın dıe ama aıle arasında olunca sızın ıcın cok sıkısıklık olmaz.asker yolu gozluyomussun allah kavustursun cnm bende 4 ay once kavustum yarıme :))

cnm salonu tuttugumda oo daha 10 ay var dıyoduk sımdı bıde baktık kı 4 ay gecmıs bıle ınsan gecen zamanın farkında olmuyo valla.bıde araya ramazan gırcek oruclu hıc bısı yapılmaz carsı falan dolasılmaz 2 de bayram var 1.5 2 ay arada kafadan gıdıcek zaten.en ıyısı yavas yavasta olsa yol olmaya baslamak

canımm yaaa inanki bende 3 hafta önce kapandım ama kınamda öle düşünüyorum bilmiyorum tercih meselesi..
az kalmış şafağın canım
merak etme hepsi halloluyor zamanda olsa yinede sabretmen lazım

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin banada yardımlarını bekliyorum tesettür konusunda
kınamda bende saçlarımı yaptırcağım canım

canım çok tşk edrim asker yolumun bitmesne az kaldı inşallah evt istedğim tarih bayrm ertesine geliyo aile arsında diye bi sakınca görmedk sevdiceğm olur dedi ama yne en yaknlarım gelemz gb bi durum olursa değişr mecburen

hersey gonlumuzce olur ınsallah cnm :81:

benimde nişanım 8 ekimde salon tutuldu, nişanlık ve davetiye bakmaya başladım benim tek düşüncem kapalıyım başörtümün istediğim gibi olmaması:18: araştırmalara başladım inş istediğim gibi yapabilecek bi yer bulabilirim.

cnm kuaforunu belırlerken konus nısandan 2 3 gun once geleyım model deneyelım de cogu yer artık böle bı hızmet verıyo

Benimde nişanım 2 Ekimde Benimde salonum tutuldu. o kdr cok kısı duugn nısan yapıokı ıstedıgım tarıhte bulamıcam dıye ödüm koptu

Benimde nişanım 2 Ekimde Benimde salonum tutuldu. o kdr cok kısı duugn nısan yapıokı ıstedıgım tarıhte bulamıcam dıye ödüm koptu Ben daha nişanlık bakmadım nerden bakacagımıda bılmıyorumNişana son ıkı hafta bakcam nişanlıgımı davetıyemı fılan o zaman hazırlıcam artık..

son iki hafta çok geç değil mi

cnm kuaforunu belırlerken konus nısandan 2 3 gun once geleyım model deneyelım de cogu yer artık böle bı hızmet verıyo

ne kadar güzel hiç bilmiyordum böyle bi çalışma olduğunu.çok korkuyorum istediğim gibi olmayacak diye, olmazsa o gün bana zehir olur sinirimden ağlarım bütün gün

ne kadar güzel hiç bilmiyordum böyle bi çalışma olduğunu.çok korkuyorum istediğim gibi olmayacak diye, olmazsa o gün bana zehir olur sinirimden ağlarım bütün gün

bende istedıgım gıbı olmazsa cıldırırım hatta benım tuttugum salonun anlasmalı oldugu kuafor var o gun kuafor ucretı olmucak ama gecen gun sac kestırmeye dıe gıttım oraya hem nasıl bi yer bakayım dedım ama ınan sacımı kestırmeden cıktım:))) tanıdıgımbı abla var guvenıyorumda elıne o yuzden ona gıdıcem sozlume de dedım böle ozel bı gunumde kendımı onlara teslım edemem bı abla var ona gıderım tanıdık uygunda olur dedım nasıl ıstersen öle yap dedı :)))

canım yaa 10 ay öncesinden mi tuttudunuz bide 10 ay olmasına rağmen bikaç ay daha ileri tarihe atılmış..okadar yoğunmu salonlar yaa valla geçen haberlerde de çıkmış ramazan dolayısıyla salonlar baya dolup taşmış sanırım....canım gün belli olunca gerçekten zaman çabuk geçio ben bile aralık diye konuşuyoruz nasıl seviniyorum daha istemeye bile gelmediler halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…