• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canlar bayram taklasıo hazırlıklar nasıl gdıyo bayramda neler yapmayı planlıyosunuz bayram gezmelerınız nasıl olucak , kayınvalıdelerınız sızlere neler aldı yada sız neler aldınız sohbet edıp fıkırleselım bırazcık

canlar bayram taklasıo hazırlıklar nasıl gdıyo bayramda neler yapmayı planlıyosunuz bayram gezmelerınız nasıl olucak , kayınvalıdelerınız sızlere neler aldı yada sız neler aldınız sohbet edıp fıkırleselım bırazcık

canım selam benim sözüm bayramın 2. günü inşallah. kayınvalideme hediye almadım alınmasımı gerekiyor bayram diye:44:

canım selam benim sözüm bayramın 2. günü inşallah. kayınvalideme hediye almadım alınmasımı gerekiyor bayram diye:44:

sızın ıs bıraz degısıkmıs canım. ben genelde elım bos gıtmek ıstemedıgım ıcın bısıler alırım hatta kayınvalıde yetmezmıs gıbı gorumce eltı ve cocuklarınıda almıstım ben sozlenelı 3 bayram gecırdım bu 4 olucak ama bu bayram kımseye bısı almıcam sadece cıkolatamı alıp gıdıcem o kadar.yanı sımdılık fıkrım bu degısmezse :)))

sızın ıs bıraz degısıkmıs canım. ben genelde elım bos gıtmek ıstemedıgım ıcın bısıler alırım hatta kayınvalıde yetmezmıs gıbı gorumce eltı ve cocuklarınıda almıstım ben sozlenelı 3 bayram gecırdım bu 4 olucak ama bu bayram kımseye bısı almıcam sadece cıkolatamı alıp gıdıcem o kadar.yanı sımdılık fıkrım bu degısmezse :)))

3 baydramdır sözlüsün. e nişan hiç olmuucakta direk düğün mü yapcaksınızda bu kadar uzun sürmüş. seninkide zormuşş

e bende sözüm olmuş olsaydı şimdiye kadar kayınvalideme gidilecekse bende hem kendi aileme hemde erkek arkadaşımın ailesine alırdım tabi hediyeler ama daha yeni sözleneceğiz bu yüzden öyle bir şey düşünmüyorum ama olaki bayramdan sonra beni çağırırlarsa e o zaman alırım ama bizde nişanda erkek tarafına bohça yapılıyor anneye,babaya,abla,abi,kardeş kimler varsa tek tek bohça yapılıyor herkesin adeti farklı

3 baydramdır sözlüsün. e nişan hiç olmuucakta direk düğün mü yapcaksınızda bu kadar uzun sürmüş. seninkide zormuşş

bıraz uzun oldu canım evet allah kısmet ederse 1.5 ay sonra nısanım var 8ay sonrada dugunum

e bende sözüm olmuş olsaydı şimdiye kadar kayınvalideme gidilecekse bende hem kendi aileme hemde erkek arkadaşımın ailesine alırdım tabi hediyeler ama daha yeni sözleneceğiz bu yüzden öyle bir şey düşünmüyorum ama olaki bayramdan sonra beni çağırırlarsa e o zaman alırım ama bizde nişanda erkek tarafına bohça yapılıyor anneye,babaya,abla,abi,kardeş kimler varsa tek tek bohça yapılıyor herkesin adeti farklı

nısanda bızdede bohca yapılıyor tatlım. senın dedıgın gbı herkese tek tek bende 1.5 ay sonra nısanlanıyorum bohca telası basladı bızımde

selaam :)

Bayramda izmire kayınvalideme gidicem özledim vallaaa :16:
Sevgilimken ziyaretine gittiğimde çiçek götürürdüm, sözlü iken Ramazan bayramında gittiğimde çiçek ve hediye götürmüştüm.. şeker o ikram etsin dedim :) Kurban bayramında ailecek gidicez şimdi nişanlıyız. bu sefer çiçek ve çikolata götürücem. hediye düşünmüyorum. annem havlu bilmem ne götürelim dioo :s çünkü kayınvalide babam kayınbiraderler derken kimse kırılmasın dersem uçağa zor bincem :) bayramda gelin kız giydirilir geline hediyeler alınırdı hani ??? Onlarda sıra ben ziyaretimle keyif katmayı düşünüorum :) kötü gelin diilim ben adetler böle :p

ben napcamı bilmiyorum yaaa ben kimseye bişey almıcam annem sözlüme bi gömlek falan alır. kvalidem kesin yine bişey yapmaz bana. ctesi sözlümle bayramlık almaya çıkıcaz o alıcak. bende ona pantolon gömlek falan alırım. kvaliye bişey almıcam çünkü haketmiyooooo.... :47:

