• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

M Masal_ayaz 1 Eylül

Emineeemm Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

@YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

Kontes001 Kontes001 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

Canim yeni topik bu kez hepimize ugur getirir insallah :)
Beni de ekler misin? Bat 11 eylul. Klomen kullanacagim. Daha baslamadim ama detaylari yazarim.

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

M Masal_ayaz 1 Eylül

Emineeemm Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

@YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

Kontes001 Kontes001 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

maya_gallo maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)

@Ayla ak 20 Eylül

Kızlar bende bu ay kendimce bi takip içerisindeyim yesa yesa den bilgi alarak bu ay olmazsa bi dahaki ay ovulasyon testi almayi düşünüyorum ama onda da ne biliyim çok stres olurmusum gibi geliyor ama inş bu ay burda kullanan herkes hamile kalir da güzel güzel örnek olur herkese sizde stres yapıyor mu ovulasyon testi

Kızlar bende bu ay kendimce bi takip içerisindeyim yesa yesa den bilgi alarak bu ay olmazsa bi dahaki ay ovulasyon testi almayi düşünüyorum ama onda da ne biliyim çok stres olurmusum gibi geliyor ama inş bu ay burda kullanan herkes hamile kalir da güzel güzel örnek olur herkese sizde stres yapıyor mu ovulasyon testi
Ben de oyle olurum sanmistim ama stres yerine buyuk bir keyifle yaptım testleri :)
Benim bu ay ilk kez oldugundan biraz acemiligime geldi, gene kacirdim galiba yumurtlamayi ama bence cok yararli bir şeymiş. Bundan sonra hep kullanmayı dusunuyorum :)

Ben de oyle olurum sanmistim ama stres yerine buyuk bir keyifle yaptım testleri :)
Benim bu ay ilk kez oldugundan biraz acemiligime geldi, gene kacirdim galiba yumurtlamayi ama bence cok yararli bir şeymiş. Bundan sonra hep kullanmayı dusunuyorum :)

Yasaşın çift çizgiler evet sirf onu görmek için isterim ama dediğin gibi anlayamamaktan kacirmaktan korktum inş bu ay olur da gerek kalmaz

Yasaşın çift çizgiler evet sirf onu görmek için isterim ama dediğin gibi anlayamamaktan kacirmaktan korktum inş bu ay olur da gerek kalmaz
Ya benim bekledigimden daha hızlı gelisti sanirim :) dun çift çizgiyi gordum ama cok aşırı koyu degildi bugün yumurtlarim sandım. Bugunku de silik cikinca heralde hızlı gelisip dun aksam yumurtladim:) iste tecrube yani, ovulasyon testi olmasa 2 gun sonra yunurtlayacagimi sanıyordum o yuzden iyi oldu ogrenmem acisindan. Dedigin gibi insallah tutar da gerek kalmaz bir daha ;)

Ya benim bekledigimden daha hızlı gelisti sanirim :) dun çift çizgiyi gordum ama cok aşırı koyu degildi bugün yumurtlarim sandım. Bugunku de silik cikinca heralde hızlı gelisip dun aksam yumurtladim:) iste tecrube yani, ovulasyon testi olmasa 2 gun sonra yunurtlayacagimi sanıyordum o yuzden iyi oldu ogrenmem acisindan. Dedigin gibi insallah tutar da gerek kalmaz bir daha :KK66:

Belki de herkeste o hormon aşırı öyle pik yapmiyordur o yüzden senin güzel olmuş bak yakalamissin ama yine de dewam etsen mi acaba ne olur ne olmaz garanti olsun

Belki de herkeste o hormon aşırı öyle pik yapmiyordur o yüzden senin güzel olmuş bak yakalamissin ama yine de dewam etsen mi acaba ne olur ne olmaz garanti olsun
Valla iste bu aksami da degerlendirdik.
Yarin sabah bidaha test yapacagim gene silikse muhtemelen catlamistir coktan.
Belki yarin da ne olur ne olmaz değerlendiririz gerisi Allah'a kalmis artik :)
Sen de devam et bakalim tutar insallah :)

Valla iste bu aksami da degerlendirdik.
Yarin sabah bidaha test yapacagim gene silikse muhtemelen catlamistir coktan.
Belki yarin da ne olur ne olmaz değerlendiririz gerisi Allah'a kalmis artik :)
Sen de devam et bakalim tutar insallah :)

