• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

20160821_191248.jpg
Kizlar son durum ay heyecanlandim agladim aglicam garip duygular icindeyim

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

@Masal_ayaz 1 Eylül

@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

Gazel2110 Gazel2110 1 Eylül (Soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

@ayavuz18 3 Eylül

B benyoruldumhayat09 3 Eylül (ovulasyon testi)

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

@YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

Kontes001 Kontes001 8 Eylül

dimaam dimaam 9 Eylül

@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)

@LadeyNa 12 Eylül

hiranur3419 hiranur3419 14 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)

@tdsozlem 16 Eylül

@yagmur0790 18 Eylül

@xDerinMavix 18 Eylül

@nefertiti989 19 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

@Tutuy 20 Eylül

Hemen olustu cizgi tabi idrar kuruyunca daha cok belli oluyor
Çizgi benim dw oluşmuştu ama bu kadar koyu değildi hatta bugün de günüm değil demiştim ama ertesi günü yaptığımla karşılaştırınca bayağı koyulaşmış gördüm artık hayırlısı inşallah bu ay bebişin olur teşekkür ederim :)

Evet canim ins olucak bu aksam:dua:
Benim de bugün yumurtlama akıntım geldi 12. Gün bugün. Dün çok koyuydu ovu testi. Bugün eve gidince tekrar test yapicam. Yuklerim buraya da. Dünü degerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz inşallah uyuyup kalmazsam.
14 gün sonra test yaparız beraber. . Hakkımızda hayırlısı. :KK5:

Benim de bugün yumurtlama akıntım geldi 12. Gün bugün. Dün çok koyuydu ovu testi. Bugün eve gidince tekrar test yapicam. Yuklerim buraya da. Dünü degerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz inşallah uyuyup kalmazsam.
14 gün sonra test yaparız beraber. . Hakkımızda hayırlısı. :KK5:
Ay hadi ikimiz icin hayirlisi olsun tatlim valla heyecanliyim esime kahve yaptim yaninda bitter cikolatali spermleri hizlandiriyorlarmis:KK70:bu ay ne duyarsam yaptim valla yemekten sonrada tatli niyetine bir yemek kasigi keciboynuzu pekmezi icirdim

Ay hadi ikimiz icin hayirlisi olsun tatlim valla heyecanliyim esime kahve yaptim yaninda bitter cikolatali spermleri hizlandiriyorlarmis:KK70:bu ay ne duyarsam yaptim valla yemekten sonrada tatli niyetine bir yemek kasigi keciboynuzu pekmezi icirdim
Tüh kahve benim aklıma gelmedi bak gerçi kahve yapsam kesin yanında sigara yakardı o sebepten yapmamam daha iyi olmuş olabilir:KK76:

Amin cok tesekkur ederim. Rabbimden hayirlisini istemekten vazgecmeyin umutsuz olacak bir durum yok herkes ayni surecte hamile kalamiyor stres cok önemli uzak durun stresten bende kuzuma 6 haftalik bir kayiptan sonra 8 aylik bir surecte ulasabildim iyi dusunun iyi olsun.
Basın sağolsun canım. Bi sebep çıktı mı peki?? Rabbim bu miniğine sağlıcakla kavuştursun. Benim de 10 haftalık kaybım var bu ikinci deneme ayım ama şubattan beri bekliyorum :( duanı eksik etme Rabbim bize de tatdirsin inşallah :dua::dua:

Back