• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Anladım cnm allah yardımcın olsun inş verirsin tatlımm:16:
Bide nişanda çiçekmii kullancaksın sen ??
Bizimde bohça işi haftaiçi halledilecek birer hafta arayla ama eksiklikler var yaa ne zaman yetişceksee

amin cnm inşallah..
çiçek gelin el çiçeği değil yapma yapay çiçekler var ya süslük bizde nişan bohçası gelirken öyle çiçekte gelir ve o aynı zamanda nişanda masa çiçeği olur öyle...
çok eksiğin var mı..?

ekimin ilk haftası benimde nişanım var kısmetse ama bizdede bi heyecan şimdilik yok salon bakıyoruz ama daha çeyiz meyiz hazırlanmadı çokmu rahat davrnıyoruz acaba bilemedim :44:
benim de ekimde canım ya nişan yüzüklerimiz takılcak inşallah.biz sakarya ya gidicez oğlan evinde takıcaz ..söz de onlar buraya geldi nişanda biz gidicez takıp gelicez.masrafsız halletcez

amin cnm inşallah..
çiçek gelin el çiçeği değil yapma yapay çiçekler var ya süslük bizde nişan bohçası gelirken öyle çiçekte gelir ve o aynı zamanda nişanda masa çiçeği olur öyle...
çok eksiğin var mı..?

Anladım cnm bende nişanda elindemi tutcaksın diye düşünmüştüm. Bizde deöyle nişan çiçeği var nişan çikolatası varr bilmiyorum gelirmii. Nişan için hiç eksiğim yok cnm bohçalar da benim götürcekelrimin % 85 tamam biraz daha eksiklerim var. Karşı tarafın alcaklarında da ufak eksiklikler var bakalımm nasıl olcak

benim de ekimde canım ya nişan yüzüklerimiz takılcak inşallah.biz sakarya ya gidicez oğlan evinde takıcaz ..söz de onlar buraya geldi nişanda biz gidicez takıp gelicez.masrafsız halletcez

valla en güzeli aslında bende öyle istiyodum ama annemler aklıma girdi daha sonra pişman olursun bi kere oluyo falan diye bana da mantıklı geldi. hadi hayırlısı canım çok mutlu ol inşallah...

[sıze=3]anladım cnm bende nişanda elindemi tutcaksın diye düşünmüştüm. Bizde deöyle nişan çiçeği var nişan çikolatası varr bilmiyorum gelirmii. Nişan için hiç eksiğim yok cnm bohçalar da benim götürcekelrimin % 85 tamam biraz daha eksiklerim var. Karşı tarafın alcaklarında da ufak eksiklikler var bakalımm nasıl olcak[/sıze]

ne koydunuz bohçalara...?

ne koydunuz bohçalara...?

Damat bohçasına ;
Takım elbise, gömlek, ayakkabı, kravat, kol düğmesi, kemer cüzdan tk, terlik, tıraş takımı, parfüm seti, hamam seti, bohça takımı, seccade, kuranı kerimlik, 3 tane havlu, 1 tane ayak havlusu, 1 tane küçük traş takımı içine havlu, valiz, damat kutusu, iç çamaşırı( alt üst tak), 3 lü boxer, 2 çorap, tesbih, takke, lif

Kayın valide bohçasına;
Dantel pike takımı, bohça takımı, seccade, havlu, lif, çember, namaz başörtüsü, içli dışlı tk, tesbih, çorap, patik, iç çamaşır

Kayın pederin bohçasına;
Bohça takımı, seccade, havlu, lif, takke, gömlek, tesbih, çorap, iç çamaşır

Kardeşlerin bohçasına;

Ninelerin bohçasına;
Bohça takımı, seccade, havlu, lif, içli dışlı tk, tesbih, çorap, iç çamaşır, namaz başörtüsü, patik, çember

Diğer; ( 11 tane bohçada böyle var)
Bohça takımı, seccade, havlu, lif, takke, gömlek, tesbih, bay bayan çorap, patik, çember

Aklıma gelen bunlar kızlarr eksik var fazla yokturr, toplam 15 civarı bohçam çıkıcak nasipse:78:

Damat bohçasına ;
Takım elbise, gömlek, ayakkabı, kravat, kol düğmesi, kemer cüzdan tk, terlik, tıraş takımı, parfüm seti, hamam seti, bohça takımı, seccade, kuranı kerimlik, 3 tane havlu, 1 tane ayak havlusu, 1 tane küçük traş takımı içine havlu, valiz, damat kutusu, iç çamaşırı( alt üst tak), 3 lü boxer, 2 çorap, tesbih, takke, lif

Kayın valide bohçasına;
Dantel pike takımı, bohça takımı, seccade, havlu, lif, çember, namaz başörtüsü, içli dışlı tk, tesbih, çorap, patik, iç çamaşır

Kayın pederin bohçasına;

Kardeşlerin bohçasına;

Ninelerin bohçasına;
Bohça takımı, seccade, havlu, lif, içli dışlı tk, tesbih, çorap, iç çamaşır, namaz başörtüsü, patik, çember

Bohça takımı, seccade, havlu, lif, takke, gömlek, tesbih, bay bayan çorap, patik, çember

Aklıma gelen bunlar kızlarr eksik var fazla yokturr, toplam 15 civarı bohçam çıkıcak nasipse:78:

maşallah canım,:nazar: bizim de damat bohçası hariç 14 yada 15 kişiye bohça yapılacak...
yavaştan başladık biz de bohçaları doldurmaya, ama asıl alışverişi ramazan sonrası yapcaz inşallahh:69:

Damat bohçasına ;

Kayın valide bohçasına;

Kayın pederin bohçasına;

Kardeşlerin bohçasına;

Ninelerin bohçasına;

CANIM MAŞALLAHH ..
Damat bohçasına ;

SIRAYLA GİDELİM.. DAMAT İÇİN TAKIM ELBİSE ALDINIZ MI..?
HAMAM SETİ,AYAK HAVLUSU KONMAZ BİZDE..
PİJAMA TAKIMI YAZMAYI UNUTTUN GALİBA..:))

Kayın valide bohçasına;

DANTEL PİKE TAKIMI BİZDE DÜĞÜN BOHÇASINDA KONUR. ONUN DISINDA AYNI...

DİĞERLERİ DE AYNI AMA MAŞALLAH SENİN BOHÇAN ÇOK FAZLA ALLAH YARDIMCIN OLSUN... BEN TOPLAMDA 3 BOHÇA YAPICAM AMA ÖYLE HER BİRİNE AYRI AYRI YAPMYCAM..

ya bizde kimseye bohça yapmayı düşünmüyoruz. erkek bana ben erkeğe yapıcam o kadar geri kalan çok gerksiz geliyo bana bende daha bişey almadım ama ramazandan sonra alırız herhalde :64:

valla en güzeli aslında bende öyle istiyodum ama annemler aklıma girdi daha sonra pişman olursun bi kere oluyo falan diye bana da mantıklı geldi. hadi hayırlısı canım çok mutlu ol inşallah...
ooofooff kayın pederim çok karşı çıkıyo aslında bu meseleye..ne para gidecekse verelim nişan olsun diyor :( sonradan sıkıntı olur mu öyle yapsak ya sonra derse sizin nişan yapcak paranız bile yoktu :( hadi bana neyse de babama dayanamam laf gelmesine :(

CANIM MAŞALLAHH ..
SIRAYLA GİDELİM.. DAMAT İÇİN TAKIM ELBİSE ALDINIZ MI..?
HAMAM SETİ,AYAK HAVLUSU KONMAZ BİZDE..
PİJAMA TAKIMI YAZMAYI UNUTTUN GALİBA..:))

DANTEL PİKE TAKIMI BİZDE DÜĞÜN BOHÇASINDA KONUR. ONUN DISINDA AYNI...