KIZLARRR geçmiş bayramınız mübarek olsun giremedim nete.. ama meraktan çatladım nişanlananlar yazmamışlar civcivvv nişenlanacaktı ve daryam ında bugündü değilmi hade haber bekliyoruz.. cumartesi benim karnıma ağrı girdi :D

kızlar ben geldiiiiiiim :52:
05.11.2011 söz
09.11.2011 nişan :69:
dün nişanlandım :52:
mükemmel oldu herşey.öyle çok eğlenildiki...çok şükür sorunsuz atlattık :nazar:
fotolar şuan bende değil,çok dağınık çekildi,poz vermekten şaftım kaydı :27:
nişanlım fotoları toplayıp verince paylaşacağım inşallah :16:
tek sorun,nişanın sonunda foto çekinirken ayakkabımın topuğu kırıldı :9:
şaka gibiydi,Allahtan bohçada koyulan ayakkabılarım vardıda giydim birini,kimse çakmadı elbisenin altında :60:
ama nişanlım eve gelipte odada başbaşa kalıp dinlenirken iyi dalga geçti :57:
çok yorucuydu ama çokta güzel geçti,aynı düğün gibiydi...darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah :nazar: :16:

KIZLARRR geçmiş bayramınız mübarek olsun giremedim nete.. ama meraktan çatladım nişanlananlar yazmamışlar civcivvv nişenlanacaktı ve daryam ında bugündü değilmi hade haber bekliyoruz.. cumartesi benim karnıma ağrı girdi :D

05.11.2011 söz
şaka gibiydi,Allahtan bohçada koyulan ayakkabılarım vardıda giydim birini,kimse çakmadı elbisenin altında :60:
çok yorucuydu ama çokta güzel geçti,aynı düğün gibiydi...darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah :nazar: :16:

kızlaarrr hepinize hayırlı olsuuunnn:52:
bilenler bilir ben de 27 ekim de sözlendim... büyük nişan istemiyordum ama sanırım büyük yapacağız yaaa, inanamıyorummm ne giyicemm ne alıcaam nasıl davranıcaaaamm
puuff puufff herkese giyerim elbisemi çıkarım oynarım diyorum ama içim içimi yiyor yaaa:31:

05.11.2011 söz

canım benimmm hayırlı olsun güzel geçmesine çok sevindimmmm :32:
ne güzel bi anın olmuş oldu işte öylede bi foto çektirseydin yaa :9:
darısı bizim başımıza artık :16:
en kısa zamandada fotolarını bekliyorummmm :34:

Civcivvv hayırlı olsun canımm darısı başımıza :46:

Bizim nişan şubat'a ertelendi :44: Zaman kısıtlı 10 Aralık'a yetişmeyecek :31:

çok sağol canım benim :16
seninkinede çok kalmamış,inşallah çok güzel geçer :nazar:
ama nişanlı olmak çok güzel bişeymiş :69:
akşam 10 a kadar geziyoruz,nerdesin diyen yok,rahatça davranabiliyoruz.nişanlım istediği gibi gelip gidiyor.
oh beeeee :86:

canım benimmm hayırlı olsun güzel geçmesine çok sevindimmmm :32:
ne güzel bi anın olmuş oldu işte öylede bi foto çektirseydin yaa :9:
darısı bizim başımıza artık :16:
en kısa zamandada fotolarını bekliyorummmm :34:

