• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

idrarda test yapmıştım bi kaç defa hepsi negatif çıktı. normal adet tarihinden 10 gün sonra falanda yapmıştım negatifti..
ilginç olan daha önceleri bu kadar uzun süreli kasık ağrım olmazdı. adetime 3-4 gün kala ağrım olurdu sonra adet olurdum. geçen ay tam 10 gün kasık ağrım sürdü adet olacak gibi.. :( ayın 17sinde yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum göğüs ağrım çok olmuştu. 17 sinden bir gün önce ve bir gün sonra ilişkim oldu. 17sinden beri kasıklarımda ağrı var.

idrarda test yapmıştım bi kaç defa hepsi negatif çıktı. normal adet tarihinden 10 gün sonra falanda yapmıştım negatifti..
Anladim canim iki gun cok kisa olunca yerlesme olabilir mi diye dusundum yumurtlama donemlerinde kasik agrisi olabiliyo benim arada kistim oluyo adetle atilanlardan o da yapiyo kasik agrisi ama umarım senin bebistendir

adetin 3. günü hormon testi sonuçlarım
estradiol 23,61
fsh 4,62
lh 5,72
prolaktin 6,79
tsh 1,47
lh düşük çıkmış sanırım .doktor ilaç gerek olmadıgını söyledi.
sizce nasıl arkadaşlar ?

adetin 3. günü hormon testi sonuçlarım
estradiol 23,61
fsh 4,62
lh 5,72
prolaktin 6,79
tsh 1,47
lh düşük çıkmış sanırım .doktor ilaç gerek olmadıgını söyledi.
sizce nasıl arkadaşlar ?
canım Progesteron da bakmış mı? benim de adetin 4üncü günü baktılar hormonlarıma gelen itibari ile hormonlar uygun aralıktaydı ama progesteron cok düşüktü doktor bir sıkıntı olmayacağını söyledi merak ettim sana da sorayım dedim.

Merhaba kızlar benim bat 3 eylül sabah ovilasyon yaptım biraz koyu gibi neden acaba pik olalı 5 gün oldu :KK43:
Canim sabah ben de test yaptim. Hemen hemen seninki gibi cikti. 6 gun gecti yumurtlamadan. Dunku testimde resmen cizgi yok gibiydi. Bugun bariz gorunuyor ve daha koyu. Valla ben de anlam veremedim. Hatta burdaki kizlara sorayim diyordum ama sonra cok onemsemedim.

Canlarim bugün benim dogum günüm dün arkadaşım bi hediye almış hediye de "yenidoğan patigi" nasıl sevindim anlatmam bugün benimde kasiklarimda adet olacak gibi ağrım var geçen de sağ yumurtaligimda 5-10dk süren bi kramp oldu beklenen bata 8 gun kaldı bakalım ins bu ay güzel haberler veririz bugün o hediyeyle keyfim yerine geldi inş arkadaşımın içine doğmuştur

canım Progesteron da bakmış mı? benim de adetin 4üncü günü baktılar hormonlarıma gelen itibari ile hormonlar uygun aralıktaydı ama progesteron cok düşüktü doktor bir sıkıntı olmayacağını söyledi merak ettim sana da sorayım dedim.
bakılanlar bunlar canım.
progesteron adetin 21. günü bakılan değilmiydi

Canlarim bugün benim dogum günüm dün arkadaşım bi hediye almış hediye de "yenidoğan patigi" nasıl sevindim anlatmam bugün benimde kasiklarimda adet olacak gibi ağrım var geçen de sağ yumurtaligimda 5-10dk süren bi kramp oldu beklenen bata 8 gun kaldı bakalım ins bu ay güzel haberler veririz bugün o hediyeyle keyfim yerine geldi inş arkadaşımın içine doğmuştur
Mutlu yıllara

nice senelere inşallah minik hediyen de seninledir canım:KK36:

Doğum günün kutlu ,mutlu olsun canim...ennn buyukk hediyen yawrun olur insallahh.

Back