Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
merhaba kızlar
hepinize şimdiden hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin
benimkide 9 kasımda yani bayramın son günü olacak
daha var benimkine ama henüz hiç bi hazırlığım yok
nişan kıyafeti bakmak için erken mi sizce :44:

hayırlı olsun civcivvvvcim, allah tamamına erdirsin.
Benim 10 kasım. Dün kıyafet baktım ve beğendim, sipariş vermek için nişanlımın gelmesini bekliyorum. Cumartesi siparişini vereceğiz. Eğer dikilecekse bence şimdiden bakmaya başla, ha deyince beğenip dikilmiyor çünkü. Zaten salon ve kıyafetleri hallettikten sonra bohça işi yavaş yavaş hallolur.
Evde mi salonda mı olacak nişanın?
Bohça hazırlayacak mısınız?

Selamm kızlarr ne alemdesinizzzz, bendee heycan başladııı 9 günümm kaldıııı
Alyanslarımız tamm
Nişan kıyafetim tamam yarın alıcam
Nişan takılarım hazırr
Saç aksesuarlarım hazırr
Resimcim hazır bi randevu alıcam
Kuaförüm ve saç modelim de tmm
Nişan arabam hazırr
Arabalara asılacak havlular hazır
Bohçalarr tmm önümüzdeki haftaa geliyoo bohçalarımdaa
Davetiyelerim dağıtıldı oda tmmdırr

Bide nişanda giyeceğimm ayakkabılarıı artık akşamları eve gittiğimde giymeye başladımm bayağı yüksek çünküü nasıl yüreyeceğimm düşünüyorumm,

Eksik olarakk bir tekk slaytt kaldııı :26:bide dans müziğine tam karar veremedimm hee bidee salonda giriştee tutulacakk çikolata ve şekerlemeleri almadımm şimdi aklımaa geldii iğnelik yapıcaktımm bide o varr

Böylee sıralayıncaa halletmişim diyorum çoğu şeyii düğün gibi olucak herşeyy düğünee ön çalışmada denebilirrr, artık bu kadar emek ve stresten sonraa kendimi pistee atıpp oynamakk istiyorummmmm

ohhh maşallahhh canım, bitmiş hazırlıklar...
inşallahh çok güzel bi nişan olur, gönlünce eğlenirsin...
Girişte nasıl bi çikolata dağıtmayı düşünüyorsun? Nikah şekeri tarzında mı?

cnm benimde 9 gün var aynı günde nişanlanıyoruz galiba.. Biz çoğu şeyi daha halledemedik yani ufak detaylar.. Pazar günü sınavım var ona hazırlanıyorum. P.tesi den itibarende kendimi bu işlere vericem. Alyanslarımızı, sözlümün damatlılığını,ayakkabısı filan hepsini haftaya halledicez. Kıyafetim hazır sadece pazar günü sınavdan sonra son bir provaya gidicem. Kuaförü ayarladım ama şaç modeline karar veremiyorum o yüzden aksesuarda henüz yok. Resimcimiz bizimde hazır ama henüz randevu almadık. Nişan arabamız da hazır. Asılacak havluya isimlerimizi işletiyorum haftaya o da hazır. Bohçam perşembe gelecek sanırım. Biz nişandan sonra götürücez. Davetiyelerimizin 3/2 si bitti az kaldı dagıtmaya devam.. Slayt sözlüm istemedi yoksa ben övünmek gibi olacak belki ama gazetede çalıştıgımdan birçok programı çok iyi biliyorum yani anlıyorum bu işlerden ama istemedi. Onun yerine hoşgeldiniz yazan ikimizin resmi bulunan çok büyük olmayan bir afiş düşünüyoruz. Ayakkabı da tamamdır. Böyle işte ben senin gibi halledemedim çoğu şeyi ama sınavdan sonra inş. şu derslerimi allah'ın izniyle bir versem biticek şu üniversite..

sana da maşallahh canım, ben de artık hazırlıklara yoğunlaşmaya çalışıyorum..
walla ben sormadım sözlüme, slayt yapıp vercem, nişan günü görecek, süpriz olacak ona da

Hepinize maşallah yaa
iyi ki evde yapıyorum dicem nerdeyse 25 kişilik nişan salon yok slayt yok davetiye şeker yok bohça yokk fotodan emin değilim bari fotom olsun dimi anam ben heyecanlandım böle görünce sizi.. eylülcüler bi an önce nişanlansa da deneyimlerini paylaşsaaa

canım naptın, en son eve mi karar verdin?

ilk dans sezen aksu- hoşgeldin
ilk çıkış melih kibar- mesaj
pasta keserken - can atilla- rumeli hisarı
umarım fikir olur

Bende Çıkış Şarkısı Olarak Can Atilla - Rumeli Hisarını Düşündüm Canım

Benim 10 kasım canım.
En erken 10 eylül var galiba.
Senin 17 galiba di mi?
Hazırlıklar ne alemde?

