• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Umutlandırmak gibi olmasın ama ben oğluma hamile kaldığımda müthiş bi başağrısı çekmiştim canım.. Hadi hayırlısı inşallah..
Insallah yaa... Bu ay kismet olur insallah saglikli bi tosuncuk :) Dun aksam atesimi olctum 36.9 a yukselmis. ama en sagliklisi sabah yataktan cikmadan olcmekmis galiba. yarinda onu bi denicem. Bi de ovulasyon testine bakicam bakalim :D

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

@Masal_ayaz 1 Eylül

@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@Gazel2110 1 Eylül (Soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

ayavuz18 ayavuz18 3 Eylül

@asi45melek 3 Eylül (ovulasyon testi)

@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

Y YESIMBOZ 5 Eylül

intherain intherain 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

@i006 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)

@LadeyNa 12 Eylül

@hiranur3419 14 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)

@tdsozlem 16 Eylül

Beth18 Beth18 17 Eylül

@yagmur0790 18 Eylül

@xDerinMavix 18 Eylül

Kuzugiller Kuzugiller 19 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

@Tutuy 20 Eylül

20160822_113030.jpg

kızlar baksanıza ya bugün daha koyu sanki c açılmış t daha da koyulmuş:KK51: ben bugünde eşimi ikna ederim ama yarın için ikna edemem ovulasyon konusundaki bayanlar 4 gün üst üste ilişkiden bahsediyorlar:eek:inşallah akşama kadar açılır içim rahat eder bugünde ilişki olur

Insallah yaa... Bu ay kismet olur insallah saglikli bi tosuncuk :) Dun aksam atesimi olctum 36.9 a yukselmis. ama en sagliklisi sabah yataktan cikmadan olcmekmis galiba. yarinda onu bi denicem. Bi de ovulasyon testine bakicam bakalim :KK70:
ay tatlım inşallah hadi bakalım:KK36:benimde yumurtlama zamanlarımda çok başım ağrır vücut sıcaklığın iyiymiş ama akşam değil sabah daha doğru sonuç verir

Herkese merhaba hanımlar... Uzun zamandır takip ediyorum bu topiği yazmak bugüne kısmetmiş.. 5 ay aradan sonra ilk kez ciddi anlamda bu ay denedik.. Geçtiğimiz 24 martta 13+4'te rahimiçi enfeksiyonu nedeniyle oğlumuzu kaybettik, 10 gün hastanede tedavi oldum gerçekten zor günlerdi.. Rabbim inşallah bir daha yaşatmasın..
Ben de ovulasyon testinde çift çizgiyi dün, nihayet, sattan 20 gün sonra yakaladım, artık hayırlısı olsun hakkımızda.. Bat 2 eylüldü aslında ama geç yumurtladığım için bu durumda yeni bat 5 eylül oluyo sanırım..
Cok gecmis olsun canim 8+1 de bende bebegimi kaybettim maalesef ama inşallah bundan sonra her sey daha güzel olacak

ay tatlım inşallah hadi bakalım:KK36:benimde yumurtlama zamanlarımda çok başım ağrır vücut sıcaklığın iyiymiş ama akşam değil sabah daha doğru sonuç verir
Yumurtlama geceli oldu biraz canim,bat 29 agustos ama erken yumurtladigimi dusunursek 2 gun daha erken olabilir de. Sabah bi bakayim kac cikacak. olmadi zaten max 1 hafta var sikcam disimi :)

Yumurtlama geceli oldu biraz canim,bat 29 agustos ama erken yumurtladigimi dusunursek 2 gun daha erken olabilir de. Sabah bi bakayim kac cikacak. olmadi zaten max 1 hafta var sikcam disimi :)
ay az kalmış bekle bakalım geçince yap test bu ay bana çabuk geçti sanki diğer ay çok stres yapmıştım bu ay rahatım benim stres eşime geçti :KK48: dün ovulasyon testimi gösterdim eşime aşkım hamileyim dedi umru bile olmadı elinle mi çizdin çizgileri diyor:KK70:adam vurdum duymaz takılıyor ama stres yatakta belli oluyor sonuç odaklı ön sevişme diye bişi kalmadı:KK51:

Cok gecmis olsun canim 8+1 de bende bebegimi kaybettim maalesef ama inşallah bundan sonra her sey daha güzel olacak
Sana da çok geçmiş olsun canım.. Allah bi daha yaşatmasın.. İnşallah hepimiz için herşey çok güzel olur.. Hamileliğimizi, bebeklerimizi de konuşuruz burda..

arkadaşlar mrb. bir sorun olacak yardım edebilir misiniz? 2 yıllık evliyim, geçen ay yumurtlama tarihinden sonra deneme yapmaya başlamıştık. geçen ay adetim 3 gün erken geldi ve iki gün sürdü. yalnız deneme yaptığımız süreden adet gününe kadar kasıklarım çok ağrımıştı.
sonra bu ay da yumurtlama dönemlerinde 1er gün ara ile deneme yaptık. normalde bugün itibariyle adetime 10 gün var ama benim ayın 17 sinden beri kasıklarım (özellikle) sol kasığım çok ağrıyor. göğüslerimde de hassaslık var. bi de ara ara midemde bulantı gibi bişey oluyor. neden böyle oluyor acaba. test içinde daha çok varrr

Merhaba kızlar benim bat 3 eylül sabah ovilasyon yaptım biraz koyu gibi neden acaba pik olalı 5 gün oldu :(

Eklentiler

• 20160822_133418.jpg
    20160822_133418.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 28
arkadaşlar mrb. bir sorun olacak yardım edebilir misiniz? 2 yıllık evliyim, geçen ay yumurtlama tarihinden sonra deneme yapmaya başlamıştık. geçen ay adetim 3 gün erken geldi ve iki gün sürdü. yalnız deneme yaptığımız süreden adet gününe kadar kasıklarım çok ağrımıştı.
sonra bu ay da yumurtlama dönemlerinde 1er gün ara ile deneme yaptık. normalde bugün itibariyle adetime 10 gün var ama benim ayın 17 sinden beri kasıklarım (özellikle) sol kasığım çok ağrıyor. göğüslerimde de hassaslık var. bi de ara ara midemde bulantı gibi bişey oluyor. neden böyle oluyor acaba. test içinde daha çok varrr
Canim gecen ay iki gun suren kanamanin adet oldugundan emin misin

ay az kalmış bekle bakalım geçince yap test bu ay bana çabuk geçti sanki diğer ay çok stres yapmıştım bu ay rahatım benim stres eşime geçti :KK48: dün ovulasyon testimi gösterdim eşime aşkım hamileyim dedi umru bile olmadı elinle mi çizdin çizgileri diyor:KK70:adam vurdum duymaz takılıyor ama stres yatakta belli oluyor sonuç odaklı ön sevişme diye bişi kalmadı:KK51:
Evet yaa bende anlamadim bu ay nasil gecti. Insallah bayram sekerlerimiz olur , guzel haberler veririz. Bir yandan da beklemek istiyorum cunku kurtaj sonrasi 40-45 gune kadar uzayabilir demisti doktorum. Kismet artik...
Ay vurdum duymazligin son noktasiymis esin yaa :D

idrarda test yapmıştım bi kaç defa hepsi negatif çıktı. normal adet tarihinden 10 gün sonra falanda yapmıştım negatifti..
Benimde aklima ilk ustune gorme ihtimali geldi ama degilmis... O halde bat gununu bekleyin durum ne olursa olsun bi muayeneye gidin,kist,iltihap falan olmasin. Insallah bebektendir :)

Back