• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Hayirlisi olsun canim bende bu sabah basladim ama aksam icmem gerekeni icemedim gorumcemin dogum gunu vardi disarda kutlama yaptik eve ugramadan gittik artik ilk gunun gunahi olmaz dedim ne yapayim:KK48:
Aslında ben şubat ayında içmiştim 12 gün kadar ama bakalım inşallah bu defa işe yarar

bugün 2. kez teyze oldum ben :) bir elleri var görseniz pamuk pamuk çok tatlı yaaa :KK46: Allah bize de nasip etsin inşallah:dua::dua::dua:
MasaAllah yaşı uzun olsun hayırlı evlat olsun insaAllah. Amirin Rabbim hepimize göstersin insaAllah:dua:

soğan suyu içip tansiyonu düşen bayanlar ben çok fena oldum ya elim ayağım kesildi birden gözüm karardı soğandan mı acaba dedim ama daha yemekte yemedim normalde 1,5 sene olacak nerdeyse iş yerinde öğle yemeği yemiyorum hiç böyle olmamıştım galiba soğan suyununda etkisi var:KK51:
Hadi hayirli olsun canim :) aynen benim normalde de tansiyonum dusuktur. Tum gun sersem gibi geziyorum :)

Kızlar eğer nasip olurda bu ay tutunursa mimiklerimiz bayramda mimiklerimiz karnimizda olacak inşallah :dua::KK68::KK68:
ben bayramda öğrenmiş olurum ya:KK42:düşündükçe bile tuhaf oluyorum. temmuzda tutmasını çok istemiştim bayramda 2 ay dolmuş olur kalp atışını duyarız keseyi görürüz ailelere de bize de bayram hediyesi olur diye ama nasip:KK51:

İnşallah bayrama çift çizgileri görür cifte bayram yaparız.
Bazen çok üzülüyorum bugün gene bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim etrafımda bir sürü arkadaşım hamile.

ben bayramda öğrenmiş olurum ya:KK42:düşündükçe bile tuhaf oluyorum. temmuzda tutmasını çok istemiştim bayramda 2 ay dolmuş olur kalp atışını duyarız keseyi görürüz ailelere de bize de bayram hediyesi olur diye ama nasip:KK51:

Bazen çok üzülüyorum bugün gene bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim etrafımda bir sürü arkadaşım hamile.

Benim çevremde 10 dan fazla hamile var. Hatta iki gün önce kazayla bi arkadaşım 3. hamile kalmış. :(

Benim çevremde 10 dan fazla hamile var. Hatta iki gün önce kazayla bi arkadaşım 3. hamile kalmış. :KK43:
:( Rabbim hamilelerin arasına katılmayı sonra da miniklerimize sağlıcakla kavuşmayı bize de nasip etsin insaAllah :dua::dua:

Back