DİĞERLERİ DE AYNI AMA MAŞALLAH SENİN BOHÇAN ÇOK FAZLA ALLAH YARDIMCIN OLSUN... BEN TOPLAMDA 3 BOHÇA YAPICAM AMA ÖYLE HER BİRİNE AYRI AYRI YAPMYCAM..[/QUOTE]

Aaa evet cnm şimdi fark ettim en baş malzemesi halbuki, robdışambır takımı ve pijama takımıda vardııı:1:

Takım elbide aldık cnm nişanda giycek,
Hamam setini çeyizime koymayı düşünüyodum bohçada değişik ve hoş olcağını düşündüğümden ekledim,
Pike takımıda bizde bohçada verilir ve hazırlattım koydum,

Bizde el öpme adetide var düğünden sonra büyüklerin elleri öpülür bohça verilir, onu yapıcam yine kayınvalideme ve ninelere
Bohça bizde bi kere verilir ya nişşanda ya düğünde, düğünde yalnızca düğünümle ve evimle uğraşmak istediğimden herşeyi nişanda yapıym dedik canım

ooofooff kayın pederim çok karşı çıkıyo aslında bu meseleye..ne para gidecekse verelim nişan olsun diyor :( sonradan sıkıntı olur mu öyle yapsak ya sonra derse sizin nişan yapcak paranız bile yoktu :( hadi bana neyse de babama dayanamam laf gelmesine :(

yani bencede öyle bi durum varsa hiç teşebbüs etme yarın öbür gün insan oğlu yani aman aman

Bende Bişi Sorucam Eylül 10 da nişanım var ama beni henüz istemeye gelmediler biz perşembe günü istemeye gelsinler cumartesi nişan olsun dedik çok saçma sapan bişey oldu sanki canım bunun yüzünden çok sıkkın keşke bu şekilde ayarlamasaymışız sizin durumunuz nedir.

Aaa evet cnm şimdi fark ettim en baş malzemesi halbuki, robdışambır takımı ve pijama takımıda vardııı:1:

Takım elbide aldık cnm nişanda giycek,
Hamam setini çeyizime koymayı düşünüyodum bohçada değişik ve hoş olcağını düşündüğümden ekledim,
Pike takımıda bizde bohçada verilir ve hazırlattım koydum,

Bizde el öpme adetide var düğünden sonra büyüklerin elleri öpülür bohça verilir, onu yapıcam yine kayınvalideme ve ninelere
Bohça bizde bi kere verilir ya nişşanda ya düğünde, düğünde yalnızca düğünümle ve evimle uğraşmak istediğimden herşeyi nişanda yapıym dedik canım
[/QUOTE]

hadi bakalım.. birde hazır değil diyorsun halletmişsin.. biz takımı almadık daha...

Bende Bişi Sorucam Eylül 10 da nişanım var ama beni henüz istemeye gelmediler biz perşembe günü istemeye gelsinler cumartesi nişan olsun dedik çok saçma sapan bişey oldu sanki canım bunun yüzünden çok sıkkın keşke bu şekilde ayarlamasaymışız sizin durumunuz nedir.

bence nişandan önce gelsinler istemeye o şekilde hersey çok iç içe girer neyle ilgileneceğini şaşırsın. hepsi üst üstte olur. benim ilk önce tanışmaya geldiler sonra biz onlara gittik sonra isteme-söz birlikte oldu. 5 mayıs ta sözlendim. 17 eylül de nişanım. 4 aralık ta nikahımıız olacak.. böyle...

Offf hala salon tutamadım ben kızlar, çok stresliyim yaa, geceleri uyuyamıyorum, sabahları da işyerinde maymun gibi oluyorum..:59: napıcam yaa, herkesi memnun etmeye çalışıyorum ama orta yol bulamıyorum, ve ben çok mutsuzum şuan:85:

8 ekim miydi ben mi yanlış hatırlıyorum deryaw..?
yok canım, kasımda bayram haftası ne gün boş yer bulursam o zaman olcak, ama ben 12 kasım istiyorum, ya da 10 ve 11 de olur, ama büyük salonlarda yer bulamıyorum, benim beğendiğim salon 450 kişilik, erkek tarafına göre orası küçükmüş, ama büyüklerde de anca bayramda yer var. bayramda nişan mı olur yaa:14::14:

Back