• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

M Masal_ayaz 1 Eylül

Emineeemm Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

@YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

Kontes001 Kontes001 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@kutuphanekedisi canim senle soğan kurune baslayali iki gün oldu kendinde bi farklilik hissediyor musun? Daha dun basladim ,bende afedersin sari sari akintilar gelmeye basladi,iltihap sökuyorum galiba.faydasi olur inşallah.
Ben de tam yazacaktim buraya sen etiketledin :)

Sogan kurunde 2.gun evet canim. Ya bende akinti olur zaten her zaman. Ozellikle adet bittikten sonra su gibi ayni yumurtlama akintisi gibi akinti olur. Yine oyle bir akinti var normalden farkli degil canim. O yuzden bendeki etkilerini cok anlayamiyorum :)

Vucuttaki iltihabi atiyorsun canim bu iyiye isaret :) bu akintin sonra daha da artacak beyaza donusecek. Devam et canim :)

İnsallah insallah insallah hayirli haberler almamiza allahin izniyle vesile olur bu sogan kuru canim :)

tadi da fena degilmis aslinda rahat iciliyor :)

Dr gelecek ay rahim filmi çekmek istediğini söyledi.agri oluyor filan diyorlar dayanırım Ağrı'ya sancıya yeter ki iyi olsun hersey ama kafamı karıştıran dayanılmayacak bi agri değildir Heralde?:KK64:hamile kalmanın kolay olması cok iyi .esimden de sperm tahlili istedi.

canım regl öncesi sancı gibi oluyormuş valla biz kadınlar nelere katlanıyoruz buna da katlanıyoruz doktor önerdiyse kesinlikle yaptır derim ama inşallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırsın:KK36:

Bende kan pıhtılaşması varmış kızlar doktor kan cıvıltıcı verdi haftada iki defa atcam
aa geçmiş olsun canım ilacını ihmal etme hamile kalsan bile düşük olma sebeplerinden biri kan pıhtılaşması bebeğin kordonu oluşurken kan gitmiyormuş iyi yapmışsın doktora gitmekle inşallah ilaç iyi gelir bebişin de gelir

Back