- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi burhaninaysesi
walla canım benim hasılat güzel, fena değil, beklediğim gibi damadıma ne takıldığını çok göremedim ama onun da epey sağlamdı hasılat:86:geri sayım başladı mmousee :18:
tatlı tatlı telaşelerin başlar artık
ama o gün öyle güzel geçiyorki
inşallah sende çok mutlu olur eğlenirsin bol bol
bu arada deryam,naptın altın zengini oldun mu
benim kayınvalidemin dediği çıktı,düğün gibi altın yağdı :86:
ama ona takılanlar onda kaldı, hiç ağzımı bile açıp bişey demedim, görümcem atmaca gibi atılıp kaptı kardeşinin boynundakileri
zaten nişandan önce damadım bana biraz lafını etmişti, ben de altın fln istemem, kalsın sizde demiştim.. Ama o kadar gözüm açıldı kiii, çok da iyi oldu! Kaynanam bana bidaha altın zengini olacaksınız altın üzerinde yatacaksınız derse cevabım hazır
Bide bana düğünde takılanları da olduğu gibi kendi anneme vereceğim, o da benim adıma açılan altın hesabına yatıracak..
Görsünler bakalım kim uyanıkmış
olsun canım, o heyecan ne kadar sürerse o kadar güzel ben özledim bile o telaşeleri walla, acaba bidaha mı nişan yapsak fln diyorum bizimkilere, deli daha doymadın mı diolar herşey o kadar güzeldi ki, doymadım doyamadım wallabenim nişanı hep ctesi istiyodum ama yer bulamadığımız için pazar olmuştu. ayın 17 sine yer bullmuş bizimkiler hemen o güne aldık yani benim nişan 2 hafta ertelenmiş oldu
bi taraftan iyi oldu bi taraftanda kötü oldu. olsun bitsin derken daha da heyecan basıcak şimdi. bi benmi kaldım aranızda
ayy çiğdemcim sorma yaa o çarşı işi beni de öldürdü... al al bitmedi, artık düğüne kadar çarşıya gitmek hatta sokağa bile çıkmak istemiyorum diyorum wallakızlar dun nısan alısverısıne cıktık alısverıs eglencelıydı fakat oratada garıp bı gergınlık vardı kımsenın dıle getırdıgı bısı yoktu ama tuhaf bı hava vardı:))) ama takmamaya tanıdını cıkarmaya calıstım. cunku bu zamanlarda olan tatsızlıklar goruyorum kı yıllarca unutulmuyo o yuzden herhangı bı sorun cıksın ıstemedım. gercı kayınvalıdemınde hakkını yıyemem ne begendıysem etıketıne dahı bakmadı aldı. ama ınanın bu 3. cıkısımız hala bıtmedı kı damada daha bısı almadık bı kac gunde onun kı surucek sanırım.bı yandan aralık 17 ye az kaldı gunler gectıkce heyecan basmaya basladı benı... cok tatlı telaslarmıs ya bunlar :)))
Bizde de makyaj malzemelerini almaya kağana gittiğimizde aynı tuhaf hava vardı ben biraz ağlayınca ortalık yumuşadı sonra..
zaten o gerginlik de aşkımın pintiliğinden oldu, yoksa kayınvalidem kayınpederim seninkiler gibi fiyatını bile sormadan beğendiğim herşeyi aldılar... Aşkım gelmeden önceki alışverişlerimiz daha keyifliydi yani