- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
Aşk olsun beni neden çağırmadınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinAşk olsun beni neden çağırmadınız
Bat 1 eylül mü?Aşk olsun beni neden çağırmadınız
8 EylülBat 1 eylül mü?
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
M Masal_ayaz 1 Eylül
Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü uygulayacak)
M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)
@titiz gelin 3 Eylül
@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@YESIMBOZ 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
Kontes001 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
Tm teşekkür ederim canım bizi almadan gitmeyin bidahaAyla ak burası eylül grubu
Bat tarihi kaç kaydedeyimTm teşekkür ederim canım bizi almadan gitmeyin bidaha
20 eylül bu ay kesin yok zatenBat tarihi kaç kaydedeyim
Ben de tam yazacaktim buraya sen etiketledin :)@kutuphanekedisi canim senle soğan kurune baslayali iki gün oldu kendinde bi farklilik hissediyor musun? Daha dun basladim ,bende afedersin sari sari akintilar gelmeye basladi,iltihap sökuyorum galiba.faydasi olur inşallah.
Dr gelecek ay rahim filmi çekmek istediğini söyledi.agri oluyor filan diyorlar dayanırım Ağrı'ya sancıya yeter ki iyi olsun hersey ama kafamı karıştıran dayanılmayacak bi agri değildir Heralde?hamile kalmanın kolay olması cok iyi .esimden de sperm tahlili istedi.
Geçmiş olsunBende kan pıhtılaşması varmış kızlar doktor kan cıvıltıcı verdi haftada iki defa atcam
Bebek olmasını engelleyen sebeblerden biri kanın pıhtılaşması. Ilaci ihmal etmeBende kan pıhtılaşması varmış kızlar doktor kan cıvıltıcı verdi haftada iki defa atcam
aa geçmiş olsun canım ilacını ihmal etme hamile kalsan bile düşük olma sebeplerinden biri kan pıhtılaşması bebeğin kordonu oluşurken kan gitmiyormuş iyi yapmışsın doktora gitmekle inşallah ilaç iyi gelir bebişin de gelirBende kan pıhtılaşması varmış kızlar doktor kan cıvıltıcı verdi haftada iki defa atcam