- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım yumurtalar baya büyümüş çatlıyo :) yada bebek :)Eki Görüntüle 1873512
Kizlar son durum ay heyecanlandim agladim aglicam garip duygular icindeyim
Oldu da bitti masallh nazar degmez insallh nar gibi kizarmis:))Eki Görüntüle 1873512
Canım koyu çizgi hemen oluştu mu ? Ne kadar sürede koyulaştıEki Görüntüle 1873512
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar ben de size katılmak istiyorum ben pko luyum o yüzden tam bat tarihimi bilmiyorum zaten çocuk istemeye yeni başladım ama ovulasyon testime göre bat tarihim 3 eylül Bu da ovulasyon testim
Hoşbulduk :)Hoşgeldiniz
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@Masal_ayaz 1 Eylül
@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
Gazel2110 1 Eylül (Soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)
@titiz gelin 3 Eylül
@ayavuz18 3 Eylül
B benyoruldumhayat09 3 Eylül (ovulasyon testi)
ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@YESIMBOZ 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
Kontes001 8 Eylül
dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
hiranur3419 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@tdsozlem 16 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
@nefertiti989 19 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
Hoşbulduk :) kaçıncı denemeniz neredensiniz kızlarHoşgeldiniz
Hemen olustu cizgi tabi idrar kuruyunca daha cok belli oluyorCanım koyu çizgi hemen oluştu mu ? Ne kadar sürede koyulaştı
Maşallah canım yumurtalar baya büyümüş çatlıyo :) yada bebek :)
Bu akşam hedefi tutturun
Evet sukur yakaladim cizgiyiOldu da bitti masallh nazar degmez insallh nar gibi kizarmis:))
Çizgi benim dw oluşmuştu ama bu kadar koyu değildi hatta bugün de günüm değil demiştim ama ertesi günü yaptığımla karşılaştırınca bayağı koyulaşmış gördüm artık hayırlısı inşallah bu ay bebişin olur teşekkür ederim :)Hemen olustu cizgi tabi idrar kuruyunca daha cok belli oluyor
Benim de bugün yumurtlama akıntım geldi 12. Gün bugün. Dün çok koyuydu ovu testi. Bugün eve gidince tekrar test yapicam. Yuklerim buraya da. Dünü degerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz inşallah uyuyup kalmazsam.Evet canim ins olucak bu aksam
Ay hadi ikimiz icin hayirlisi olsun tatlim valla heyecanliyim esime kahve yaptim yaninda bitter cikolatali spermleri hizlandiriyorlarmisbu ay ne duyarsam yaptim valla yemekten sonrada tatli niyetine bir yemek kasigi keciboynuzu pekmezi icirdimBenim de bugün yumurtlama akıntım geldi 12. Gün bugün. Dün çok koyuydu ovu testi. Bugün eve gidince tekrar test yapicam. Yuklerim buraya da. Dünü degerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz inşallah uyuyup kalmazsam.
14 gün sonra test yaparız beraber. . Hakkımızda hayırlısı.
Tüh kahve benim aklıma gelmedi bak gerçi kahve yapsam kesin yanında sigara yakardı o sebepten yapmamam daha iyi olmuş olabilirAy hadi ikimiz icin hayirlisi olsun tatlim valla heyecanliyim esime kahve yaptim yaninda bitter cikolatali spermleri hizlandiriyorlarmisbu ay ne duyarsam yaptim valla yemekten sonrada tatli niyetine bir yemek kasigi keciboynuzu pekmezi icirdim
Basın sağolsun canım. Bi sebep çıktı mı peki?? Rabbim bu miniğine sağlıcakla kavuştursun. Benim de 10 haftalık kaybım var bu ikinci deneme ayım ama şubattan beri bekliyorum duanı eksik etme Rabbim bize de tatdirsin inşallahAmin cok tesekkur ederim. Rabbimden hayirlisini istemekten vazgecmeyin umutsuz olacak bir durum yok herkes ayni surecte hamile kalamiyor stres cok önemli uzak durun stresten bende kuzuma 6 haftalik bir kayiptan sonra 8 aylik bir surecte ulasabildim iyi dusunun iyi olsun.