- Konu Sahibi burhaninaysesi
Kızlar benim nişanım geldi geçti çok da güzel oldu Darısı size inşaallah Düğün hazırlıklarında görüşücez artıkın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla ben davetiyeleri bastırmadan önce kaç kişi gelir ona göre bastıralım dedim kayınvalideme, biz bastırırız kızım dedi, ben de aaa olur mu hiç, biz bastırırız dedim, tamam dedi onlarda
Hiç ne ikram edeceksiniz fln die de sormadılar canım. Salon nasılsa pasta veriyor die düşündüler heralde, ama ben pastadan başka börek poğaça çerez fln da koyduracağım masalara..
Ama bohça getirirken nişan çöreği getireceklermiş, misafirlerimize ikram edelim die. tabi anca eve gelen misafirlere ikram edebiliriz onu da, salon kalabalık olacak çünkü.
Bizde kınada çerezi, lokum ve kınayı kayınvalide alır
Bakalım altın zengini olabilcez mi, heyecanla bekliyorum
Kızlar benim nişanım geldi geçti çok da güzel oldu Darısı size inşaallah Düğün hazırlıklarında görüşücez artıkın
ya ne güzel siz nişan heyecanı yaşıyorsunuz bense hala sözlenicemde nişanlanıcam
bu arada bizdede nişanı kız tarafı yapar ama takılar hakkında bir bilgim yok yöreye göre değişiyor sanırım ama sanırım nişanda takılan takılar bende kalır çünkü benim erkek arkadaşım adanalı bana hiç öyle birşey bahsetmedi...
bu arada bende söz için pasta siparişimi verdimsonra sözde büyüklere ve gençlere verilecek süsler tamamlandı söz makasım alındı sadece söz yastığımı bekliyorum...günler yaklaştıkca streste giriyorum
canım akşam istendim sözümüde verdiiimmçok şükür
nişanı bilmiyorum canım, bayramda konuşulur artık o
aslında ben hiç istemiyorum
gayet güzel oldu akşam bizbize
tabiki şanslı canım yaa, benim gibi bi kızı bulmuş, bundan iyi şans mı olurvalla sizin damat pek şanslıymış
benim bitanem yozgatlı ve onlarda yatak odasına arana kadar herşeyi erkek tarafı alır.yatak odasını biz alacağız dediğimizde çok şaşırmışlardı.
nişan için mekan tuttu babam,kayınbabam hemen parasını vermeye çalışmış.keza alışverişte de öyle oldu.normalde bizde kızın yüzüğünü erkek,erkeğinkinide kız alır.
yüzükleri beğendik,kendi payımıza düşn parayı verirken annem,kayınvalidem aynen böyle oldu
sizin nişan bayağı kapsamlımış canım,bizimki son anda evde olmaktan vazgeçilip,bi yer tutualım dendiği için,paldır küldür oldu.
düğün salonu değilde cafe tarzı bi mekan.ayran pide falan dağıtılacak,pasta kesilecek.
bende çok merak ediyorum acaba altın zengini olcez mi
geçen bi düğüne gittik,halamın gelinde geldi(yeni nişanlılar) kız takmış takıştırmış altınları
burmalar,küpeler,kolyeler...dedim acaba bende böyle olacağım
hayırlısı olsun canım
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
ben sözlüm diyorum ama lafın gelişi
daha resmi bi isteme olmadı,arife günü söz,bayramın 4. günü nişan olacak Allah nasip ederse
yani ben iki heyecanı birden yaşıyorum
Nişanlanan sözlenen istenen bütün arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum
benim nişanıma 10 gün kaldı, yarın da sevdiceğim geliyor, çok heyecanlıyım çooookkkk!!!
çok sevindim canım
Allah hayırlı bi şekilde noktalamayıda nasip etsin
bişey soracağım?
istenirken duygusal bi ortam oluşuyor mu
annen,sen,baban....?
benim dün kayınvalidemler ziyarete geldi,annem şakasına kayınvalideme dediki ''gelmeyin istemeye haftaya yokuz evde ben vermem kızımı ''
o an içim bi garip oldu....
ewet tatlım, benim asıl heyecanım aşkımı görmek wallacanım benimmm hadi gözün aydııınn... Valla sevdiceği uzak olan görüşemeyenler için bu nişandan daha özel daha heyecanlı oluo beklemek.. Onu görüceksin die daha çoks eviniosun. valla bende öleydi aman nişan bi yana eşimi görücem die seviniodum. senede üç kere görebildiğimden her görüş ayrı bi nişan bana zaten :))) Çoks evindim canım uzaktan da olsa takip ediorum. bayramdan sonra güzel fotolarını bekliorummmm..
