• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Aynen belli etmemeye çalışsa da insan anliyor :KK43: inşallah hayırlısıyla sağlıcakla olur en hayırlı en tez zamanda :KK43: Rabbim bize de yaşatsın o günleri :KK43: lütfen Allah im duy sesimi :KK43:
Amin cnm en kisa zamanda olsn insallh o kadr cok hak ediorsnz ki anne olmayi.

Aynen canım ya kendimizi bi şekilde idare ediyoruz ama onlar daha çok üzülüyor belli etmiyorlar benim eşim de aynı çok hevesli ama inşaallah bigün dualarımız kabul olucak,üzme kendini sende hayırlısı olsun Rabbim biliyordur onun vaktini,sonra bir bakmışsın hamileyizzz inşaallah olur,ağızdan çıkan her söz duadır iyi düşünelim iyi olsun :dua:Hoppa
AMINNNNN:dua:

Gunaydinnn kizlarrrr...sabah uyanır uyanmazzz esim durumlar ne geldi mi adetin dedi..hayır olmadım dedim.ben o testten şüpheleniyorum başka bi test alalım ,çünkü ben bu aydan çoook u mutluydum di o hala aa umutluyum di o....yawrumm be nimmm ....kiyamamm ona.eslerde çoook etkileniyorrr.
Ewet cnm kadnlar daha metanetli bu konuda erkekler sabrsz ve cok istekli oluo kendi derdimz yetmio bi de onlarin derdine dusuyoz:))

Ewet cnm kadnlar daha metanetli bu konuda erkekler sabrsz ve cok istekli oluo kendi derdimz yetmio bi de onlarin derdine dusuyoz:))
Öyle bi hali vardi ki ama ama ben bu aydan çoook umutluydum deyip masumca konuşması..iki kat etkiliyor insanı...kendimi teselli edeyim onu mu.:KK60:
Birden analık duygularım kabarip eşimi bascaktim bagrima.:KK70:

Aynen valla ya :) benim eşimde 1 gün geçsin daha olmadinmi varmı acaba diyor,hevesleniyor bende dur bakalım daha gününe var diyorum,i ikimizde birbirimizden hevesli oluyoruz :KK70:

Öyle bi hali vardi ki ama ama ben bu aydan çoook umutluydum deyip masumca konuşması..iki kat etkiliyor insanı...kendimi teselli edeyim onu mu.:KK60:
Birden analık duygularım kabarip eşimi bascaktim bagrima.:KK70:
Ay benimki de. Kırmızılar gelmiş yapsana bir test diyor.

Insallh cnm.bizi bilgilendr beni etiketle ben de de iki gundr kimyasal olack korkusu basladi baya adet agrilarm oluo ha geldi ha geleck gibi:) sen de de oluo mu
Bugün biraz iyiyim canım duş aldım ılık suyla rahatladım eşimin işleri çok yoğun bugün de gidemedik doktora sen niye gitmiyorsun bi baktır allah korusun ne olur ne olmaz sonra pişman olmayalım

Kızlar dün doktor kontrolüm vardı. Klomen bittikten sonra 2. gün gel demişti.
Adetin 11. günü yani ve en büyüğü 12 mm olmak üzere 8 yumurta var sağda dedi.
8 yumurtaya hem çok şaşırdım hem de çok sevindim.
14. gün çatlayacak büyüklüğe ulaşacaklar dedi. O günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi 1 hafta boyunca.
Tam da o gün eşimin memleketine gidiyoruz ama fırsat yaratmaya çalışıcam.

Bugün biraz iyiyim canım duş aldım ılık suyla rahatladım eşimin işleri çok yoğun bugün de gidemedik doktora sen niye gitmiyorsun bi baktır allah korusun ne olur ne olmaz sonra pişman olmayalım
Bugn kan verecm yukselirse bekleyecm zaten duserse yapack bisey yok. Doktora gitsem de kaan ver yukselirse gel dieck daha dusuk cunku

Kızlar dün doktor kontrolüm vardı. Klomen bittikten sonra 2. gün gel demişti.
Adetin 11. günü yani ve en büyüğü 12 mm olmak üzere 8 yumurta var sağda dedi.
8 yumurtaya hem çok şaşırdım hem de çok sevindim.
14. gün çatlayacak büyüklüğe ulaşacaklar dedi. O günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi 1 hafta boyunca.
Tam da o gün eşimin memleketine gidiyoruz ama fırsat yaratmaya çalışıcam.
Cnm bi seklde hallet 8 yumurta cok iyi ya. Insallh tutack:)

Bugn kan verecm yukselirse bekleyecm zaten duserse yapack bisey yok. Doktora gitsem de kaan ver yukselirse gel dieck daha dusuk cunku
Hemen git kan ver niye duruyon hala lütfen ihmal etme bende kimyasal gebelik geçirdim haziranda bu ay tutmustur inşallah ultrasona girmeden içim rahat degil

Back