• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

bir garip oblomov bir garip oblomov cnm bariz cizgi var ayy cok heyecan yaptim sanki kendi testimmis gibi.. insallah hamilesindir, insallah koyulasir cizgi.. ikinci testi ne zaman yapmayi dusunuyosun?
Bat 8 eylul dayanabilirsem beklicem ama dayanamazsam pazar gunu yaparim canim bakalim esimle sevinemedik bile cunku belli degil ilk kizdi dur bakalim umitlenme uzulmeni istemiyorum dedi sonra 5 dk gecmedi ya var sanki dimi diyor:KK48:

Bat 8 eylul dayanabilirsem beklicem ama dayanamazsam pazar gunu yaparim canim bakalim esimle sevinemedik bile cunku belli degil ilk kizdi dur bakalim umitlenme uzulmeni istemiyorum dedi sonra 5 dk gecmedi ya var sanki dimi diyor:KK48:
Sen sus deseydin iflahini kesti bu ay nazlana nazlana aynı benimki eğer olurda bu kadar az fiki fiki ye bir gün hamile kalırsam yapacağım var benimkine:dua:

Sen sus deseydin iflahini kesti bu ay nazlana nazlana aynı benimki eğer olurda bu kadar az fiki fiki ye bir gün hamile kalırsam yapacağım var benimkine:dua:
:KK48::KK48: ay insallah hamile olalimda elimizden kurtulamicaklar zaten valla onun yaptigi nazlari burnundan getircem hamile nazi nasil olur gorsun ben 2 senenin acisini cikarcam:KK70:

C
Bende hep oyle dusunuyordum canim bu ay hic gecmedi cunku benim adete 1 hafta once baslardi ama dokununca acirdi bu ay durdugu yerde acidi hep. Birde son bir haftadir ic camasirim hep islakti son 3 gundur hic kuru kalmadi cok akintim var

Amin canim saolasin valla ben sevinemiyorum aksine aglama geliyor cok garip oldum ya yoksa diye dusunuyorum. Kizardim hep sonucum iyi mi diye soranlara simdi ben oyle oldum gercekten telas ve korku oluyormus aksam yemegini nasil yedim hic bilmiyorum valla
canım iki gün sonra ilk ıdrarinla yine yap inşallah daha da koyulasacak Allahın izniyle. Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canim

Kizlar sabah test yaptim demistim ya simdi eve geldim cizgi var ay heyecan yaptim ya 5 dkdan sonra cikan cizgi guvenilir diyorlar benim saatler gecti ama simdiye kadar 10 tane test yaptiysam hic biri saatlerde gecse boyle olmamisti off umutlanmakta istiyorum ama bir yandan da korkuyorum fotoda cikarsa aticam guzel isik yok evde gun isiginda ceketim olmadi bakarsiniz yorum yaparsiniz @Gazel2110 @kutuphanekedisi @YESIMBOZ M melekler-engelchen H hasretsinan65 ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi
Yaaaa beni niye etiketlemedin beni sevmiyor musun beni hemen dışladınız mı :KK61:
Ben de gordum sanki canim. Erken gebelik testi yap da ogrenelim hadiiii :KK73:

Ay yaa çok
Evde duramadik sahile indik simdi deniz havasi aliyoz ikimizde konusmuyoz aramizda gecen tek konusma esim dur bakalim umitlenme dedi sonra ardindan ama sanki var gibi dimi oldu:dua:
Duygulandım. . Benim eşimde test almış gelmiş bugün ben de o gelmeden test yapmıştım dedim yok bi üzüldü ama belli etmedi olsun daha zamanı var dedi belli etmiyor ama o da çok istiyor :(

Yaaaa beni niye etiketlemedin beni sevmiyor musun beni hemen dışladınız mı :KK61:
Ben de gordum sanki canim. Erken gebelik testi yap da ogrenelim hadiiii :KK73:
Ah tatlim sevmez olur muyum hic ya valla o kadar heyecanla yazdim ki etiketlemediklerim illa olmustur. Ya erken gebelik testine o kadar para vermek istemiyorum:KK70:daha gelmeden mafraf cikarmasin kereta:KK70:bir de yoksa en guzeli biraz daha beklemek

Ay yaa çok

Duygulandım. . Benim eşimde test almış gelmiş bugün ben de o gelmeden test yapmıştım dedim yok bi üzüldü ama belli etmedi olsun daha zamanı var dedi belli etmiyor ama o da çok istiyor :KK43:
Canim ya:KK61:hamileligim kesinlessin hepiniz icin yasin okucam hem sukur namazi kilcam insallah eylul ekim hepimiz icin hayirli olur

Ah tatlim sevmez olur muyum hic ya valla o kadar heyecanla yazdim ki etiketlemediklerim illa olmustur. Ya erken gebelik testine o kadar para vermek istemiyorum:KK70:daha gelmeden mafraf cikarmasin kereta:KK70:bir de yoksa en guzeli biraz daha beklemek
Yok kız zaten şaka yaptım :)
Yaaa insallah hamilesindir canım gercekten cooooook ama cooooooook seviniriiimmmm :KK76:

Aynen canım ben de pazartesi başladım iğneye. haftaya pazartesi kontrol var, çarşamba aşılama olacak inşallah

Benim de cumartesi kontrol var sanırım salı ya da carsamba opu olur canım. İnsallah ikimizde emeklerimizin karsılıgını alırız. Birbirimizden haber alalım.

Kızlar bebek ultrason da ne zaman belli olur biraz agrım var bide akıntım çoğaldı yardım edin hastane uzak biraz
Kişiden kişiye değişiyor canım.ben 6+5 te kalp atışını duymuştum.su an kimi kese görür kimi kalp hiç belli olmaz minikincir 8 . Haftada gördü.akıntı kastın ne e normal akıntı mi .endiselenme canım .sadece ayaklar i uzat yat

Back
X