Evet Benim 10 Eylül Heyecan Dorukta Son 2 Gün

Bizimde Bohçalar
Mekan Hazır
Kuaför Hazır
Fotoğrafçı Hazır
Takılar Hazır
Elbise Hazır
Ayakkabı Hazır
Bende Hazırımmmm

Büyük Bir Zevkle

ayy ne güzel yaa, 2 gün kaldı...
Nişanının tadını doya doya çıkar, gönlünce eğlen...
Sonra da olanı biteni herşeyi bize anlat, foto paylaşşş... ayy ben bile heyecanlandım hee

Canım nişanda elbisemin renginde draje şeklinde çikolata ikram etmeyi düşünüyorum hafta sonu alıcam. Aslında ben nikah şekeri tarzında bişeyler tasarlamıştım hatıra olarak dağıtılacaktı söz de yapmıştım diyee bu sefer yapmadım zamanım yok

Emoşumbizim aynı gündü unuttun muuu Sen haftaya bu kadar şeyi nasıl hazırlıycaksın cnm stres olma sonra gerçi yardımcı olan birileri varsa problem yok. Benim ufak tefek şeyler kalmasına rağmen stres oluyorum yinede yetişmiycekmiş gibi. Misal alyans beğenmek bizim çok zamanımızı almıştı, herşey için ayrı ayrı çok zaman harcadık gerçii, allah yardımcımız olsunn

güzel fikir canım, ben de hatıra bişiler dağıtmak istiyorum ama tam olarak ne dağıtıcam bilemiyorum:26:

Nişan yeri hazır, Şekerler hazır, Elbisem dikiliyor pazar günü provaya gidicem. Bohça alışverişleri bitti sayılır. Kuaför hazır gibi fotografcı için dış alan çekimi istiyoruz, boş bi anımda gidip konuşmam gerekiyor. Takıları seçtim, birtek alyanslar kaldı :)

cnm bizde turkish delight yani lokum dağıtılacak masalara.. :))
unuttum ben yaa.. doğru aynı gün.. yardımcı olacak birileri derken herşeyi kendim halledicem sözlümle birlikte stres olmaya gelince henüz hiçbir strestim yok sanki benim değilmiş gibi tuhaf ama çok acayip bir şekilde rahatım şu an. ama haftaya nasıl olurum bilmiyorum.. biz alyanslarımızı önceden begenmiştik zaten kuyumcuda arkadaşı oldugundan sorun yaşamayızdiye düşünüyorum. sözde ben alyansını almıştım zaten şimdi sadece benim alyansı alıcaz. birde takılar var tabi onlarda belli zaten... yalnız tüm arkadaşlarım arıyorlar soruyorlar nasılsın nasıl hissediyorsun diyorum ben çok rahatım, ya sanki ben nişanlanıyorum kızdaki rahatlığa bak ya diyorlar.. Allah'ım hayırlara çıkartsın yarabbim anormal bir durum galiba rahat olmam.. tek stresim su an sınavlarr.. ahhh sınavlarr bitsin çok istiyorum o yüzden stresim sadece sınavlar su an..

Son düzenleme:
Lokumdaa güzel fikirr cnm, biz bohçada götüreceğizz lokumu, senindee pek bişey kalmamış cnm, hadi hayırlısı.
Aslında bende heycanlı değilim rahatım ama değişik bir stres oluyo arada. Bende sanki kendi nişanım değilde başkasının nişanına gidecekmişim gibi geliyor. Hatta geçen ben nişana gitmesem olurmu dedim de güldükk
Hep bugünleri bekledimm heycanı stresii herbişeyini doya doya hissetmek yaşamak istiyorumm umarımm önümüzdekii haftaa bu duyguları daha yoğun yaşarım