Bayramda kayınvalideme gidicem bende izmire. iadeyi ziyaret yapiim dimii :)) özledim zaten
canımm tam da öyle oluyor vallaa. babamın gözleri kıpkırmızı, annemin yaşlı.. belli etmemeye çalışıyorlar ama yok çok belli oluyor.
ben de buruktum. benim 2 tane abim var, herkesi öptüm sıra onlara geldi ayyy ne fena oldum yaaa
aktı bir iki damla:2:
ama yine de insanın annesi babası mutlu olduğunu görünce mutlu oluyor, ertesi gün tebrik telefonları geliyor eve,,
babam anneme dedi ki biz akşam naptık yaa, abcde_123ü verdik mi yoksa, nasıl yaptım ben bunu falan dedi, sonra güldü...
napalım doğanın kanunu bu dedi
ayyy kıyamam yaa
bu arada sevgilim bol tuzlu kahvesini bir kerede içtii
tabiki şanslı canım yaa, benim gibi bi kızı bulmuş, bundan iyi şans mı olur
canım ağlayacağın kesin ama geçicek merak etme sonra yüzün gülmeye başlayacakbak şimdi...
ben iyice duygulandım
ben dayanamam ağlarım kesin
benimki nasıl geçecek acaba...
5 gün sonra isteniyorum....
bol tuzlu kahvede yapacağım
merak ediyorum?tuzlukahveyi diğerlerinkinden nasıl ayırt edipte uzatıyorsun?başka biri daha önce yanlışlıkla kapıverirse ya :26:
bide bizim istemede dedeler babaanneler dayılar amcalar falanda olacak.kahveleri vermeye hangi sıradan başladın?
şimdi yaş sıralaması yapacağım ama bu seferde dağınık duruğunuk oturacaklar kesin
dolana dolana mı vercem napcam
(kızlar bu sorumu hepiniz cevaplarsanız sevinirim )
kızlar alışverişten geldim. istanbul turu uzn sürdü baya. perşembe günü elbiseyi ben ablam ve sözlüm gezerek baktık en son 2 seçeneğe indirdik. 2si arasında tercih yapcaz oh derken cuma gün kayınvalide ve teyzelerle alışverişe başlayınca beğenmediler daha canlı tonlar istendi benden daha taşlı falan evde olucak sade bişi olsun diorum yok. sonunda koyu pembe bi elbise alındı sade ama genede içime sindi.
eminönü dağoğluhanı kim demişti bilmiyorum ama orayı dien arkadaşa çok teşekkür ediyorum. herşeyimi içime sine sine aldım. fakat benim hep istediğim olduğundan biraz ortam kızıştı. bilmiş bi gelin oldum. çok zormuş böyle şeyler.. mutsuz ayrıldım ben..
senin istediğin olmalı zaten canım içine sinmeli,içine sinmeyen beğenmediğin bir şeyi alıp mutsuz olmakmı daha iyi içine sinen bişeyi alıp mutlu olmakmı daha iyi bu yüzden bence sıkma canını sen gelinsin istediğini aldır çok zora sokmadan bu işler biraz karışıktır...bende herşeyim tam olsun uyumlu olsun diye çok kasarım kendimi nitekim benimde 5 günüm kaldı sözüme allahın izni ile çok uğraştım değeceğini düşünüyorum kayınvalidemin hazırlıklarım karşısında bana masraflı gelin alacağını düşüneceğinide biliyorum
öyle ama lafla karşık lafı sokuyolar. böle ağzı açık kalıyosun :) soruyorum bu nasıl sizce die diolarki zaten kendi istediğini alıyosunki niye soruyosun. ben masrafsız oldum nerde daha uygun var onu aldırdım ah ah kıymetim bilinmicek beniimmmm