• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kızlarr ya çok kötü bişey oldu. Su kaynattım üzerine biraz oturayım dedim. Popomu yaktım. Eşim eczaneye yanık kremi almaya gitti :KK43:

Gunaydinnn kizlarrr ,mutlu haftalarimiz olsun.:KK36:.

Kontes001 Kontes001 Canimm cook cokk gecmis olsunnn..nassilsin ,insalllh hemencik gecer..

Eeee canim simdi herkes kuluckada,sen naptin baristin mi kocayla.yoksa kizin yine aracimi...babaaaa annem seni yataga cagiryoorr:KK48:
Gunaydiiin :) Aynen yaa tam olarak kulucka :D Dun esimle dalga geciyodum bu gunler kulucka gunleri 10 gune cikar kokusu diye :D

Herkese merhaba hanımlar... Uzun zamandır takip ediyorum bu topiği yazmak bugüne kısmetmiş.. 5 ay aradan sonra ilk kez ciddi anlamda bu ay denedik.. Geçtiğimiz 24 martta 13+4'te rahimiçi enfeksiyonu nedeniyle oğlumuzu kaybettik, 10 gün hastanede tedavi oldum gerçekten zor günlerdi.. Rabbim inşallah bir daha yaşatmasın..
Ben de ovulasyon testinde çift çizgiyi dün, nihayet, sattan 20 gün sonra yakaladım, artık hayırlısı olsun hakkımızda.. Bat 2 eylüldü aslında ama geç yumurtladığım için bu durumda yeni bat 5 eylül oluyo sanırım..

Catladi mı bu yumurta yaa? Dün hem akintim geldi hem ağrım oldu. 11-12 de ilişki oldu. Bugün 13. Gün. Aslında 17de falan yumurtamin catlamasi lazımdı ama geçen ayki kimysal gebelik belki de duzenimi bozdu.

Eklentiler

• 20160822_094133.jpg
    20160822_094133.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 31
Herkese merhaba hanımlar... Uzun zamandır takip ediyorum bu topiği yazmak bugüne kısmetmiş.. 5 ay aradan sonra ilk kez ciddi anlamda bu ay denedik.. Geçtiğimiz 24 martta 13+4'te rahimiçi enfeksiyonu nedeniyle oğlumuzu kaybettik, 10 gün hastanede tedavi oldum gerçekten zor günlerdi.. Rabbim inşallah bir daha yaşatmasın..
Ben de ovulasyon testinde çift çizgiyi dün, nihayet, sattan 20 gün sonra yakaladım, artık hayırlısı olsun hakkımızda.. Bat 2 eylüldü aslında ama geç yumurtladığım için bu durumda yeni bat 5 eylül oluyo sanırım..
Hoşgeldiniz

Kontes001 Kontes001
Canim gecmis olsun, sumdi durumun nasil? Ama boyle biseyi niye yaptin merka ettim. İltihap falan mi vardi?

dimaam dimaam
Canim siliklsemeye baslamis. Teste gore hareket edersek catlamus gibi gornuyor ama benim koyu cizgiden sonraki testim seninkinden daha silikti. Yani test tam olarak koyu cizgiyi gostermemis olabilir. Testlere bel baglama canim gun asiri devam ;)

Catladi mı bu yumurta yaa? Dün hem akintim geldi hem ağrım oldu. 11-12 de ilişki oldu. Bugün 13. Gün. Aslında 17de falan yumurtamin catlamasi lazımdı ama geçen ayki kimysal gebelik belki de duzenimi bozdu.
çatlamış sanırım canım açılmış rengi. dün benim çok rahatsız edici akıntım oldu ve ilişkim aşırı ağrılı oldu pozisyon değiştirince ağrım azaltı sağ tarafıma sanki bıcak saplıyorlardı ilk defa oldu böyle bişi sağdan mı yumurtladım acaba:KK64:

Basin sagolsun canim ya gecmis olsun ayni zamanda. İnsallah kotu gunler geride kalmistir. Bundan sonrasi icin hayirlisi olsun hakkinda canim. Allah aratmasin.

Back