İnş bakalim hepimiz güzel haberler verelim eylülde

5-6 aylık deneme sürecinde okumadigim makale araştırmadigim yazı
Dış ülkedeki proflarin düşünceleri kalmamıştı .ve anladim ki kısmet. Ama şimdi diyelim ki bugün adet oldunuz ayın 15 i; bes gun sürdü altı gün sürdü bitti. Ondan sonraki 5-6 gün sonrasında basladiniz mi denemelere 2 günde bir şeklinde tekrar adete 5-6 gün kala deneme bitmesi yeterli oluyor. Cok vardi ovulasyon testide kullanan. Bazen yumurtalıklar kafasına göre takilabiliyor o kadar çok araştırmıştır ki bir ara artık sadece 1-2 saat var onu yakaladim yakaladim yoksa asla bebek olmaz diye dusunuyordum. Sonrası değil arkadaşlar yumurtlama öncesi çok önemli. Tabi bunlar bence.. hepinize bol şans :anneadayı:

Adet ve biter bitmez de başlayıp efor sarf etmenin hiçbir manası yok çünkü yumurta daha olgunlasamiyor o esnada .15adet başlangıcı.21 bitişi.26si gibi başlamak çok daha mantıklı oluyor . Günümüzde ki besinlerden kaynaklandığı için bebeğin tutmasinin gecikmesi eslerinizin çabasını da bos zamanlarda harcamamak gerek hem beyniniz rahat olur..

Gunaydinnnnn canlarrrr :KK73::KK73::KK36::KK36: nasilsinizzz bakalimm....

Nerde bizim sogan tayfamiz @kutuphanekedisi , bir garip oblomov bir garip oblomov , Kontes001 Kontes001 ve baska kullanan arkadaslarim durumlar nasil ne alemdesiniz? :kahve:
günaydın canım sabah evden çıkmadan içiyorum ama akşam zor oluyor dünde içemedim evde olmayınca:KK51: bugün 4. günüm akıntı vs yok ama iç çamaşırım hep ıslak sanırım su gibi akıntı geliyor anlamıyorum

kızlar benim kasık ağrılarım bu ay erken başladı sanki erken yumurtlama olabilir bugünüde es geçip yarın ovu testine başlıyacağım en azından bir tane yapıp duruma bakayım diyorum üşütmüş olma ihtimalimde yok kasık ağrısı büyük ihtimalle yumurtlama habercisi. bu arada sorularım olacak:KK48: şimdi ben çalışıyorum ve soğan kürü yapıyorum saat 8de soğan suyumu içip evden çıkıyorum 8:30da işyerinde oluyorum ve kahvaltı yapıyorum sabah 2 bardak çay içiyorum kahvaltı yaparken saat 10da bir kere tuvalete çıksam ondan sonra bir şey tüketmesem 2 gibi ovu testi yapsam doğru sonuç alır mıyım? deneyimli kızlar yanıtlarsanız sevinirim:KK68: yesa yesa morordek morordek

kızlar benim kasık ağrılarım bu ay erken başladı sanki erken yumurtlama olabilir bugünüde es geçip yarın ovu testine başlıyacağım en azından bir tane yapıp duruma bakayım diyorum üşütmüş olma ihtimalimde yok kasık ağrısı büyük ihtimalle yumurtlama habercisi. bu arada sorularım olacak:KK48: şimdi ben çalışıyorum ve soğan kürü yapıyorum saat 8de soğan suyumu içip evden çıkıyorum 8:30da işyerinde oluyorum ve kahvaltı yapıyorum sabah 2 bardak çay içiyorum kahvaltı yaparken saat 10da bir kere tuvalete çıksam ondan sonra bir şey tüketmesem 2 gibi ovu testi yapsam doğru sonuç alır mıyım? deneyimli kızlar yanıtlarsanız sevinirim:KK68: yesa yesa morordek morordek

Bence alirsinncanim :) ama 2 değil de 1 de yap yani 13.00 da

Gunaydinnnnn canlarrrr :KK73::KK73::KK36::KK36: nasilsinizzz bakalimm....

Nerde bizim sogan tayfamiz @kutuphanekedisi , bir garip oblomov bir garip oblomov , Kontes001 Kontes001 ve baska kullanan arkadaslarim durumlar nasil ne alemdesiniz? :kahve:
Günaydın tatlımmmmm :KK54:

6. güne merhaba dedim ben de bugün. yalnız iki gündür günde bir bardak içebildim. Haftasonları yoğun geçiyor. Sabah içsem akşam içemedim, akşam içsem sabah. Bir sorun olmaz herhalde :KK16:

Ya dediğim gibi akıntı olarak ben ayırt edemiyorum, normalde de olur çünkü. Ama dün yumurta akı gibiydi (11.gün). Erken mi yumurtlamaya sebepe oldu acaba diyerek hemen değerlendirdik :KK70: bugün normal akıntı var...

Öyle yani canım, sen naptın sende durumlar nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back