• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bu ay sana dua etmistim hatta sende oyle deme ikimizin de olsun demistin dilek kapim acikmis valla cok sevindim :)
Ah canim hatirliyorum ya Allah razi olsun insallah sendende guzel haberler aliriz tez vakitte :KK15:bakalim ne kadar guvenilir test hic bilmiyorum hemen cikmadi cunku gerci bata cok var daha

Ah canim hatirliyorum ya Allah razi olsun insallah sendende guzel haberler aliriz tez vakitte :KK15:bakalim ne kadar guvenilir test hic bilmiyorum hemen cikmadi cunku gerci bata cok var daha
5 dk dan sonra guvenmeyin diyolar evet ama cizginin akmasi vs bi sey olmadığında ben yaniltici olmadigini düşünüyorum hani kontrol cizgisinde bozulma olsa sureden dolayi oyle dersin ama bozulma yok hcg aryisi yoksa nasil çıksın inşallah sonu güzel olur :)

5 dk dan sonra guvenmeyin diyolar evet ama cizginin akmasi vs bi sey olmadığında ben yaniltici olmadigini düşünüyorum hani kontrol cizgisinde bozulma olsa sureden dolayi oyle dersin ama bozulma yok hcg aryisi yoksa nasil çıksın inşallah sonu güzel olur :)
Amin canim insallah erken test yaptigim icin pisman olmam kimyasal vs olmaz insallah ya da test yaniltici degildir.cunku bu ay ihtimal vermiyordum sadece hic gecmeyen gogus agrim var diger belirtileri gecen ay da yasadim

Amin canim insallah erken test yaptigim icin pisman olmam kimyasal vs olmaz insallah ya da test yaniltici degildir.cunku bu ay ihtimal vermiyordum sadece hic gecmeyen gogus agrim var diger belirtileri gecen ay da yasadim
Cnm benm de normal ader belirtileri oldu baska bisey yoktu. Ovulasynlat kirmizi cikmasa ihtimal vermeyecektm de inan. Oyle buyuk belirti arama zaten

Ben hamileligimi gogus ucu agrisiyla anlamistim bi de akintim vardi baska da hicbi seyim yoktu adete bi kac gun kala da cok emindim hamile oldugumdan :) gebeligin ilk ve tek gostergesinin gogusler oldugunu düşünüyorum :)

Ben hamileligimi gogus ucu agrisiyla anlamistim bi de akintim vardi baska da hicbi seyim yoktu adete bi kac gun kala da cok emindim hamile oldugumdan :) gebeligin ilk ve tek gostergesinin gogusler oldugunu düşünüyorum :)

Bende hep oyle dusunuyordum canim bu ay hic gecmedi cunku benim adete 1 hafta once baslardi ama dokununca acirdi bu ay durdugu yerde acidi hep. Birde son bir haftadir ic camasirim hep islakti son 3 gundur hic kuru kalmadi cok akintim var

Ayy var canım gördüm ayyy hadi insaAllahhh oyyy hadi inşallah kuzum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah yaa çok sevindim canim

Amin canim saolasin valla ben sevinemiyorum aksine aglama geliyor cok garip oldum ya yoksa diye dusunuyorum. Kizardim hep sonucum iyi mi diye soranlara simdi ben oyle oldum gercekten telas ve korku oluyormus aksam yemegini nasil yedim hic bilmiyorum valla

Boyle sonradan hayalet cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen var mi acaba guvenmelimiyim bunu merak ediyorum

Daha 8 gun var kizlar oylesine yapmistim. Erken yumurtladim ya belki cikar diye saat 8 gibi yaptim sonra cizgi hemen cikmayinca biraktim servise bindim cok sonra mi kac dk sonra cikti hic bilmiyorum
Dedim sana canim. Bu test değerin henüz 10-20 arası olduğunu söylüyor. Iki gün sonra daha da net olur. Sağlıkla olsun inşallah.

Kizlar sabah test yaptim demistim ya simdi eve geldim cizgi var ay heyecan yaptim ya 5 dkdan sonra cikan cizgi guvenilir diyorlar benim saatler gecti ama simdiye kadar 10 tane test yaptiysam hic biri saatlerde gecse boyle olmamisti off umutlanmakta istiyorum ama bir yandan da korkuyorum fotoda cikarsa aticam guzel isik yok evde gun isiginda ceketim olmadi bakarsiniz yorum yaparsiniz Gazel2110 Gazel2110 @kutuphanekedisi @YESIMBOZ M melekler-engelchen @hasretsinan65 ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi
Ya çok heyecanlandım inşallah vardır

Back