Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
yaa kızlarrr bi sürü şey yazdım ama paylaşamadan silindi, bidaha o kada çok alıntı yapıp cewap veremem heralde, ortadan yazayım bari
nişanlanan sözlenen istenen kısçelerimi tebrik ediyorum
civcivim herşeyin gönlünce olmasına çok sevindim.
Bizim de nişanımız müthiş oldu, herkes çok beğendi, organizasyon müthişti...
Düğün gibi nişan oldu dio herkes
600 kişilik salonun hepsi doluydu..
Herkes salona, ikramlara,müziklere ve bana bayıldı
ahh ahh rüya gibiydi, yine nişan yapmak istiyorum ben yaa

hahah dur yaaa daha b,z yapmadık sen 2. yi istiyorsun
darısı bizim başımıza ama hala foto yok yawww merak ediyoruzzz

07/11/20011'de sözlendik kızlar aralık ortaları gibide nişanı yapıcaz. nişan elbisemi aykkabımı aldık bile artık nişan gününü bekliyoruz.

hahah dur yaaa daha b,z yapmadık sen 2. yi istiyorsun
darısı bizim başımıza ama hala foto yok yawww merak ediyoruzzz
fotoyu albüme koydum canım, ordan bakabilirsin
walla bak sen de yap da nişanını, derya haklıymış diceksin, insan doyamıyor yaa, o gece hep sürsün istiyor..
elbisemi tekrar tekrar giymek istiyorum, o heyecanı, o salona girdiğimiz andaki ihtişamı fln...
rüya gibiydi yaa, hepsini tekrar yaşamak istiyorum
nişan videomuzu bi alayım, tekrar tekrar izleyeceğim

07/11/20011'de sözlendik kızlar aralık ortaları gibide nişanı yapıcaz. nişan elbisemi aykkabımı aldık bile artık nişan gününü bekliyoruz.
hayırlı olsun hewi, Allah tamamına erdirsin..

amin canım teşkkürler.

canım benim göremedim ben albümü :44:

deryam çok sevindim güzel geçmesine,tekrardn hayırlı olsun
artık darısı düğünlerimize
bizim düğün tarihimiz belli oldu 3 HAZİRAN da bitanemle bir ömrü geçirmeye başlayacağım
düğün salonumuzuda tuttuk.
bu arada bu nişanımdan bi kare.herkeste parça parça var,bana ulaştıkça sizlerle paylaşacağım,en güzel burda çıkmışım o yüzden bunu koyuyorum

arada seçtiklerimden koymaya devam edeceğim: )
şu sıra sınavlarım var pek fırsat bulamıyorum,bi ara nişan bohçamıda paylaşacağım

sağol canım, çok geçmiş olsun ikimize de
inşallah düğünlerimiz nişanlarımızdan da güzel olur
Düğün tarihinizin konulmasına da sevindim, darısı bizim başımıza...
Biz de bu izinde salonu tutacaktık ama koşturmacadan hiç vakit bulamadık
Bi haftasonu yine izin alıp gelecek, o zaman bizim de düğün tarihimiz belirlenecek inşallah hayırlısıyla

Bu arada moussecim, artık albümümü görebilirsin

nerde bu albüm yaa :s link versen

kızlar 17 gün kaldıııııı

geri sayım başladı mmousee :18:
tatlı tatlı telaşelerin başlar artık
ama o gün öyle güzel geçiyorki
inşallah sende çok mutlu olur eğlenirsin bol bol
bu arada deryam,naptın altın zengini oldun mu
benim kayınvalidemin dediği çıktı,düğün gibi altın yağdı :86:

sağol canım :) Amin canım inşallah hepimizin... Rabbim hepimizin ağzının tadını bozmasın mutlu ve huzurlu oluruzz her daim inşallah :)

AMİİİİİN ecmain canım.
Rabbim hepimize hayırlısıyla tamamına erdirmeyi nasip etsin

benim nişanı hep ctesi istiyodum ama yer bulamadığımız için pazar olmuştu. ayın 17 sine yer bullmuş bizimkiler hemen o güne aldık yani benim nişan 2 hafta ertelenmiş oldu
bi taraftan iyi oldu bi taraftanda kötü oldu. olsun bitsin derken daha da heyecan basıcak şimdi. bi benmi kaldım aranızda

kızlar dun nısan alısverısıne cıktık alısverıs eglencelıydı fakat oratada garıp bı gergınlık vardı kımsenın dıle getırdıgı bısı yoktu ama tuhaf bı hava vardı:))) ama takmamaya tanıdını cıkarmaya calıstım. cunku bu zamanlarda olan tatsızlıklar goruyorum kı yıllarca unutulmuyo o yuzden herhangı bı sorun cıksın ıstemedım. gercı kayınvalıdemınde hakkını yıyemem ne begendıysem etıketıne dahı bakmadı aldı. ama ınanın bu 3. cıkısımız hala bıtmedı kı damada daha bısı almadık bı kac gunde onun kı surucek sanırım.bı yandan aralık 17 ye az kaldı gunler gectıkce heyecan basmaya basladı benı... cok tatlı telaslarmıs ya bunlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…