• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
merhaba kızlar :61:

bende ne aşamada olduğumu yazayım hemen..
tarihi ayarladık eylül 11 de nişanım,
mekanı da ayarladık mahallemizde bulunan
ufak bi çay bahçesi var orda olacak.
Bohça içinde listem hazır..

şu ara okulda mezuniyet işleriyle uğraşıyorum,
haziranın 18 inden sonra davetiye işini halledicem.
sonra kıyafet olayına girişicem :66:
Bi yandan da bohçayı hazırlamaya başlıcam..

Şimdilik bu kadar :76:

merhaba kızlar,
bnde eylül gibi nişanlanacağım daha hiçbir hazırlığım yok.nişan yeri bulsam hazırlanacağım da :)
istanbulda olupta tavsiyesi olan varmı mekanla ilgili

Canımm hayırlı olsun ama mekan konusunda acele etmeni tavsiye edicem, heleki istdaymışsın. İnan ben salon salon gezdim eylüll doluu hatta ekim bile doluu zar zor yer buldum istediğim tarihten biraz geç oldu, çok stres olmuştum.

merhaba kızlar :61:

bende ne aşamada olduğumu yazayım hemen..
tarihi ayarladık eylül 11 de nişanım,
mekanı da ayarladık mahallemizde bulunan
ufak bi çay bahçesi var orda olacak.
Bohça içinde listem hazır..

şu ara okulda mezuniyet işleriyle uğraşıyorum,
haziranın 18 inden sonra davetiye işini halledicem.
sonra kıyafet olayına girişicem :66:
Bi yandan da bohçayı hazırlamaya başlıcam..

Şimdilik bu kadar :76:

Oo süpermiş cnm taslak hazır en azından, benimde aynı mekan tamam, davetiye beğendim o basılcak, bohça listesi yaptım alınacakk, kıyafet daha hiç başlamadıkk :26:
Allah yardımcımız olsunn:26:

Canımm hayırlı olsun ama mekan konusunda acele etmeni tavsiye edicem, heleki istdaymışsın. İnan ben salon salon gezdim eylüll doluu hatta ekim bile doluu zar zor yer buldum istediğim tarihten biraz geç oldu, çok stres olmuştum.

Oo süpermiş cnm taslak hazır en azından, benimde aynı mekan tamam, davetiye beğendim o basılcak, bohça listesi yaptım alınacakk, kıyafet daha hiç başlamadıkk :26:
Allah yardımcımız olsunn:26:

amin canım yaa..
mecbur gezicez dükkan dükkan bulucaz :61:

kızlarrrr bende burdayım erkek arkadaşımın görev almasını bekliyoduk çok şükür aldı bu ay biraz para biriktirdikten sonra dört beş ay sonra nişan yapmayı düşünüyoruz rabbim naasip ederse inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhh :nazar: :nazar:

zaten bugün gezdiğim mekanlarda olmadı sanırım eylülde nişanımolamayacak :(
:59:

zaten bugün gezdiğim mekanlarda olmadı sanırım eylülde nişanımolamayacak :(
:59:

Canım üzülmee bende böylee ümitsizliğee kapılmıştım ama zarr zorrrr buldumm sende bozma moralinii heryerii araştırr

kızlar nişanda takıcagımız saatı aldık dun...

$SendBinary.jpg

ne kadara aldiniz canim ? ve markasi ey ? istanbuldan mi aldin ?

markası momentus cnm fıyatına gelınce 299 lıraydı ama ben ınternettekı malum sıtelerden bırınden 100 lıralık ındırım cekı satın almıstım bana 199 a gelmıs oldu yanı.. istanbuldan deıl bursadan aldım tatlım

markası momentus cnm fıyatına gelınce 299 lıraydı ama ben ınternettekı malum sıtelerden bırınden 100 lıralık ındırım cekı satın almıstım bana 199 a gelmıs oldu yanı.. istanbuldan deıl bursadan aldım tatlım

bende nişan için saati aldım, beverly hills polo club'tan normalde 460 gibi bişey ama %50 indirimle 230'a aldım :61:

$BH2009-43.jpg

arkadaslar sızlere bısı danısmak ıstıyorum. kız tarafı yanı annesı yada babası nısanda yada dugunde kıza bısı takar mı yada asagı yukarı ne takar acaba...bılgısı olanlar yazarsa cok memnun olurum cunku danısabılecegım kımse yok

arkadaslar sızlere bısı danısmak ıstıyorum. kız tarafı yanı annesı yada babası nısanda yada dugunde kıza bısı takar mı yada asagı yukarı ne takar acaba...bılgısı olanlar yazarsa cok memnun olurum cunku danısabılecegım kımse yok

Tabiki takabilir cnm nedne takmasın, gücü ölçüsünde içinden ne geliyosa takılabilir. Ama gücü yokturr biz nişan yaptık der yada çeyiz yaptık takma gereği yokda diyebilirler.
Ama o takılanların içinde en değerlisi anne babanın taktığı olcak canım satmak bilee istemiyceksindir eminim.

Back