• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ben de tam yazacaktim buraya sen etiketledin :)

Sogan kurunde 2.gun evet canim. Ya bende akinti olur zaten her zaman. Ozellikle adet bittikten sonra su gibi ayni yumurtlama akintisi gibi akinti olur. Yine oyle bir akinti var normalden farkli degil canim. O yuzden bendeki etkilerini cok anlayamiyorum :)

Vucuttaki iltihabi atiyorsun canim bu iyiye isaret :) bu akintin sonra daha da artacak beyaza donusecek. Devam et canim :)

İnsallah insallah insallah hayirli haberler almamiza allahin izniyle vesile olur bu sogan kuru canim :)

tadi da fena degilmis aslinda rahat iciliyor :)
Bana çok faydasi olduğunu hissediyorum uzun suren kabizligim vardi galiba soğan suyu bagirsaklarin düzenli calismasina da sebep oluyormus.su iki gundur vücudum rahata kavuştu resmen...inşallah kullanan herkes bi faydasini görür..Taktir Allahtan vesilesi soğan olur canim.
Bende kan pıhtılaşması varmış kızlar doktor kan cıvıltıcı verdi haftada iki defa atcam
Ccok geçmiş osun canim iyiki gitmissn Dr a.inşallah faydasini gororsun.
Kizlar aile hekimliği yapiyor mu testi kan pihtilasmasini.

Sağolun kızlar bir defa düşük yaptım zaten ben ilaç kullanmadan çocuk rahimde durmuyormuş, kesin düşüyormuş Allahım inşallah bidaha yaşamam düşük falan sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Kac haftalik dustu canim. Benim de var bi dysugum ama test yapilmadi dr kan sulandirici ilac verdi ama ben biraktim vucudumda morluklar olusmaya baslamisti

Sağolun kızlar bir defa düşük yaptım zaten ben ilaç kullanmadan çocuk rahimde durmuyormuş, kesin düşüyormuş Allahım inşallah bidaha yaşamam düşük falan sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Amiiin canim insaAllah Rabbim bizleri tekrar bu imtihanla sinamasin cok zor..

morluklar ilaçtan mıydı peki keşke doktora danışıp bıraksaydın canım
Evt canim ilactandi eminim carpamayacagim yerlerde de vardi ozellikle bacaklarimin ustunde apis arasinda filan. Ilaci biraktim morluklar gecti. Balim test yapmadan vrdigi icin dr pek itimat edemedim hem kendi dr um degildi

canım regl öncesi sancı gibi oluyormuş valla biz kadınlar nelere katlanıyoruz buna da katlanıyoruz doktor önerdiyse kesinlikle yaptır derim ama inşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırsın:KK36:

Tesekkur ederim Can'ım mesajin icin ben klomen ve catlatma iğnesi tedavisi görüyordum yine kist olmus bi ilac verdi eritmesi icin.esine de sperm tahlili yapma Zaman'ı geldi sana da rahim filmi çekeceğiz dedi.epeydir gidip geliyorum doktor artık durumu biraz daha hızlandıracak gibi geldi. bu ay dinlen dedi.olma ihtimali zayıf biraz.Allahtan ümid kesilmez yinede.keske tum bunlara gerek kalamasa hamile olsam ama talihsizimdir ben biraz :KK51:

bana da duphaston isimli bir ilaç verdi doktor geçen ay 20 gün ara ile adet olmuştum onu düzenlemesi için.
daha önce kullanan oldumu hiç bu ilacı?
Ben geçen yil kullandım. Klomen kullanmıştım. Kist yapmışti. Kist kanama yapmışti. Kanamam durmuyordu. Dursun diye duphaston vermişti . Kanamayi durdurmustu.

Ben geçen yil kullandım. Klomen kullanmıştım. Kist yapmışti. Kist kanama yapmışti. Kanamam durmuyordu. Dursun diye duphaston vermişti . Kanamayi durdurmustu.

ne kadar süre kullandın? göğüsler de hassaslaşma oldu mu? benim göğüs uçlarım dokunamayacak kadar acıyor ilaç mı yaptı ki diye düşündüm:110:adetime tahminim 9-10 gün kadar var.

ne kadar süre kullandın? göğüsler de hassaslaşma oldu mu? benim göğüs uçlarım dokunamayacak kadar acıyor ilaç mı yaptı ki diye düşündüm:110:adetime tahminim 9-10 gün kadar var.
10 güb kullanmıştım. Kanama dursun diye. Bıraktıktan birgün sonra normal kanama başlamıştı.Sonra ddüzelmisti. Aşırı kanamayla vücut kisti atmıştı

Back