• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ya kızlar sımdı sıze bısı sorcam bız bohcaları kopukledık ve uzerını jelatınledık. sımdı onlara goturdugumuzde nası olcak cozemedım gıttı yada onlar getırdıgınde napcaz
nasıl köpükleyip paketlediniz canım anlayamadım ki bizde bohçalar süslenir süslü püslü verilir köpük olmaazz

Bizimde bu cumartesi olacak olacak nişanımız kısmetse :1:

hadi canım hayırlısı haftaya ctesi de benim az kaldı yaaa :18:

nasıl köpükleyip paketlediniz canım anlayamadım ki bizde bohçalar süslenir süslü püslü verilir köpük olmaazz

hadi canım hayırlısı haftaya ctesi de benim az kaldı yaaa :18:

canım yarın resımlerını cekıp koyarım. hanı su ısı yalıtım kopuklerı var ya onların üzerine yerlestırılıp ıgneledık herseyı sonrada jelatinledik dısınıda bı kac kurdale ıle susledık o kadar. kayınpederınkı bı kopukte kayınvalıde bı kopukte eltı ve aılesı tek kopuk gorumce ve aılesı tek kopuk oldu. sımdıde canımcımın kılerle ugrasıoz onları bıtıremedık ama bıtenlerı yarın koyayım

merhaba, benm nişan sandığım üzerinde kurdela ve nazar boncuğu ile geldi içindekileri de orta boy keselerin içine koymuşlardı, çamaşırlar kutuda falan değildi yani ,, köpükten kastın herlde bozulmasın diye ambaşajlamışssın glb ama sandıktaysa sorun değil zaten bence...

canım yarın resımlerını cekıp koyarım. hanı su ısı yalıtım kopuklerı var ya onların üzerine yerlestırılıp ıgneledık herseyı sonrada jelatinledik dısınıda bı kac kurdale ıle susledık o kadar. kayınpederınkı bı kopukte kayınvalıde bı kopukte eltı ve aılesı tek kopuk gorumce ve aılesı tek kopuk oldu. sımdıde canımcımın kılerle ugrasıoz onları bıtıremedık ama bıtenlerı yarın koyayım

başta söylediğinde hayal edememiştim ama şimdi anladım canım resimleride koyarsın bakarız. zaten ptesi bende yüksek ihtimalle koyarım bakaarız :34:

kızlar acele cektım. dıgerlerının resmını cekemedım cunku makınanın sarjı bıttı cekınce koyarım. sıze anlatmaya calıstıgım kopuge dızdık dedıgım olay buydu ıste. bu ıkısı damadın

$100_8455.jpg

$100_8454.jpg

kızlar alışverişten geldim. istanbul turu uzn sürdü baya. perşembe günü elbiseyi ben ablam ve sözlüm gezerek baktık en son 2 seçeneğe indirdik. 2si arasında tercih yapcaz oh derken cuma gün kayınvalide ve teyzelerle alışverişe başlayınca beğenmediler daha canlı tonlar istendi benden daha taşlı falan evde olucak sade bişi olsun diorum yok. sonunda koyu pembe bi elbise alındı sade ama genede içime sindi.
eminönü dağoğluhanı kim demişti bilmiyorum ama orayı dien arkadaşa çok teşekkür ediyorum. herşeyimi içime sine sine aldım. fakat benim hep istediğim olduğundan biraz ortam kızıştı. bilmiş bi gelin oldum. çok zormuş böyle şeyler.. mutsuz ayrıldım ben..

boşver sen alttan alsan sonunda yıne sen cekıseksın bak ben her şeyimi yapıyorum dört dörtluk ama kayınvalıde adayımın gözünde hep masrafım oğlunu parmağımda oynatıyorum akşam yıne tartıştık oğluyla annesı nedenıyle

moussecim ve çiğdemcim, çok az kaldı mutlu gününüze...
Buraya pek yorum yazamasam da sizi takip ediyorum, kalbim sizinle...:16:
inşallah o masal gününüz gerçekten çok güzel geçer ve sizde en az bizim kadar mutlu olursunuz canlarım..
şimdiden mutluluklar diliyorum size..
Ben de bohçalarımın bi kısmını albüme ekledim, belki size fikir olur. :34:
öpüyorum sizleri:54:

kızlar nasılsınız: )))
heyecan doruktadır muhtemelen malum haftasonu geliyooooor :52:
inşallah şöyle bol bereketli ve eğlenceli bi nişan geçirirsiniz,güzel haberlerinizi bekliyoruz :54:

kızlarrrr sonunda bende nişanlılar kervanına katılmış bulunmaktayım. çoook keyifli bir nişan oldu. çok eğlendik çok yorulduk ama değdi doğrusu :9: şükürler olsun diyorum nişanlanacaklarada Allah kolaylık versin. çok heyecan verici bişeymiş :32:

kızlarrrr sonunda bende nişanlılar kervanına katılmış bulunmaktayım. çoook keyifli bir nişan oldu. çok eğlendik çok yorulduk ama değdi doğrusu :9: şükürler olsun diyorum nişanlanacaklarada Allah kolaylık versin. çok heyecan verici bişeymiş :32:
Ohhh gözün aydın, geçmiş olsun canım :34: Aramıza hoşgeldin :1:
Ehh tabi detayları ve fotoları bekliyoruz :54:

bn geldımmmmmm...... super harıka muhtesem olaganustu ruya gıbı bısı yasadık kızlar ya

Back