• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

canım ameliyattan korkmuyorum ben tamamen psikolojik benimkisi ya ne bileyim o doğumhaneye o çatala bebek doğurmak için çıkmak isterdim ben hep... ama altım tamamen çıplak ve biyopsi için çıktım tanımadığım bir çok kişi vardı tabi hepsi bayandı sadece aneztezi uzmanı erkekti geldi iğne yaptı uyuttu gitti parça almışlardı uyandığımda giydirmişler vs sonra çok koydu bana çok ağladım tek başımaydım birde eşim izin alamadı iş yerinden.kürtaj olmuş gibi hissettim kendimi:KK42:gerçekten başıma öyle bir şey gelse olanları düşünüyorumda allah hepsine sabır vers
Benim de cumartesi kontrol var sanırım salı ya da carsamba opu olur canım. İnsallah ikimizde emeklerimizin karsılıgını alırız. Birbirimizden haber alalım.
Ayy canım salı yumurta toplanırsa cuma falan yerleştirmezler mi? Bayram sonrasına mı bırakacaklar? Benim pek ümidim yok biliyorsun ihtimal çok düşük

Tum hamileleri tebrik ediyorumm. Allah saglıkla devamını getirsin. Bende bugun 3.ignemi vurdum cok sukur iyi gidiyorum cumartesi kontrolum var dua edin ki yumoslarım buyumus ve kaliteli olsun. morordek morordek canım oglunu gule gule buyut. :KK76:
Neyyy morordek hamile miiii?

Sanırım adet geliyor :KK43: belim karnım ağrımaya başladı :KK43: eşime dedim yinemi dedi üzülme dedim sen üzülme dedi :KK43: kızlar çok kötüyüm yaa hayırlısımi versin Rabbim ama eşimi böyle görünce daha çok üzüldüm :KK43:
Aynen canım ya kendimizi bi şekilde idare ediyoruz ama onlar daha çok üzülüyor belli etmiyorlar benim eşim de aynı çok hevesli ama inşaallah bigün dualarımız kabul olucak,üzme kendini sende hayırlısı olsun Rabbim biliyordur onun vaktini,sonra bir bakmışsın hamileyizzz inşaallah olur,ağızdan çıkan her söz duadır iyi düşünelim iyi olsun :dua:Hoppa

Ayyy canım gözün aydın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Yeni duydum ben, nasıl sevindim yaa. Maşallah
Coook sagol canimm :KK68: darısı başınıza insallah sağlıcakla gelir bebislerimiz :KK200:
Erkeklerde b hcg degeri yuksektir oradan bir tahmin yaptım tabiki Allah hayırlısını sonrada morordek morordek in gonlunden gecen neyse onu versin canım.
Ayy ben de dedim icine mi dogdu :))
Evet erkek bebeklerde beta hcg yuksek oluyor diye duymustum ama tersi çıktığı da oluyormuş. Yani inan icimden ne kiz ne erkek olsun diye geciyor, hicbirinde uzulmem yani. Yeter ki saglikli olsun :KK200:

Aynen canım ya kendimizi bi şekilde idare ediyoruz ama onlar daha çok üzülüyor belli etmiyorlar benim eşim de aynı çok hevesli ama inşaallah bigün dualarımız kabul olucak,üzme kendini sende hayırlısı olsun Rabbim biliyordur onun vaktini,sonra bir bakmışsın hamileyizzz inşaallah olur,ağızdan çıkan her söz duadır iyi düşünelim iyi olsun :dua:Hoppa
Aynen belli etmemeye çalışsa da insan anliyor :( inşallah hayırlısıyla sağlıcakla olur en hayırlı en tez zamanda :( Rabbim bize de yaşatsın o günleri :( lütfen Allah im duy sesimi :(

Back