- 10 Eylül 2009
- 653
- 41
- 318
- 38
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
benim nisanim Ankara da olcak biz büyük bi ihtimalle salon tutacagiz,evde olmuyor cünkü hem zahmetli hem iki tarafta kalabalik olunca pek zor olcagini düsünerek salon tutalim dedik daha var tabi ama ben simdiden arastirmalara basladim sen Istanbul daymissin malesef yardimci olamiycam canim ama imkaniniz varsa salon/cafe gibi bi yerde yapin derim,cünkü ev ortami artik cok zor oluyor gercekten...
evet tatlım ya evde olmasını bende ıstemıyorum hem daha fazla masraf hemde kalabalıkdır bızım sülale en az bızden 30 kişi gelır oda en yakınlar salon için o kadar acılamamda cafe dusunuyorum bakalım ınş. işim rast gider allah yardım edecek inş. :)
insallah canim insallah ALLAH hepimize yardim etsin
Bende geldim kızlarrr
2 EKİM 2011 Nişan tarihim
Şimdiden heycanlanıyorum ve yavaş yavaş hazırlıklara başladık.
bnmde 17 aralık cnm bende heyecan son sevıyede sımdıden böleysem gun yaklastıkca heyecandan olucem sanırım :))) bızde yavas yavas hazırlıkları yapıyoruz bakalım umarım hersey gonlumuzce olur
inş cnm ya
sen sözlü müsün ?
evet cnm 10 aydır sozluyum.. sende var mı bısı bıde salon falan tuttunuz mu cnm ya
bende 2 aylık sözlüyüm daha yeniyim
Evet canım salonuda tuttuk biz iki hafta oluyor
bende subatta tuttum salonu canım bende eylul ekım gıbı ıstedım amayer kalmamıstı o yuzden aralıga kaldı benımkı ama olsun her ıste bı hyr vardır dedık
bnmde 17 aralık cnm bende heyecan son sevıyede sımdıden böleysem gun yaklastıkca heyecandan olucem sanırım :))) bızde yavas yavas hazırlıkları yapıyoruz bakalım umarım hersey gonlumuzce olur
hoşgeldin canım hayırlısı olsun hazrlıkların başladımı
canlar hepinize hayırlı uğurlu olsun
kısmetse bizde 11.11.2011 düşünüyoruz
ama sevdiceğim askerde olduğu için hiç bir hazırlığa başlamadık
zaten ben salonda yada dışarıda bi nişan istemiyrum
7 yıl oldu birlikteyiz adı konsun düğün tarhimiz konuşulsun yeter
küçük ev organizasyonu yani
hepimizn hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?