ayy ne güzel yaa, 2 gün kaldı...
Nişanının tadını doya doya çıkar, gönlünce eğlen...
Sonra da olanı biteni herşeyi bize anlat, foto paylaşşş... ayy ben bile heyecanlandım hee

ehehhe resmen aile olduk burda. Birimizin nişanına hepimiz heyecanlanıyoruz çok güzel bu evet eve karar verdim bu arada. yani evde yapıcaz çok fazla oynama olurmu bilmem evde ama 20 kişiye davet mekanı bulmak çok zor oldu. aynı tarihe kuzenimin doğumuda var . doktoru 20 ekim dio ama kız die 8-10 ekimde doğabilirmiş Ufaklık süpriz yaparsa davetli sayısı 5 kişi daha düşer zaten bende takın yüzüğü hadi hastaneye gidicem daha der o kılıkta çıkar giderim gibi gelio

bakalım evde olsun bitsin sonra gençleri toplar eğlenceye giderim diorum. Evde akrabalarla dışarda arkadaşlarla çifte nişan gibi olcak

ewet yaa, sanki herbirinzi senelerdir tanıo gibiyim
az kişi olduğunuza göre ev daha iyi tabi canım, oynayabilirsinizde tabi, 20 kişi kalabalık değil yani...
hem nasılsa siz eğlenmeye gideceksiniz zaten, gerisini kaynanan düşünsün
Kız bebekler erken doğabilio, doğum olursa hastanede devam edersiniz eğlenmeye

:):):) bence varya son iki gün kala ölücez heyecandan...

sağol canım benim,seninkide hayırlı olsun
benim sözlüm erzurumda çalışıyor,bense ankaradayım.kıyafeti nasıl alacağım bilmiyorum
diktirmeyeceğim,hazır beğeneceğim fakat henüz karşı taraftan böyle bi teklif gelmedi,nişanlık bak ya da alalım diye :26:
e haliyle bende diyemiyorum :78:
nişan laışverişi ne zaman olacak belli değil fakat sözlüm bayram iznine geldiğinde arife günü yapalım diyor annem fakat o zamanda geç olmaz mı
nişan elbisemi nişan alışverişinden önce alacağız ama ne zaman alacağımız belli değil,nasıl olacak bilmiyorum.
bide okulum var bi yandan umarım dersler yoğunlaşmadan teklif ederlerde alırım biran önce
bohçaya gelince...
sözlüm yozgatlı onlarda nişanda bohça götürme yokmuş onun yerine kıza fazladan takı takılırmış.o yüzden bizde yapmayacağız.
iki tarafta düğünde verecek bohçaları.
ben biraz dışında kaldım bu işlerin: ( daha nişan adetlerini bile bilmiyorum,hep annem ilgileniyor,elim ayağım oldu zavallım :90:
nişanı evde mi dışardı mı yapsak diye çok düşündük çünkü onun tarafta benim tarafta çok kalabalık.
bide samimi arkadaşlarımızda gelecek.fakat sonra evde yapmak daha samimi bi ortam oluşmasına vesile olur,herkes kaynaşır diye evde yapmaya karar verdik.
fakat evi bayağı dizayn edeceğiz bunun için.salondaki masa ve sehpaları komşuya bırakacağız,odaları genişletmek için.
bayanlar bizim evde olacak erkeklerde komşumuzda.nişan merasiminden sonra erkekleri yollayıp oynayacağız
peki siz nasıl yaptınız bu bohçayı?nişan nasıl olacak?
bide sizde erkeğe nişanda bişey takılırmı?
ben hiç bilmiyorumda

canım araya girim dedim hayırlı olsun öncelikle..
nişanda bizde erkeğe takı takılmaz. saat takanları duydum gördüm ama bizde yapılmaz o. düğünde yapılır. ayrı ülkeler sebebiyle bohça bizde yapmadık. takıya yansır mı bilmiorum :26: evde yapıcaz bizde iki salonu var evin. iki oda iki salon :26: bi salonu büyüklere bi salonu gençlere dizayn edicem.. yarın açacağım topiği takip et senin için güzel fikir olacak şeyler paylaşıcam. şimdi bi nikaha gitmek üzereyim

nişanı evde yapıp belli bi saatten sonra dışarı eğlenceye gidicez gençlerle. böyle düşündük bakalım hava da aksilik çıkarmazsa (8Ekim)

şimdiden hayırlı olsun kardeşim :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…