- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Canım ilk gebelikte yapmıyorlar test özelde de çok pahalı ya bir sürü Dr a gittim yaptırma dediler.7 haftalıkken düştü,sende bi test yaptır canım inşallah yoktur ama varsada önceden önlem alınmış olur
Ben kullandım adet düzensizliği olduğu için ilaç bitince 2 gün sonra adet oluyordum. Hatta bu ayda kullandim. Ama bu adetten sonra kullanmayı düşünmüyorumbana da duphaston isimli bir ilaç verdi doktor geçen ay 20 gün ara ile adet olmuştum onu düzenlemesi için.
daha önce kullanan oldumu hiç bu ilacı?
Hmm valla ben doktora kontrole diye gittim hatta benim doktorumun tayini çıkmış gitmiş,başka doktora gittim kürtaj oldum falan diyince kan aldılar %80 ilk bebeğin bu kan pıhtılaşmasından düşmüştür dedi hatta isminede tıp dilinde bişey söylediCanım ilk gebelikte yapmıyorlar test özelde de çok pahalı ya bir sürü Dr a gittim yaptırma dediler.
Bana da en son gittiğim Dr ecopirin diye bi ilaç verdi işte onu da kullanamadım 1 ayın sonunda baktım ki vücudumda morluklar var. Hamile kalırsam inşaAllah yine sormam Dr aHmm valla ben doktora kontrole diye gittim hatta benim doktorumun tayini çıkmış gitmiş,başka doktora gittim kürtaj oldum falan diyince kan aldılar %80 ilk bebeğin bu kan pıhtılaşmasından düşmüştür dedi hatta isminede tıp dilinde bişey söyledihayırlısı bakalım
amin canım inşallahŞifa olsun inşallah canım bebişine vesile kilsin Rabbim. Ben kürtajdan sonra denedim soğan kurunu ama 3 gün yapabildim ülser var ben de içemiyorumbir garip oblomov
Sen de dikkat et canım kendine. Benim içtiğim 3 günün bile faydasını görmüştümamin canım inşallahmide problemi olanlara önermiyorlar canım evet bende de gastrit ve reflü var ama ileri derecede değil ülser yara olduğu için daha çabuk etkileniyor.
Ay inşaallah çift çizgileri görürüz bizdeBana da en son gittiğim Dr ecopirin diye bi ilaç verdi işte onu da kullanamadım 1 ayın sonunda baktım ki vücudumda morluklar var. Hamile kalırsam inşaAllah yine sormam Dr a
Amiiiin inşallahAy inşaallah çift çizgileri görürüz bizde
Ben kullandım adet düzensizliği olduğu için ilaç bitince 2 gün sonra adet oluyordum. Hatta bu ayda kullandim. Ama bu adetten sonra kullanmayı düşünmüyorum
Ben de de göğüs hassasiyetı yapti. Sonuçta hormon ilacı normal dır bence canım. Ama uykuyu bilmiyorum. Sen ne den kullanıyorsun canimya ben ilacı kullanmaya başladığımdan bu yana göğüs ucu kısmı fena acıyor ilaçtan mı diye merak etmiştim ondan sormuştum. birde bende uyku yaptı ama başladım artık kullanacağım bitene kadar
Kuzum bence 11 gün başla sende riske atma derimkızlar az önce gittigidiyordan ovulasyon testi aldım 30 tane 5 tanede gebelik testi yanında hediyeşimdi ben ne zaman başlıyayım yapmaya adetin kaçıncı günü? ben 33 günde bir oluyorum 28günde bir olanlar 11. günde başlıyorlar benim için erken mi olur 11. gün?
Henüz pozitif degil pozitif olmasi icin t ve c esit olmali yada t cden daha koyu olmali birkac güne koyulaşırdünkü ovilasyon testim kızlar nasıl ??
soğan suyu içip tansiyonu düşen bayanlar ben çok fena oldum ya elim ayağım kesildi birden gözüm karardı soğandan mı acaba dedim ama daha yemekte yemedim normalde 1,5 sene olacak nerdeyse iş yerinde öğle yemeği yemiyorum hiç böyle olmamıştım galiba soğan suyununda etkisi var
Etkilemiş olabilir seni canim.dikkat et eğer dokunduysa Birak istersen ovulasyon testiyle devam et.simdi kas yapayim derken göz cikarmakızlar az önce gittigidiyordan ovulasyon testi aldım 30 tane 5 tanede gebelik testi yanında hediyeşimdi ben ne zaman başlıyayım yapmaya adetin kaçıncı günü? ben 33 günde bir oluyorum 28günde bir olanlar 11. günde başlıyorlar benim için erken mi olur 11. gün?
Haklisin canim artik dikkat etmem gerekiyor ama calistigim yerde adam akilli yemek yiyebilecegim bir yer yok oralardan yemektense hic yememek daha iyi diyorum evde yemek artinca goturuyorum ama simdi sicak diye az yemek yapiyorum. Biskuvi kraker falan idare ediyorum bazen tutuyor onlar ama bugun baya kotu oldumEtkilemiş olabilir seni canim.dikkat et eğer dokunduysa Birak istersen ovulasyon testiyle devam et.simdi kas yapayim derken göz cikarma. Hem beslenmene niye dikkat etmiyorsun ki bak kizarim anne gibi ...is yerinde yiyemiyorsan yaninda atistirmalik seni zinde tutcak seyler gotur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?