çok teşekkür ederim mmouseem :7:
darsı başına artık :nazar:
aslında o halde foto çeksem güzel olurdu ama hem aklıma gelmedi hem gelsede imkanım olmazdı.
çünkü nişanlımla beni hiç rahat bırakmadılar :95:
yemek bile yiyemedik :84:
sürekli foto çekinmek için yanımıza geldiler.artık hiç pozisyon değiştirmiyorduk :60:
aynı sırırtık ifadeyle duruyorduk,sadece yanımızdakiler değişiyordu :60:
bide çok kalabalıktı yaaa...en az 300 kişi vardı.ve 400 pide zor yetti.
düğün gibi oldu,bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmiyordum.nişanlımın taraf çok kalabalıktı ve acayip oyunculardı,koca bi halka oluşturup önce nişanlımla beni ortaya aldılar oynattılar ıslıklarla,sonra kayınvalidemle,sonra elti adayımızla,en sonda tek başıma göbek attırdılar :27:
kayınvallidem benden çok oynadı,hiç durmadı maşallah :89:
bir mezdeke oynadılar biz nişanlımla aynen böyle :53:
ve oynayanlarda 50 55 yaşındaki teyzeler.coştular resmen :52:
bu arada altınlardan yana beklediğim gibi bi korkum olmadı.
5 burma,saatim,yüzüklerim,setim takıldı.
39 çeyrek altın,2 bine yakında para toplandı,kayınvalidem direk bana verdi.dünde kayınvalidem işten çıkınca buluştuk,gittik kuyumcuya,2 tane bilezik,bi tane çeyreklerden oluşan künye,bi tanede gündelik kullanım için künye aldık.
korktuğum gibi kayınvalidem altınları alacağım demedi,sağolsun.
bi ara kendime kasa açtırıp,oraya koyacağım takıları.
bu takı meselesi konu olunca illaki bi tedirginlik yaşanıyor her iki tararf içinde malesef,inşallah sen hiç sorun yaşamazsın canım.
bu arada fotolar ulaşmadı daha bana,ulaşınca koyacağım buraya hemen :69:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,böyle mutlu haberleri okumak çok güzel,hem yeni nişanlanacak olanlarada fikir veriyor yazılanlar,bende şubat tatilinde yani ocakta nişanlanacağım nasip olursa ama şimdiden çok çok heyecanlıyım:)

civcivvvv hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin :)

Evet kızlar 12.11.2011 tarihi itibariyle nişanlandık. çok güzeldi herşey.. Sorunsuz atlattık dün akşamda gittiler .. hiç gitsinler istemedimm :( fotograf çekimimiz süperdi o koca topuklularla yürümekte çok zorlandım sadece :) Allah herkese nasip etsin :)

çok teşekkür ederim mmouseem :7:
darsı başına artık :nazar:
aslında o halde foto çeksem güzel olurdu ama hem aklıma gelmedi hem gelsede imkanım olmazdı.
çünkü nişanlımla beni hiç rahat bırakmadılar :95:
yemek bile yiyemedik :84:
sürekli foto çekinmek için yanımıza geldiler.artık hiç pozisyon değiştirmiyorduk :60:
aynı sırırtık ifadeyle duruyorduk,sadece yanımızdakiler değişiyordu :60:
bide çok kalabalıktı yaaa...en az 300 kişi vardı.ve 400 pide zor yetti.
düğün gibi oldu,bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmiyordum.nişanlımın taraf çok kalabalıktı ve acayip oyunculardı,koca bi halka oluşturup önce nişanlımla beni ortaya aldılar oynattılar ıslıklarla,sonra kayınvalidemle,sonra elti adayımızla,en sonda tek başıma göbek attırdılar :27:
kayınvallidem benden çok oynadı,hiç durmadı maşallah :89:
bir mezdeke oynadılar biz nişanlımla aynen böyle :53:
ve oynayanlarda 50 55 yaşındaki teyzeler.coştular resmen :52:
bu arada altınlardan yana beklediğim gibi bi korkum olmadı.
5 burma,saatim,yüzüklerim,setim takıldı.
39 çeyrek altın,2 bine yakında para toplandı,kayınvalidem direk bana verdi.dünde kayınvalidem işten çıkınca buluştuk,gittik kuyumcuya,2 tane bilezik,bi tane çeyreklerden oluşan künye,bi tanede gündelik kullanım için künye aldık.
korktuğum gibi kayınvalidem altınları alacağım demedi,sağolsun.
bi ara kendime kasa açtırıp,oraya koyacağım takıları.
bu takı meselesi konu olunca illaki bi tedirginlik yaşanıyor her iki tararf içinde malesef,inşallah sen hiç sorun yaşamazsın canım.
bu arada fotolar ulaşmadı daha bana,ulaşınca koyacağım buraya hemen :69:

ooo hasılat iyiymiş sende :9:
şaka bi tarafa sorunsuz geçtiğine ve mutlu olmana çok sevindim canım. benimde 20 günüm kaldı umarım bizde kazasız belasız tatlı bi şekilde geçiririz. gün yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım :18::1:

Back