- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
canım benim sevdğim asker benm az kaldı kavuşmamıza ailelermizn haberi var ama kesin değil iş durumuna göre flan o yüzden bnde pek heyecanlı değilim bizde bayramda ailelerle gidip geliriz die konuştuk eylül sonu gb isteme yaparsak kasımdada nişan diye konuşulr evde düşünğüm için pek öle hazrlaycak bşey olmaz ytşir herhalde iki ay içinde tüm hazrlıklar bohçalar fln yani tabi bunlar şimdlik bizm planımız ama zman ne gösterir belli olmayablilr
ohhh ne güzel canım şu askerden geldi kavuştum lafını bnde bi diyebilsem
canım ben çalışmıyorum daha doğrusu iş arıyorum ama bulamıyorum bursada oturuyorum 23 yaşındayım
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum gb bşi oldu
sen çalışıyrmusn peki tatlım
bu birikim işleri çok zor canım ya inşallah askerm gelnce hemen bi iş bulurda bizde çok zorlanmayız
canım saç modeli güzelmiş ama ben tesettürlüyüm yani yakın zmanda olacağım:87:canım bende öle diyodum acaba diyebilecekmiyim diye ama 9 ay geçti aradan inanamıyorum hala öle yada böle geçio günler canım şafak kaç bakalım
ama sana bişey diyimmi askerdeyken daha rahattım geldiğinden beri ne zaman iş bulcak ne kadar maaş alcak bu maaş birikime yetecekmi ne zaman nişan takcaz diye birbirimizi yiyoruz özellikle ben
asıl askerlik gelince başlıyo oyüzden askerliğinin tadını çıkar bence...
bizim birikimin bitmesine az kaldı işte aralıkda bitiyo inşallah bitincede gelicekler allahın izniyle
ben çalışmıyorum canım ev kızıyım
canım saç modeli güzelmiş ama ben tesettürlüyüm yani yakın zmanda olacağım:87:
işte hep kafama takılan sorunlar bunlar maaş iş nasıl yetceğiz flan şimdi daha kafamda ama özlem bitiriyo hepsini 80 günüz kaldı canım
canım merhaba sen sözlümüsün istemen falan oldumu 17 aralık diye belirlenmiş çünkü
ay benim istemem falan olmadı ama hepsi aralıkda olur diye konuşuyoruz
ama daha çok var diye ben pek heyecanlanamıyorum yaa
gün olarak hiçbişey belli değil sadece aralıkda hepsini yapmayı düşünüyoruz canım inşallah ikimizde aralıkda nişanlanırız
canlar hepinize hayırlı uğurlu olsun
kısmetse bizde 11.11.2011 düşünüyoruz
ama sevdiceğim askerde olduğu için hiç bir hazırlığa başlamadık
zaten ben salonda yada dışarıda bi nişan istemiyrum
7 yıl oldu birlikteyiz adı konsun düğün tarhimiz konuşulsun yeter
küçük ev organizasyonu yani
hepimizn hakkında hayırlısı olsun
canım hoşbuldumm çok teşekkür ederim
ama inanki hazırlığın h si bile yok
çünkü kimsenin haberi yok biz sevdiğimle öle kararlaştırdık annesine söledi aralıkda gider isteriz nişan takarız diye anneside onayladı da daha heyecan falan yok bende çoook zaman var ondan galiba
ama size bakıyorumda çok heyecanlısınız galiba zaman azaldı da ben farkında değilim galiba
canımm yaaa inanki bende 3 hafta önce kapandım ama kınamda öle düşünüyorum bilmiyorum tercih meselesi..
az kalmış şafağın canım
merak etme hepsi halloluyor zamanda olsa yinede sabretmen lazım
canım çok tşk edrim asker yolumun bitmesne az kaldı inşallah evt istedğim tarih bayrm ertesine geliyo aile arsında diye bi sakınca görmedk sevdiceğm olur dedi ama yne en yaknlarım gelemz gb bi durum olursa değişr mecburensenınde hayırlı olsun cnm sımdıden. bızde o tarıhı ıstemıstık ama bayramdan 2 gun sonraya denk gelıyo dıye vazgectık telase olmasın dıe ama aıle arasında olunca sızın ıcın cok sıkısıklık olmaz.asker yolu gozluyomussun allah kavustursun cnm bende 4 ay once kavustum yarıme :))
canım çok tşk edrim asker yolumun bitmesne az kaldı inşallah evt istedğim tarih bayrm ertesine geliyo aile arsında diye bi sakınca görmedk sevdiceğm olur dedi ama yne en yaknlarım gelemz gb bi durum olursa değişr mecburen
benimde nişanım 8 ekimde salon tutuldu, nişanlık ve davetiye bakmaya başladım benim tek düşüncem kapalıyım başörtümün istediğim gibi olmaması:18: araştırmalara başladım inş istediğim gibi yapabilecek bi yer bulabilirim.
benimde nişanım 8 ekimde salon tutuldu, nişanlık ve davetiye bakmaya başladım benim tek düşüncem kapalıyım başörtümün istediğim gibi olmaması:18: araştırmalara başladım inş istediğim gibi yapabilecek bi yer bulabilirim.
Benimde nişanım 2 EkimdeBenimde salonum tutuldu. o kdr cok kısı duugn nısan yapıokı ıstedıgım tarıhte bulamıcam dıye ödüm koptu Ben daha nişanlık bakmadım nerden bakacagımıda bılmıyorum Nişana son ıkı hafta bakcam nişanlıgımı davetıyemı fılan o zaman hazırlıcam artık..
cnm kuaforunu belırlerken konus nısandan 2 3 gun once geleyım model deneyelım de cogu yer artık böle bı hızmet verıyo
ne kadar güzel hiç bilmiyordum böyle bi çalışma olduğunu.çok korkuyorum istediğim gibi olmayacak diye, olmazsa o gün bana zehir olur sinirimden ağlarım bütün gün
cnm salonu tuttugumda oo daha 10 ay var dıyoduk sımdı bıde baktık kı 4 ay gecmıs bıle ınsan gecen zamanın farkında olmuyo valla.bıde araya ramazan gırcek oruclu hıc bısı yapılmaz carsı falan dolasılmaz 2 de bayram var 1.5 2 ay arada kafadan gıdıcek zaten.en ıyısı yavas yavasta olsa yol olmaya baslamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?