- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Hayirlisi olsun canim bende bu sabah basladim ama aksam icmem gerekeni icemedim gorumcemin dogum gunu vardi disarda kutlama yaptik eve ugramadan gittik artik ilk gunun gunahi olmaz dedim ne yapayimBen de yarın soğan suyuna başlıyorum kızlar
Aslında ben şubat ayında içmiştim 12 gün kadar ama bakalım inşallah bu defa işe yararHayirlisi olsun canim bende bu sabah basladim ama aksam icmem gerekeni icemedim gorumcemin dogum gunu vardi disarda kutlama yaptik eve ugramadan gittik artik ilk gunun gunahi olmaz dedim ne yapayim
Ben de de göğüs hassasiyetı yapti. Sonuçta hormon ilacı normal dır bence canım. Ama uykuyu bilmiyorum. Sen ne den kullanıyorsun canim
MasaAllah yaşı uzun olsun hayırlı evlat olsun insaAllah. Amirin Rabbim hepimize göstersin insaAllahbugün 2. kez teyze oldum ben :) bir elleri var görseniz pamuk pamuk çok tatlı yaaaAllah bize de nasip etsin inşallah
Hadi hayirli olsun canim :) aynen benim normalde de tansiyonum dusuktur. Tum gun sersem gibi geziyorum :)soğan suyu içip tansiyonu düşen bayanlar ben çok fena oldum ya elim ayağım kesildi birden gözüm karardı soğandan mı acaba dedim ama daha yemekte yemedim normalde 1,5 sene olacak nerdeyse iş yerinde öğle yemeği yemiyorum hiç böyle olmamıştım galiba soğan suyununda etkisi var
bugün çok iyiyim ilk gün dokundu sanırım bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak aman şifa olsun bebeklerimize vesile olsunda dayanırız 15 günHadi hayirli olsun canim :) aynen benim normalde de tansiyonum dusuktur. Tum gun sersem gibi geziyorum :)
ben bayramda öğrenmiş olurum yaKızlar eğer nasip olurda bu ay tutunursa mimiklerimiz bayramda mimiklerimiz karnimizda olacak inşallah
MasaAllah yaşı uzun olsun hayırlı evlat olsun insaAllah. Amirin Rabbim hepimize göstersin insaAllah
ben bayramda öğrenmiş olurum yadüşündükçe bile tuhaf oluyorum. temmuzda tutmasını çok istemiştim bayramda 2 ay dolmuş olur kalp atışını duyarız keseyi görürüz ailelere de bize de bayram hediyesi olur diye ama nasip
ben bayramda öğrenmiş olurum yadüşündükçe bile tuhaf oluyorum. temmuzda tutmasını çok istemiştim bayramda 2 ay dolmuş olur kalp atışını duyarız keseyi görürüz ailelere de bize de bayram hediyesi olur diye ama nasip
Benim çevremde 10 dan fazla hamile var. Hatta iki gün önce kazayla bi arkadaşım 3. hamile kalmış.İnşallah bayrama çift çizgileri görür cifte bayram yaparız.
Bazen çok üzülüyorum bugün gene bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim etrafımda bir sürü arkadaşım hamile.
Benim çevremde 10 dan fazla hamile var. Hatta iki gün önce kazayla bi arkadaşım 3. hamile kalmış.
Kazayla nasıl kalıyorlar biz ayarlıyoruz yine olmuyo ama Allah büyük bi gün olur inşaallah umudumuzu yitirmeyelimBenim çevremde 10 dan fazla hamile var. Hatta iki gün önce kazayla bi arkadaşım 3. hamile kalmış.
Bende ona hayret ediyorum tek gecede hamile kaldım diyen de çok fazlaKazayla nasıl kalıyorlar biz ayarlıyoruz yine olmuyo ama Allah büyük bi gün olur inşaallah umudumuzu yitirmeyelim
Amiiiiin insaAllah.Kazayla nasıl kalıyorlar biz ayarlıyoruz yine olmuyo ama Allah büyük bi gün olur inşaallah umudumuzu yitirmeyelim
Rabbim hamilelerin arasına katılmayı sonra da miniklerimize sağlıcakla kavuşmayı bize de nasip etsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?