- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 133
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Canim gecen bende de aynisi olmustu sol tarafim icin. Ayni seyleri dusundum, ordan mi yumurtladim yerlesiyo mu falan. Tabi negatif oldu sonucçatlamış sanırım canım açılmış rengi. dün benim çok rahatsız edici akıntım oldu ve ilişkim aşırı ağrılı oldu pozisyon değiştirince ağrım azaltı sağ tarafıma sanki bıcak saplıyorlardı ilk defa oldu böyle bişi sağdan mı yumurtladım acaba
Canim, benim de 3 eylul BAT. Kendimi dinlersem hafiften bi kasik agrisi bende de var ama yok yok kendimi dinlemeyecegimgünaydın kızlar nasılsınız benim bugün yine bi kasık ağrım var bat olacakmışım gibi batım normalde 3 eylül anlamadım
Cok gecmis olsun, basiniz sagolsun. O aciyi cok iyi bilirim her ne kadar benim bebegim daha kucukte olsa... Allahim dusmanimin bile basina vermesin. Umarim yeniden hamile kalirsiniz en kisa zamanda sagliklaHerkese merhaba hanımlar... Uzun zamandır takip ediyorum bu topiği yazmak bugüne kısmetmiş.. 5 ay aradan sonra ilk kez ciddi anlamda bu ay denedik.. Geçtiğimiz 24 martta 13+4'te rahimiçi enfeksiyonu nedeniyle oğlumuzu kaybettik, 10 gün hastanede tedavi oldum gerçekten zor günlerdi.. Rabbim inşallah bir daha yaşatmasın..
Ben de ovulasyon testinde çift çizgiyi dün, nihayet, sattan 20 gün sonra yakaladım, artık hayırlısı olsun hakkımızda.. Bat 2 eylüldü aslında ama geç yumurtladığım için bu durumda yeni bat 5 eylül oluyo sanırım..
Benim de oyle canim bat 29-30 gibi sanirim. Rahim kismi agriyo ara ara batiyo sanki regl olcakmisim gibi oluyo bazen. Bir de nasil bi bas agrim var anlatamam... Normalde ovulasyondan snra kahve icmezdim dayanamadim az kahveyle nescafe yaptim kendime. Bi de parol icicem oglen, yoksa kafami duvarlara vurcam heralde asiri agir geliyo basim.günaydın kızlar nasılsınız benim bugün yine bi kasık ağrım var bat olacakmışım gibi batım normalde 3 eylül anlamadım
valla dün yerleşmesi imkansız hemen 6 günde yerleşiyor çünkü bebek daha dün yumurtladım ama inşallah tutar diyelimCanim gecen bende de aynisi olmustu sol tarafim icin. Ayni seyleri dusundum, ordan mi yumurtladim yerlesiyo mu falan. Tabi negatif oldu sonucinsallah senin dusundugun gibidir canjm ve umarim bebisin yerlesiyordur
Gunaydinnn kizlarrr ,mutlu haftalarimiz olsun..
Eeee canim simdi herkes kuluckada,sen naptin baristin mi kocayla.yoksa kizin yine aracimi...babaaaa annem seni yataga cagiryoorr
benim en silik hali bu oluyor. genelde hep koyu çıkıyor. aslında testler bende pek işe yaramıyor ama işte öylesine yapıyorum.Kontes001
Canim gecmis olsun, sumdi durumun nasil? Ama boyle biseyi niye yaptin merka ettim. İltihap falan mi vardi?
