• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kizlar sabah test yaptim demistim ya simdi eve geldim cizgi var ay heyecan yaptim ya 5 dkdan sonra cikan cizgi guvenilir diyorlar benim saatler gecti ama simdiye kadar 10 tane test yaptiysam hic biri saatlerde gecse boyle olmamisti off umutlanmakta istiyorum ama bir yandan da korkuyorum fotoda cikarsa aticam guzel isik yok evde gun isiginda ceketim olmadi bakarsiniz yorum yaparsiniz Gazel2110 Gazel2110 @kutuphanekedisi @YESIMBOZ M melekler-engelchen H hasretsinan65 @ismetbeyinbiricikhanimi
Cnm benm ilk kimyasal gebelkti ya o dusuk degerde bile gosterdi yarm saat sonra. Yani eger olmasa bes saat gecsede cikmaz. Gecen ay yaptm.bi tane koydm.kenara dolastm geldm hala bembeyazdi

Devamini okumadm cnm heyecndan titredm gorebilir miym testi
Kontrast yaptim canim

CYMERA_20160831_192034.jpg

Kizlar sabah test yaptim demistim ya simdi eve geldim cizgi var ay heyecan yaptim ya 5 dkdan sonra cikan cizgi guvenilir diyorlar benim saatler gecti ama simdiye kadar 10 tane test yaptiysam hic biri saatlerde gecse boyle olmamisti off umutlanmakta istiyorum ama bir yandan da korkuyorum fotoda cikarsa aticam guzel isik yok evde gun isiginda ceketim olmadi bakarsiniz yorum yaparsiniz Gazel2110 Gazel2110 @kutuphanekedisi @YESIMBOZ M melekler-engelchen H hasretsinan65 @ismetbeyinbiricikhanimi
Bu kadar erken cizgi cikiyosa var benceeeeeee :D ay hadi insallah ya :))

Hadi hayırlısı bata kaç gün var senin

Bu kadar erken cizgi cikiyosa var benceeeeeee :KK70: ay hadi insallah ya :))

Hayirli olsn cnm ins yarin netleşir iyice :anneadayı:

Hadi hayırlısı bata kaç gün var senin

Daha 8 gun var kizlar oylesine yapmistim. Erken yumurtladim ya belki cikar diye saat 8 gibi yaptim sonra cizgi hemen cikmayinca biraktim servise bindim cok sonra mi kac dk sonra cikti hic bilmiyorum

Back