dimaam
Canim siliklsemeye baslamis. Teste gore hareket edersek catlamus gibi gornuyor ama benim koyu cizgiden sonraki testim seninkinden daha silikti. Yani test tam olarak koyu cizgiyi gostermemis olabilir. Testlere bel baglama canim gun asiri devam
bence senin yumurtan çatladı. hadi bakalım 14 gün bekleyeceğiz :)) ben artık ilişkiye girmem annemlere gidiyorum orada kalacağım. oldu oldu olmadı başka aylara. benim acelem yok. zaten küçük bir fındık var evdeçatlamış sanırım canım açılmış rengi. dün benim çok rahatsız edici akıntım oldu ve ilişkim aşırı ağrılı oldu pozisyon değiştirince ağrım azaltı sağ tarafıma sanki bıcak saplıyorlardı ilk defa oldu böyle bişi sağdan mı yumurtladım acaba
ah canım ya ben süt diye biliyorum onu yani burdan okuduğum kadarıyla keşke biraz bekleseydin buhar da yakar ama sen suya değmişsin çok geçmiş olsun canım yaşanacakmış diyelim bundan sonra dikkat etHepinize teşekkür ederim kızlar. Koydum kovanın içine suyu çok doldurmuşum kova da plastik olunca şekli kaydı. Suya deydim. Biraz su topladı. İlişkiden önce sıcak suya oturun iyi geliyo dedi bi kaç kişi deneyim dedim. Yanınca ilişki de kaldı
Çok teşekkür ederim canım.. İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize, hayırlısıyla..Basin sagolsun canim ya gecmis olsun ayni zamanda. İnsallah kotu gunler geride kalmistir. Bundan sonrasi icin hayirlisi olsun hakkinda canim. Allah aratmasin.
ay o fındığı teyzesi yesin. Allah ona uzun sağlıklı ömür versin canım ah benimde bir tane olaydı inşallah bu ay gelir bebeğimoo ben hamile olduğumu öğrendiği gün barışmıştık. hemen hastane araştrması yapmış, özel sigortaları araştırmış ama nasip olmadı, o çok üzüldü.
benim en silik hali bu oluyor. genelde hep koyu çıkıyor. aslında testler bende pek işe yaramıyor ama işte öylesine yapıyorum.
bence senin yumurtan çatladı. hadi bakalım 14 gün bekleyeceğiz :)) ben artık ilişkiye girmem annemlere gidiyorum orada kalacağım. oldu oldu olmadı başka aylara. benim acelem yok. zaten küçük bir fındık var evde
Aynen canım bi daha kesinlikle yapmam. Doktora gidecem bugün nasıl pantolon giyecem onu düşünüyorumah canım ya ben süt diye biliyorum onu yani burdan okuduğum kadarıyla keşke biraz bekleseydin buhar da yakar ama sen suya değmişsin çok geçmiş olsun canım yaşanacakmış diyelim bundan sonra dikkat et
Amin. Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla..Cok gecmis olsun, basiniz sagolsun. O aciyi cok iyi bilirim her ne kadar benim bebegim daha kucukte olsa... Allahim dusmanimin bile basina vermesin. Umarim yeniden hamile kalirsiniz en kisa zamanda saglikla
ay o findik 14 ayda geldi. Şimdi erken ama strese girmeden rahat rahat bekleyim diye erken bıraktım korunmayı. Şimdiki aklım olsaydı o zaman bu kadar stres yapmazdim. En güzel zamanda stres yapmadan hamile kalırsın inşallah.ay o fındığı teyzesi yesin. Allah ona uzun sağlıklı ömür versin canım ah benimde bir tane olaydı inşallah bu ay gelir bebeğim
Umutlandırmak gibi olmasın ama ben oğluma hamile kaldığımda müthiş bi başağrısı çekmiştim canım.. Hadi hayırlısı inşallah..Benim de oyle canim bat 29-30 gibi sanirim. Rahim kismi agriyo ara ara batiyo sanki regl olcakmisim gibi oluyo bazen. Bir de nasil bi bas agrim var anlatamam... Normalde ovulasyondan snra kahve icmezdim dayanamadim az kahveyle nescafe yaptim kendime. Bi de parol icicem oglen, yoksa kafami duvarlara vurcam heralde asiri agir geliyo basim.
sakın pontolon giyme tahris olur etek giyAynen canım bi daha kesinlikle yapmam. Doktora gidecem bugün nasıl pantolon giyecem onu düşünüyorum
Pantolon giyme tatlim etek giy elbise giy mutlaka. Bi de bebeklere pisik icin verilen sudokrem var asiri rahatlatiyo. Ben alerji olup derim pul pul kabardiginda kullanmistim cok etkili.Aynen canım bi daha kesinlikle yapmam. Doktora gidecem bugün nasıl pantolon giyecem onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?